2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Csnım bebek ısın
aldığı icin doktor rop muayenesi önerdi mi sana

Bende normal dogum yaptim lavmani herkese yapmiolar soyle ki. Eger hastaneye cok erken gidersen bisi yedirmiolar bi gun bisi yemeyince de lavmana gerek kalmio. Bana yaptilar ama o agrili bisi diil. Bi kutu ilacli su sıkıolar popodan iceri. Dogumda brnim cisim geldi ben hissetmedm ama doktor idrar gelicek bosaltalim dedi. Onda da hic aci hisetmiosun. Bu arada ben epiduralle dogurdum. Herkese siddetle tavsiye ederim

Ayyy cok gecmis olsun ya Rabbim tez vakit sifa versin insallah

Sağol Can'ım teşekkür ederim inşallah kimsenin sezaryeni benimki gibi geçmez. Yok hiç düz yatmadım başım hep yukarıdaydı eve gelince deneksek yastık kullandım ama neden öyle oldu anlamıyorum. Bu arada öyle Bi uyarıda da bulunmadılar doktora sorunca 4/5 fincan kahve ve 3/4 ağrı kesici iç dedi

Şu toplamıştır canım benimkide öyleydi kendi patladı aktı hepsi bugün kurudu
Doktora gittim dikis ipine vücut alerji yapmış dedi pansuman yaparken bastırarak sil dedi

Tam kenarinda şişlik canim iki ucunda da dikis vardi hastane de almislardi sanirim benimkide seninki gibi olmuş. Sağol canım

Kızlar bugun 15 günlük olduk gaz sancıları basladı dunden beri ara ara kendini sıkıyo ıkınıyo kızım da hıc olmadı zinco damla aldim bugun Insallah ıse yarar aksamdan beri uyumadı aglıyo

Kan uyuşmazlığıyla sarılığın ne alakası varmış canım
n uy

3 saattir gaz sancısı çekiyor bebegim. Alttan üstten ara ara gaz cikiyo kaka da yapiyo ama hala gazı var çıldırıcam...
Rezene çayı içiyor musun günde bir bardak Bebek içinde senin içinde çok faydalı olur birde gaz için evinizde ilaçta bulunsun kabız olduğunda çok sancı çektiğinde verirsiniz

Kızlar bugun 15 günlük olduk gaz sancıları basladı dunden beri ara ara kendini sıkıyo ıkınıyo kızım da hıc olmadı zinco damla aldim bugun Insallah ıse yarar aksamdan beri uyumadı aglıyo
Canım ben doktora 15 günlükken gittigimde gaz damlası vermedi küçük diye
Doktoruna danış istersen

Anne sütünün onemine eskisinden cok kiynet veriliyo bilinclendirmek icin iyi kurulmus bu sektör olmus karar verince benide bilgilendirirmisin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…