• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar günaydın aksam kızıma banyo yapyıtmıstık gece güzel uyumus bende kac ggundu uykusuzum uykuya dalmısım baya uysndım sag gogsumgtss gibi olmus süt dolu hrmrn kalktım emzirdim ama sonrasında bi üsüme grldi şimdi elektirikli sobsyı ysktım ısınmsyaı çalsıyorum. Eşimde işeigitti tekim nedendit sizce :KK43:
Canım süt çok birikince üşüme oluyor sıtma tutar insanı

Aslında genel yazacaktım ama yazını okuyunca özellikle sana belirtmek istedim. Cnm bnm kızım 1 aylık bgun baska ni cocuk dr una gittik önceki dr undan hiç memnun değildim. Önceki dr u bu cocuk aç ondan aglıyor sütün yetmiyor mama ver demişti bnde ne zaman aglasa hemen hemen mama verdim gazını cıkarttıktan snra tabi. Neyse bgun baska dr a gittik dr dedi ki bu cocuk kolık gibi cok ileri değil ama açlıktan aglamıyor:bicak: o kdr moralim bozuldu prebiyotik damla verdi kullan geçmezse bitkisel surup ver ceğin dedi. Ve bana kendi annem dahil sütün yetmiyor ondan aglıyor diyordu anneme bile sinirleniyordum artık. Sende kim ne derse desin takma hepimizin bebeği aglıyor kim bilir ne sukıntısı var. Senin bebeğinde de cok gaz sıkıntısı varsa aklında olsun
Damla alacağız canım bizde
Ya benim bebeğim ihtiyaçları olduğu zaman ağlıyor
Açıkinca uykusu gelince bide tabi gaz
Ama şiddetli ağlıyor sesi yüksek
Ve ihtiyaclari giderilmeyince susmuyor bebek yani bu ama öyle abarttilar ki
Bebeğimin gelişimi iyi kilo alımı da mama da denedim fark eden birsey yok yani açlık ağlaması değil
Bakalım allah sonumuz hayır etsin

Kızlar Sezaryenden sonra 6 ay boyunca ağda yapmak yok dedi doktorum cart diye ayrilirmis dikis yeri :D jilete başlayacam ama sertlesmesinden korkuyorum en iyisi lazer herhalde

Kızlar günaydın aksam kızıma banyo yapyıtmıstık gece güzel uyumus bende kac ggundu uykusuzum uykuya dalmısım baya uysndım sag gogsumgtss gibi olmus süt dolu hrmrn kalktım emzirdim ama sonrasında bi üsüme grldi şimdi elektirikli sobsyı ysktım ısınmsyaı çalsıyorum. Eşimde işeigitti tekim nedendit sizce :KK43:
Göğsünü boşalt canım süt dolmuş

Kızlar bebekleriniz kusuyor mu benimki her hıçkırmaya başladığında kusuyor Dr çok emziriyorsun 3 saate bir emzir dedi

Canım benim ne güzel yazmissn.tesekkur ederim.aslinda keşke hiç korkmadan normal dogumu bekleyebilsem keşke ama nerde...Ben bu günlerde kendimi normal doğuma odaklamaya çalışıyorum ama yapamazsan dediğin gibi genel olmasın bari öyle goreyim yavrumu
Normal olursa sen guzeli tabiki canim.Kesinlikle o ani gormelisin.Allahim saglikla kurtarsin ins

Back