Sağol canım Bi terslik oldu ama me oldu amlamadım bildiğim tek şey ben hayatımda böyle şiddetli Bi ağrı Bi acı yaşamadımCanim tekrar gecmis olsun sipinalin sizma yapmistir buyuk ihtimalle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım Bi terslik oldu ama me oldu amlamadım bildiğim tek şey ben hayatımda böyle şiddetli Bi ağrı Bi acı yaşamadımCanim tekrar gecmis olsun sipinalin sizma yapmistir buyuk ihtimalle
inşallah canım ben göbekten umutsuzum sporsuz gitmez ama 6 ay hiç bir şey yapamazsın dedi doktorBende 17 almıştım 11 verdim ama önceden de vardı biraz kilom az havalar ısırınca yürüyüş yaparız bebeler le veririz inşaallah
Canım bana nasıl emiyor bakmak gerekiyor takip etmek lazım vs dediler dogru emiyor mu diye. Online ya da eve ziyaret yapıyorlar. Bu iş de ciddi bi sektör olmus instadan baktım birkaç numara ama tabi ne eğitimi almıslar falan bilmek de lazım o yüzden hemen karar veremedim canımCanim bende emsirme danismanligindan destek almayi dusunuyodum nereyle gorustun tam olarak ne dediler sana
Ben de spinal oldum Bi ben mi zarar gördüm spinalden acaba
Aynen ben de hiç hatırlamak istemiyorum kabus gibiydiBeni de cok kotu yapti canim nöbet gecirdim resmen kendimden gectim hatırlamak bile istemiyorum doğumumu
Csnım istersen bir doktora gösterKizlar kesi yerinin sol tarafinda ceviz büyüklüğünde şişlik var dokununca acimiyor sert bisey var gibi. Gözle de farkediliyor şişlik. Sizce normal mi geçer mi zamanla
Antibiyotiği kullaniyorum pansumanda yapıyorum 9 gün oldu sezeryan olali.
Teşekkür ederim canım...Geçmiş olsun canım
Şu toplamıştır canım benimkide öyleydi kendi patladı aktı hepsi bugün kuruduKizlar kesi yerinin sol tarafinda ceviz büyüklüğünde şişlik var dokununca acimiyor sert bisey var gibi. Gözle de farkediliyor şişlik. Sizce normal mi geçer mi zamanla
Antibiyotiği kullaniyorum pansumanda yapıyorum 9 gün oldu sezeryan olali.
sayfada dolaşırken yazını görünce yazmak istedim çünkü ben de bu emzirme isiyle çok uğraştım pek beceremedim boyle danışmanlıklar in olduğundan haberim yoktu instagramda emzirenanne diye bir sayfayla karşılaştım biraz geç kalmıştım bunun için ama paylaşımları gayet mantıklı evlere çok ziyaretler yapiyo gördüğüm kadarıyla ama hangi ilde olduğunu unuttum bir bakmani tavsiye ederim nacizane belki faydası olur.iyi gunlerCanım bana nasıl emiyor bakmak gerekiyor takip etmek lazım vs dediler dogru emiyor mu diye. Online ya da eve ziyaret yapıyorlar. Bu iş de ciddi bi sektör olmus instadan baktım birkaç numara ama tabi ne eğitimi almıslar falan bilmek de lazım o yüzden hemen karar veremedim canım
Oyy kıamam ya. Benimkide cok kıvraniyor. Acayip sesler çıkarıyor uyku halinde. Gaz giderici damla kullan istersenGazi var canım ama çok şiddetli ağlıyor
Elim ayağıma dolaşıyor
Cok geçmiş bitanemDoğum anında bilincim açıktı bebeği gördüm tamam ama sonrası Ay çok fenaydı Şiddetli baş ağrısı bel ağrısı bacak Ağrı'sı korkunç bişeydi bebeğimi bile kucaklaşmıyordum anlatamam. Hatta Bacağıma Bi iğne yaptılar o günden beri bacağımı katlayamıyorun
12 de benden. Ama dediğin gibi göbüsün gitmeye niyeti yok gibiKizlar kilolar ne alemde ben 11 kilo vermişim bile kaldı 8 kilo ama göbek çok çirkin duruyor 6 aya ancak gider dedi doktor
selamlar,
uzun zamandır takip ediyorum. 37+4 le ocak annesiyim inşallah.
