2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Normal olursa sen guzeli tabiki canim.Kesinlikle o ani gormelisin.Allahim saglikla kurtarsin ins

Bi göğsü sağmıştım 80 cc çıkmıştı yeterli olduğu söylendi ama Bebek çok sık emince bişey birikmiyor sonra açlıktan uyumuyor
Canım gazdan falan olmasın ağlaması 2 memeyi de emiyosa o yetiyodur. Ağlaması illa açlıktan olmaz . Biz illa açlıktan diye düşünürüz hep. Benimki göğsümde emdikten sonra ağlamaya başlamıştı durmuyodu. Yatağına yatırdım uyudu. Yatmak istiyormuş meğerse

Emmek istediği için açlıktan ağladığını biliyorum karnı doysa uyurdu. Galiba benimki benim sütümle doymuyor zaten doğru düzgün beslenemiyorum da Nasıl süt olsun ki

Emmek istediği için açlıktan ağladığını biliyorum karnı doysa uyurdu. Galiba benimki benim sütümle doymuyor zaten doğru düzgün beslenemiyorum da Nasıl süt olsun ki
Canım kilo alımı nasıl Peki hiç bir doktor ile bu konuyu görüştün mü

Ay bebeğim gün boyu emdi süt birikmedi hiç olanı bitirdi mama vermek istemiyorum ama çocuk uyumuyo kıvrandığını görünce içim acıyo
Sizi cok iyi anlıyorum benim oğlan da cok gazlı sürekli kivraniyor ağlıyor mecbur emziriyorum gün boyu memede kalıyor doğal olarak aciktigi zaman meme de süt müt kalmamış oluyor. Arada mama takviyesi yapıyorum. Çoğu kişi zehir gözüyle bakıyor manaya ama anne sütunden sonra bebeğe faydalı olan tek şey mama. Ek gıdaya geçene kaadar sağlıklı bildiğimiz hersey bebeğe zarar. Ya anne sütü ya mama başka çaremiz yok.

Bu arada evde zerre is yapamıyorum bir tencere yemek yapacak zamanım yok. Gün boyu uyumuyor uyumadigi her dakika ağlıyor pusete koyuyorum besige koyuyorum nafile. Uyutmak için mecbur sallamaya başladık bu sefer de sallamayı bırakınca gaz sancilarindan derin uykuya geçemiyor uyurken de sallamaya devam edıyorum. Kalkıp bir bardak su icemezken ağzıma bir lokma atamazken nasıl besleneyim de sütüm olsun. Yorgunluk uykusuzluktan da gitgide azalıyor sütüm. Yani iyi ki yedirebilecegim mama var da bebeğim aç kalmıyor.

hepimizin durumu aynı galiba canım
Ben artık çıldırmak üzereyim bugün artık bağıra bağıra ağladım
Gerçekten dayanamıyorum
Bir bebek saatlerce nasıl aglayabilir
mememin biri iltihaplı diğeri ile yetinmeye çalışıyor
Ben tükendim kızlar artık
Ben anne olacak biri değil mişim gerçekten yapamıyorum

Diğer memeye ne oldu ki iltihap kaptı mastıt mi olsun Allah korusun canım bol bol salavat çek kalbini ferah tut güzel düşün geçecek bu günler çok rahatlarsın inşallah hepimiz öyleyiz yalnızız ama çok güçlü anneleriz çok şükür sağ salim aldık kucağımıza bundan sonrası kolay gün geçtikçe büyüyorlar zaten Allah yardımcımız olsun

suan emziriyorum ama kesinlikle ac oldugu icin değil bebekler memeyi sevio orda durmayi uyumayi sevio daha önce de konuşmuştuk ben ne gözyaşı döktüm taki doktorda kilosunu net ogrenene kadar oyle dusunme ne desem sana bos suan biliorum o psikolojiyi ama elinden geldigi kadar bu konuya odaklanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…