2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Cnm nesi düşük maşallah nerdeyse 1 kilo almış anne sütü mü alıyor ? Benimkisi 650 gram aldı çok iyi dedi. 500 altı az dedi
Evet canım sadece süt veriyorum oglanda sütüm yaramadı bunda yarar inşallah masallah bebislere inşallah hepsi güzel güzel büyür

Canim cok sıcaktanda oluyodur. Ortalama sıcaklik lazim. Çünkü sen sıcaktan soğuğa çıkınca bile sütten soguk alir bebisin. Eşinin temizliğe daha dikkat etmesi lazım ozaman. Bebisin terlememesine dikkat et canim. Oyyy onlara hoç bişey olmasın....
Yarın doğalgaz geliyomus canım cok sukur daha az yakarım terletmem bebişi: )) esim cok dikkat ediyo canım ama onada bulasıyo grip: (

Merhaba kızlar uzun zaman oldu gelemedim.. sizlere danışacaklarım var.. sevi bebe reflü yatağı
almıştım oğlumda gaz var. kiraz çekirdekleri kalın bir torbada.. kullanan varmı nasıl kullanılıyor?
diğeri de burda süt sağma makinası alanlar vardı kullanıp memnun kalıp öneren var mı?
Canım baby plus aldım çiftli cok iyi cekiyo cok memnunun aynı anda iki göğsü de bosaltabiliyomus ama aynı anda ikisini sağmadım hiç bebeğe emmeye de kalsın diye reflü yatağı aldım canım ama bayb jem mi ne markası oda iyi en azından bebek biraz daha dik pozisyonda yatıyo beli acımıyor

Bana göre akıl ve beden sağlığı önemli canım
Ama artık tahammül edemiyorum
Benim.bebeğim çok gazlı ve gaz çıkarmaya çalışırken ağlıyor
Ve sakinlestiremiyorum
Annem ve kv sürekli birseyler dedi
Artık bebeğim ağlayinca kendimi çok kötü hissediyorum resmen evladı ma karşı doldurdular
Yok bu nasıl ağlama yok çok ağlıyor diye ama normal bebek bu yani ağlar
Şimdi bide onun hakki nda ileri geri konuşan olursa sinirlerim bozulur
Aslında genel yazacaktım ama yazını okuyunca özellikle sana belirtmek istedim. Cnm bnm kızım 1 aylık bgun baska ni cocuk dr una gittik önceki dr undan hiç memnun değildim. Önceki dr u bu cocuk aç ondan aglıyor sütün yetmiyor mama ver demişti bnde ne zaman aglasa hemen hemen mama verdim gazını cıkarttıktan snra tabi. Neyse bgun baska dr a gittik dr dedi ki bu cocuk kolık gibi cok ileri değil ama açlıktan aglamıyor:bicak: o kdr moralim bozuldu prebiyotik damla verdi kullan geçmezse bitkisel surup ver ceğin dedi. Ve bana kendi annem dahil sütün yetmiyor ondan aglıyor diyordu anneme bile sinirleniyordum artık. Sende kim ne derse desin takma hepimizin bebeği aglıyor kim bilir ne sukıntısı var. Senin bebeğinde de cok gaz sıkıntısı varsa aklında olsun

Aslında genel yazacaktım ama yazını okuyunca özellikle sana belirtmek istedim. Cnm bnm kızım 1 aylık bgun baska ni cocuk dr una gittik önceki dr undan hiç memnun değildim. Önceki dr u bu cocuk aç ondan aglıyor sütün yetmiyor mama ver demişti bnde ne zaman aglasa hemen hemen mama verdim gazını cıkarttıktan snra tabi. Neyse bgun baska dr a gittik dr dedi ki bu cocuk kolık gibi cok ileri değil ama açlıktan aglamıyor:bicak: o kdr moralim bozuldu prebiyotik damla verdi kullan geçmezse bitkisel surup ver ceğin dedi. Ve bana kendi annem dahil sütün yetmiyor ondan aglıyor diyordu anneme bile sinirleniyordum artık. Sende kim ne derse desin takma hepimizin bebeği aglıyor kim bilir ne sukıntısı var. Senin bebeğinde de cok gaz sıkıntısı varsa aklında olsun

Canim doktora gittim 1 ay kontrolu vardi biliyosun bende sut konusunda cok skintili bi surec geçirdim doktorun dedigi kimseyi dinleme anne sutu mama gibi degildir su kadar ml icmesi lazim vs bi durum yok ve bu internet kesinlikle yasaklanmali dedi :)

Kızlar bebeğime serum fizyolojik fayda etmedi buhar makinası kullanan var mı? Hangi marka kullanıyorsunuz tavsiye edeceğiniz marka bar mı? Weewell indirimi var ebebekte kararsız kaldım

Kızlar bana yardImcı olabilir misiniz bebegim hem meme hem mama devam ediyor yanlız 2 gündür kakası yeşil mamayı mo değiştirsem ne yapsam bilemedim

Yok pisigimiz gecmedi malesef .prima kullaniyorum degistirmek icin birtane kullandim ama baktim daha beter oluyor
Csnım etkisi olurmu bilmiyorum ama ben kullandım çok mrmrnımun mecitefendi diye yüzde yüz bitkisel ürünler satan bir firma var internetten bakabilirsin onun pişik Kremini dene derim ben çok memnun kaldım

Merhaba kızlar uzun zaman oldu gelemedim.. sizlere danışacaklarım var.. sevi bebe reflü yatağı
almıştım oğlumda gaz var. kiraz çekirdekleri kalın bir torbada.. kullanan varmı nasıl kullanılıyor?
diğeri de burda süt sağma makinası alanlar vardı kullanıp memnun kalıp öneren var mı?

ben de kiraz çekirdeği aldım mikrodalgada birkaç dk ısıtıp karnına beline ayaklarına fln koyuyorum. süt sağma makinesi de aventinki.. o olmasa yaşayamam çok çok memnunum şiddetle tavsiye ederim.. reflü yatağı için de çocuk dr a danıştım çok da gerek yok dedi. sadece yan yatma destek yastığı almştım onu kullanıyorum

Kızlar bebeğim bugün sütümle doymadı mama da kullanmıyorum onu tok tutması için evden içirebileceğim bişey var mı acaba.

B
Csnım etkisi olurmu bilmiyorum ama ben kullandım çok mrmrnımun mecitefendi diye yüzde yüz bitkisel ürünler satan bir firma var internetten bakabilirsin onun pişik Kremini dene derim ben çok memnun kaldım
Bugun cocuk doktoruna goturduk merhem verdi ama eczaneci en son aldigim kremle es deger fayda etmez dedi.bana badka bir krem verdi 3 gune gecer dedi artik bekliyecez.gaz gidericide nurse harveys aldik bitkisel bakalim yariyacakmi

Bugün doktoru aradım. Gaz sancısı icin yani belirtiler gaz sancisi olduğunu gösteriyor. Aguline isimli bitkisel bi surup verdi. Icinde birkac bitki yağı içeriyor. Kimyon, anason, rezene vs. Bakalım iyi gelecek mi :KK43:

X