Anne sütü gibi değil nihayetinde.Canım doymuyor ise mama vermelisin neden karşısın ki mamaya bu kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anne sütü gibi değil nihayetinde.Canım doymuyor ise mama vermelisin neden karşısın ki mamaya bu kadar
Anne sütü gibi değil nihayetinde.
Bi göğsü sağmıştım 80 cc çıkmıştı yeterli olduğu söylendi ama Bebek çok sık emince bişey birikmiyor sonra açlıktan uyumuyorCanim anne sutu disinda mamadan baska bisi veremezsinki ama sutun ne durumda kontrole falan gittinmi hic kilosu nasil bebisin
Daha bebeğim 27 günlükAnne sütü ve formül mama dışında hiç birşey iciremezsiniz bebeğiniz ek gıda döneminde değilse eğer.
Canim doktorumuz la konustum bu sut meselesini sut mama gibi degildir su kadar ml de doyar gibi bi durum yok kimi bebek 45 dk emer doymaz kimi bebek 5 dk emer doyar önemli olan sütun proteini vb degerleridir dedi bende cok skinti ediyodum sütü ama doktor cok icimi rahatlatti kilosunu takip et belkide acliktan aglamiyodurBi göğsü sağmıştım 80 cc çıkmıştı yeterli olduğu söylendi ama Bebek çok sık emince bişey birikmiyor sonra açlıktan uyumuyor
Bı göğüsten 80 CC çok çok iyi bı miktar bence elektronik pompayla mı şagdiniz.bebek bı günlük 150cc ×kilosu kadar sute ihtiyaç duyar günlük 4 kg olsa bebeğinz 600cc yeterli yani 6saatte bir iki gogsunuzu bosaltsaniz bebeğinize yeter belki doyuyordur ama başka sıkıntısı vardır.yada sutunuz yagsizdir.kilo alimi nasıl beveginBi göğsü sağmıştım 80 cc çıkmıştı yeterli olduğu söylendi ama Bebek çok sık emince bişey birikmiyor sonra açlıktan uyumuyor
Canım benim ne güzel yazmissn.tesekkur ederim.aslinda keşke hiç korkmadan normal dogumu bekleyebilsem keşke ama nerde...Ben bu günlerde kendimi normal doğuma odaklamaya çalışıyorum ama yapamazsan dediğin gibi genel olmasın bari öyle goreyim yavrumuBenim kadar korkak,panik biri az bulunur herhalde.En bastan beri genel istiyrdum.Hersey olsun bitsin,minigimi yanimda goreyim diyordum.Dogum oncesi hemsireler cok ısrar etti genel olmasin diye.Ksbul etmedim.Ameliyathaneye girdigimde anestezi uzmani genel olmamasi icin cok ısrarci davrandi.Bebegin niye bosu bosuna narkozdan etkilensin dedi.Korkarsan soz bayiltirim dedi.Ben de guvendim,tamam dedim.Gercekten ilk 5 dakika ne ilac verdilerse (sakinlestirici herhalde)hic bisey hissetmedim.Sarhos gibi oldum.Sonra kendime geldim.Hic stres yspmadan bekledim.Minigimin akglama sesini duymak,gogsume koymalari paha bicilemezdi.Ilk dogumumda geneldi.Cok pismanim.Keske o da spinal olsaydi.Bi de genel anestezide yurutmek icin yataktan kaldrdiklarinda acayip bi bas donmesi oluyr,bunda hic bi sıkınti olmadi.Sakin korkma canim ve genel yaptirtma.ASaglikla kavus ins.bebegine
Tabi ki değil ama bebeğin açsa yapacak birşey Yok canım ben de hem meme hem mama veriyorum çünkü sütüm yetmediği zaman bebek çığlık çığlığa ağlıyorAnne sütü gibi değil nihayetinde.
Canım süt çok birikince üşüme oluyor sıtma tutar insanıKızlar günaydın aksam kızıma banyo yapyıtmıstık gece güzel uyumus bende kac ggundu uykusuzum uykuya dalmısım baya uysndım sag gogsumgtss gibi olmus süt dolu hrmrn kalktım emzirdim ama sonrasında bi üsüme grldi şimdi elektirikli sobsyı ysktım ısınmsyaı çalsıyorum. Eşimde işeigitti tekim nedendit sizce
Damla alacağız canım bizdeAslında genel yazacaktım ama yazını okuyunca özellikle sana belirtmek istedim. Cnm bnm kızım 1 aylık bgun baska ni cocuk dr una gittik önceki dr undan hiç memnun değildim. Önceki dr u bu cocuk aç ondan aglıyor sütün yetmiyor mama ver demişti bnde ne zaman aglasa hemen hemen mama verdim gazını cıkarttıktan snra tabi. Neyse bgun baska dr a gittik dr dedi ki bu cocuk kolık gibi cok ileri değil ama açlıktan aglamıyor o kdr moralim bozuldu prebiyotik damla verdi kullan geçmezse bitkisel surup ver ceğin dedi. Ve bana kendi annem dahil sütün yetmiyor ondan aglıyor diyordu anneme bile sinirleniyordum artık. Sende kim ne derse desin takma hepimizin bebeği aglıyor kim bilir ne sukıntısı var. Senin bebeğinde de cok gaz sıkıntısı varsa aklında olsun
Hala serdem gibiyim gdaha kendime gelemedim vallavhala incedenisıtna gibi agrıyor vücudumCanım süt çok birikince üşüme oluyor sıtma tutar insanı
Yok malesef canımKızlar bebeğim bugün sütümle doymadı mama da kullanmıyorum onu tok tutması için evden içirebileceğim bişey var mı acaba.
Genelde üşütünce yeşil olur canımKızlar bana yardImcı olabilir misiniz bebegim hem meme hem mama devam ediyor yanlız 2 gündür kakası yeşil mamayı mo değiştirsem ne yapsam bilemedim
Ben 2 çay kaşığı veriyorum canım Doktorum öyle dediRezene verenler ne kadar verdi acaba bir cay kaşığı denedim bugün ogluma uyku yaptı korktum
Göğsünü boşalt canım süt dolmuşKızlar günaydın aksam kızıma banyo yapyıtmıstık gece güzel uyumus bende kac ggundu uykusuzum uykuya dalmısım baya uysndım sag gogsumgtss gibi olmus süt dolu hrmrn kalktım emzirdim ama sonrasında bi üsüme grldi şimdi elektirikli sobsyı ysktım ısınmsyaı çalsıyorum. Eşimde işeigitti tekim nedendit sizce
Ben 2 çay kaşığı veriyorum canım Doktorum öyle dedi
Bende bir sıkıntı olmadı canımBen verdim ishal oldu dışkısı sulu ve çok kötü koktu rezenedendir diye vermedim kaç gündür ama halen aynı normal herhalde