Canım ev cok sıcak ister istemez terliyo esim öğretmen cocuklardan geçiyo sanırım sürekli grip yeni taşındık fazla gelip giden yok anne sütü korur diyolar ama bilemiyorum :_Geçmiş olsun canım terlettin mi ne oldu acaba ben altını açarken elektrikli sobayı açıyorum hemen değiştiriyorum çok çabuk üşüyor çünkü el temizliği çok önemli kimse öpmesin de inşAllah hiç bir bebek hastalanmaz çok zor uğraşmak
Bana göre akıl ve beden sağlığı önemli canımİnşallah geçer canım gecmezse de boş ver her haliyle guzeller ve yakışıklılar Allah uzun ömürler versin nazarlardan korusun
Canim cok sıcaktanda oluyodur. Ortalama sıcaklik lazim. Çünkü sen sıcaktan soğuğa çıkınca bile sütten soguk alir bebisin. Eşinin temizliğe daha dikkat etmesi lazım ozaman. Bebisin terlememesine dikkat et canim. Oyyy onlara hoç bişey olmasın....Canım ev cok sıcak ister istemez terliyo esim öğretmen cocuklardan geçiyo sanırım sürekli grip yeni taşındık fazla gelip giden yok anne sütü korur diyolar ama bilemiyorum :_
ayni durumdayiz.biz 47 gunluk olduk ve emzirmek beni o kadar yordu ki.antibiyotik ve guclu bir agri kesici aliyorum.yoksa emzirmem.mumkun degil.kadin dogum doktorumun versigi ilaclar.sende bi gorus istersenKızlar benim oğlan çok sert emiyor
Hele emerken gazi geldiyse mememi çok sıkıyor
Bu yüzden meme ucum yara olmadı ama iltihaplanmis çok ağrıyor
Umarim benim gibi yoktur aranızda ama varsa ne önerirsiniz
O kadar ciddi yani durum canımayni durumdayiz.biz 47 gunluk olduk ve emzirmek beni o kadar yordu ki.antibiyotik ve guclu bir agri kesici aliyorum.yoksa emzirmem.mumkun degil.kadin dogum doktorumun versigi ilaclar.sende bi gorus istersen
Aynı seyler bizde de var sankı mesajı ben yazmısım gıbı oldu yuzındekılerı ben eczacıya gosterdım sütünü sür dedi en iyi kremmiş biraz hafiflediMerhabalar arkadaslae bebekle ilgilenmekten dolayı cok giremiyorum biz 20günlük olduk cok sükür ama son 3 gündür emdirdikten sonra kusuyor bebeğim içinde tutmuyor sarsmıyorum gazını cıkarmaya calısyorum ama bazen memeyi cıkartıkdan 1 2 dakika sonra ne emdiyse cıkarıyor bu ilk sorunumuz ikinci sorunumuz uykusunda cok inliyor koca insan gibi sanki agrısı var gibi bu normalmi sadece sesmi cıkartıyor olabılırmı?ücüncü sorunumuz ise yüzümüzde isilike benzer bişiler cıktı kırmızı kücük ama ucları beyaz olabıldığine kücük gün asırı banyu yapıyoruz yapmadıgımız gün ıslak pamun mendille ılıksuyla siliyoruz ama 3 gün oldu gecmedi kfasının içinde ve yüzünde var napmalıyım sizce?lütfen bu konularda bilgisi olan arkdaslar tecrübeli anneler varsa fikirlerini paylasırsa cok sevinirm caresiz kaldık
Benim ikinci de kesmedıler ama bebegin kolu gelmis yırtılmış bı kac dıkıs oldu ama hissettim biraz en cokta ondan korkardımdikis konusundahic bilgim yok ama gene az olmus sanki sizinki dikis acisi oluyo mu o anda hissetmiyoruz degil mi...bende de retina inceligi var gozumde doktora gittim bir sorun olmaz dedi ikinirken ama bende ondan cekiniyorum ikinma aninda hatirliyo musunuz goze cok baski yaptiniz mi gerci bazi teknikler varmis uygulayabilirsem bakalim
Bende veriyorum devit 3 ama dr gidince sorcm bakalım ne onerecekKızlar ben sağlık ocağının verdiği d vitamini ni kullanıyorum sizler?
