Tabi ki değil ama bebeğin açsa yapacak birşey Yok canım ben de hem meme hem mama veriyorum çünkü sütüm yetmediği zaman bebek çığlık çığlığa ağlıyorAnne sütü gibi değil nihayetinde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki değil ama bebeğin açsa yapacak birşey Yok canım ben de hem meme hem mama veriyorum çünkü sütüm yetmediği zaman bebek çığlık çığlığa ağlıyorAnne sütü gibi değil nihayetinde.
Canım süt çok birikince üşüme oluyor sıtma tutar insanıKızlar günaydın aksam kızıma banyo yapyıtmıstık gece güzel uyumus bende kac ggundu uykusuzum uykuya dalmısım baya uysndım sag gogsumgtss gibi olmus süt dolu hrmrn kalktım emzirdim ama sonrasında bi üsüme grldi şimdi elektirikli sobsyı ysktım ısınmsyaı çalsıyorum. Eşimde işeigitti tekim nedendit sizce
Damla alacağız canım bizdeAslında genel yazacaktım ama yazını okuyunca özellikle sana belirtmek istedim. Cnm bnm kızım 1 aylık bgun baska ni cocuk dr una gittik önceki dr undan hiç memnun değildim. Önceki dr u bu cocuk aç ondan aglıyor sütün yetmiyor mama ver demişti bnde ne zaman aglasa hemen hemen mama verdim gazını cıkarttıktan snra tabi. Neyse bgun baska dr a gittik dr dedi ki bu cocuk kolık gibi cok ileri değil ama açlıktan aglamıyor o kdr moralim bozuldu prebiyotik damla verdi kullan geçmezse bitkisel surup ver ceğin dedi. Ve bana kendi annem dahil sütün yetmiyor ondan aglıyor diyordu anneme bile sinirleniyordum artık. Sende kim ne derse desin takma hepimizin bebeği aglıyor kim bilir ne sukıntısı var. Senin bebeğinde de cok gaz sıkıntısı varsa aklında olsun
Hala serdem gibiyim gdaha kendime gelemedim vallavhala incedenisıtna gibi agrıyor vücudumCanım süt çok birikince üşüme oluyor sıtma tutar insanı
Yok malesef canımKızlar bebeğim bugün sütümle doymadı mama da kullanmıyorum onu tok tutması için evden içirebileceğim bişey var mı acaba.
Genelde üşütünce yeşil olur canımKızlar bana yardImcı olabilir misiniz bebegim hem meme hem mama devam ediyor yanlız 2 gündür kakası yeşil mamayı mo değiştirsem ne yapsam bilemedim
Ben 2 çay kaşığı veriyorum canım Doktorum öyle dediRezene verenler ne kadar verdi acaba bir cay kaşığı denedim bugün ogluma uyku yaptı korktum
Göğsünü boşalt canım süt dolmuşKızlar günaydın aksam kızıma banyo yapyıtmıstık gece güzel uyumus bende kac ggundu uykusuzum uykuya dalmısım baya uysndım sag gogsumgtss gibi olmus süt dolu hrmrn kalktım emzirdim ama sonrasında bi üsüme grldi şimdi elektirikli sobsyı ysktım ısınmsyaı çalsıyorum. Eşimde işeigitti tekim nedendit sizce
Ben 2 çay kaşığı veriyorum canım Doktorum öyle dedi
Bende bir sıkıntı olmadı canımBen verdim ishal oldu dışkısı sulu ve çok kötü koktu rezenedendir diye vermedim kaç gündür ama halen aynı normal herhalde
Canım sık emzirmek iyi değil ama benim bebek susmuyor bende veriyorumKızlar bebekleriniz kusuyor mu benimki her hıçkırmaya başladığında kusuyor Dr çok emziriyorsun 3 saate bir emzir dedi
Canım benim bebeğin dışkısı hep suluBen verdim ishal oldu dışkısı sulu ve çok kötü koktu rezenedendir diye vermedim kaç gündür ama halen aynı normal herhalde
Boşalttım cnm üşüme gecsin didiy ysttım uyudum elektrikli sobsyısda actım ama hala kendime gelemedim her yerim ağrıyor sıtma danGöğsünü boşalt canım süt dolmuş
Mantığı Anlamadım cnm sezaryan dikişi karında ağda alt tarafta anlamadım :SKızlar Sezaryenden sonra 6 ay boyunca ağda yapmak yok dedi doktorum cart diye ayrilirmis dikis yeri jilete başlayacam ama sertlesmesinden korkuyorum en iyisi lazer herhalde
Amin canim benim hepimizinSaolasın canım Allah evlatlarımızı bağışlasın :)
Canım bana iki kez olduBoşalttım cnm üşüme gecsin didiy ysttım uyudum elektrikli sobsyısda actım ama hala kendime gelemedim her yerim ağrıyor sıtma dan
Vallahi bende bilemedim canım üşütmemeye de çalışıyorum amaGenelde üşütünce yeşil olur canım
Normal olursa sen guzeli tabiki canim.Kesinlikle o ani gormelisin.Allahim saglikla kurtarsin insCanım benim ne güzel yazmissn.tesekkur ederim.aslinda keşke hiç korkmadan normal dogumu bekleyebilsem keşke ama nerde...Ben bu günlerde kendimi normal doğuma odaklamaya çalışıyorum ama yapamazsan dediğin gibi genel olmasın bari öyle goreyim yavrumu