35. haftada kaşınmaya başladım. genleşmedendir diye önemsemedim. ama doktoruma söylediğimde karaciğer testleri istedi. alt değerim üst sınır 55 iken 58 çıktı. bu arada kaşıntılarım dayanılmaz hale geldi. gebelik kolestazı olabilir diye yakın takibe alıcaz dedi. 1 hafta sonraki kan değerim 62 ye yükseldi. ilaç kullanmaya başladım ama kaşıntılarıma hiç çare olmadı. göbeğmin üzerinde her yerimde yaralar olmaya başladı en on salı günü kontrolümde alt değerim 45e düştü ama kaşıntılarım hiç geçmediği için doktorum riske atamayız değerlerin düşük ama semptomların yüksek. gebelik kolestazının sebbei bilinmiyor ve bebeğe etkisi takip edilemiyor o yüzden riske atamam zaten 38 in içindesin cuma da gel bakalım pazartesi yatış verelim dedi.
ben bir yandan üzüldüm çünkü doğal yollarla gelmesini istiyorum kızımın ama dieğr yandan da vakit geçmiyor artık. sezaryen olmak istemiyorum dedim. sezeryan yapmıcam ki suni sancıyla normal doğum oalcak dedi.
bir yandan da okuyorum şimdi moda buymuş, doktorlar suniyle doğumu başlatıp aa gelmedi diip sezaryene alıyorlarmış.
o kadar sancı çekip sonra kesilmek de çok sinir bozucu olur. bakalım pazartesiye kadar inşallah kendi gelir kızımın.
Cnm benim anestezi doktorum baş agrisi olmasin diye sürekli başın dik yat dedim. Ne kadar düz olursa ilacin etkisi başına doğru ilerler ve baş ağrısı yapar dedi. Dogumdan çıktığım andan beri yatağın başı hep yukardaydi. Acaba sen düzmü yattin. Cok üzüldüm gecmis olsunİçtim canım hemde baya baya kahve içtim en sertlerinden ona rağmen on güne anca geçti . dikiş Ağrı'sı falan hissetmiyordum başımı kaldıramıyordum hatta Bi müddet dik yürüyemedim çok fenaydı çokkk
Canım ne kdrmama veriyordun bi de biberonla kı veriyordun? Bnde bırakmak istiyorum hu okuduklarım aklıma yatıyor ama bnm kızım emsi mi cok az uyuyor bir şeyi yanlış yapıyorum ama ne
Kızlar sütü yetmeyip mama takbiyesi yapıp sonra sütü yetenler neredesiniz? Ben bugun bikaç emzirme danısmanlıgı aradım sütün yetmemesi diye bir sey yok yazıyor kitaplarda ya yanlıs emziriyoruz ya saatleri yanlıs vs gibi bir cok sey var okudugum bu sütü yetmeyip şimdi yetenler neyi değiştirdiniz de düzene girdi canlar yardım edin. Bnm kızımda bugun hiç uyumadı sürekli ahladı sabah 6buvuktan beri ayaktayım gece kaç kere kalktım hiç uyumadı bgun kucagımda yemeği zor yaptım yıkıyor ortalıgı
Amin canim. Kontrolumuz ayin 12sinde. Sag göğsümü ne yaptiysam almiyor. Uykuluyken bile anliyor. Bulgur pilavi acayip süt yapiyor. Sütüm var cok şükür ama almiyor işte
Peki çözebildin mi sorunu ya da nasıl cözdün?sayfada dolaşırken yazını görünce yazmak istedim çünkü ben de bu emzirme isiyle çok uğraştım pek beceremedim boyle danışmanlıklar in olduğundan haberim yoktu instagramda emzirenanne diye bir sayfayla karşılaştım biraz geç kalmıştım bunun için ama paylaşımları gayet mantıklı evlere çok ziyaretler yapiyo gördüğüm kadarıyla ama hangi ilde olduğunu unuttum bir bakmani tavsiye ederim nacizane belki faydası olur.iyi gunler