Bide kızlar bebeğimin bir göz kapağında ve kasının ortasında kizariklik var doğum lekesi sizce geçer mi
Çok koyu değil ama ağlayinca felan çok belirgin oluyor
Zinco aldım Baya işe yarıyoraynen gazimiz bitmiyor cok üzülüyorum ama ne yapacağım bilmiyorum rezenayi sanci cekmeden icirmem lazim birde oyle deneyeyim ..
tabii corek otuda icireyim bir cay kaşığı
aynı durumu yaşıyorum ne yapacağımı bilmiyorumAynı durumdayız, slingi geçen ben de sordum ama cevap alamadım, alan arkadaşlar vardı diye hatırlıyorum, ben de alsam mı diyorum emin olamadım. Uyuyor yerine bıraktığım an ağlayarak uyanıyor, başka bir şey yapamıyorum, tekrar emziriyorum
Canım ev cok sıcak ister istemez terliyo esim öğretmen cocuklardan geçiyo sanırım sürekli grip yeni taşındık fazla gelip giden yok anne sütü korur diyolar ama bilemiyorum :_
arkadaşlar merhaba, göğsümde dün sertleşme oldu ağrıda yapıyor elleyince 25 günlük bebiş sahibiyim, ne yapmam gerekiyor acaba,
Cnm nesi düşük maşallah nerdeyse 1 kilo almış anne sütü mü alıyor ? Benimkisi 650 gram aldı çok iyi dedi. 500 altı az dediKızlar bebekleriniz nasıl haftada kaç Gr alıyorlar acaba 2800 doğduk 3700 olduk Dr normal diyor ama dusuk sanki kilosu 22 günlük olduk
Canim gunluk 20 gr aliyosa normal ustundeyde daha iyi takilma kilosuna doktor normal dediyseKızlar bebekleriniz nasıl haftada kaç Gr alıyorlar acaba 2800 doğduk 3700 olduk Dr normal diyor ama dusuk sanki kilosu 22 günlük olduk
Bana da susam yağı ii geldi göğüs ucuna.. hatta arada pişik olmasın diye bebeğimin altına da sürüyorumBenim doktorum da susam yağı ve zeytinyagiyla göğüs ucuna masaj yap 3-5 dk kadar dedi hem uyarıp hemde süt üretimi tetiklensin dedi.gogus ucu kreminden güzel nemlendiriyo.
Selam cnm ben almıştım. 1 kez denemeye kalktım hatırladıkca gülüyorum. Evde tektim çok ağlıyordu aaa ben sling almıştım dur bakayım dedim gittim O aglarken telaşla abuk subuk taktım sonra çığlık çığlığa çocugu içine koymaya çalıştıkça çocuk cildirdi ama koydum. Tabi düzgün baglamadgim için rahat edemedi. O kadar bağırırken elim ayağıma dolaştı. Sonra ne oldu dersin çözemiyorum telaştan. Çocukla yapışıp kaldıkAynı durumdayız, slingi geçen ben de sordum ama cevap alamadım, alan arkadaşlar vardı diye hatırlıyorum, ben de alsam mı diyorum emin olamadım. Uyuyor yerine bıraktığım an ağlayarak uyanıyor, başka bir şey yapamıyorum, tekrar emziriyorum
Benimkide öyle canım aglayinca. Durmuyor beşik falan hiç fayda etmiyor sen duyma kimseyi bu günler gececek çocuğun büyüyecek her şey çok güzel olacak kötü enerjisi olan her şeyi çıkar hayatından cnm boş ver gitsinBana göre akıl ve beden sağlığı önemli canım
Ama artık tahammül edemiyorum
Benim.bebeğim çok gazlı ve gaz çıkarmaya çalışırken ağlıyor
Ve sakinlestiremiyorum
Annem ve kv sürekli birseyler dedi
Artık bebeğim ağlayinca kendimi çok kötü hissediyorum resmen evladı ma karşı doldurdular
Yok bu nasıl ağlama yok çok ağlıyor diye ama normal bebek bu yani ağlar
Şimdi bide onun hakki nda ileri geri konuşan olursa sinirlerim bozulur