- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
Doğum anında bilincim açıktı bebeği gördüm tamam ama sonrası Ay çok fenaydı Şiddetli baş ağrısı bel ağrısı bacak Ağrı'sı korkunç bişeydi bebeğimi bile kucaklaşmıyordum anlatamam. Hatta Bacağıma Bi iğne yaptılar o günden beri bacağımı katlayamıyorunKuzum nasil bir zarar gördun
Öyle yapayım o Zaman teşekkür ederim canımTabi hepsi farklı bebeklerin arkadaşımın bebeği 10 çeşit emzik denedi en son bı milyoncudan alınmış noldugu belirsiz emziği tuttu.ssizde farklı farklı deneyin ama avvennti tutan çok oluyor.
13 aldım 14 verdim canım ama benim de hafif karnım var vücûd 1 senede anca toparlanıyormuşKizlar kilolar ne alemde ben 11 kilo vermişim bile kaldı 8 kilo ama göbek çok çirkin duruyor 6 aya ancak gider dedi doktor
Cnm ben doyup doymadığını anlamak için sağarak veriyorum bazen . Göğsünden ne kadar süt çıktığını anlarsın bebekte ne kadar yemiş bilirsin. Dene istersenBen mama vermiyorum canım doktor kilosu güzel gerek yok dedi ama bu kız doymuyor hep ağlıyor
yesa canım sen sezaryn mi oldun yazmadın galiba ne yaptın nasıl geçti nasılsın :)
Evet kişiye özel gerçekten, çok teşekkür ederim cevap için.Allaha emanetiz o en güzelini nasip etsin herkeseBende spinalden korktum genel anestezi oldum çok korkmuştum sezeryandan normal istiyordum olmadı ama ameliyat sonrası hiç korktuğum gibi olmadı ağrı kesicilerle acın çok hafifliyor sen kendini hangisine yakın hissediyorsan onu tercih et birde her Doğum kişiye özel kimi çok zor diyo kimi çok kolay sen duanı et güzel düşün kolay geçsin
Ben epudural oldum ilk 3 4 gun zor oluyor canim 15 gun sonra tamamen agri sizi kalmayacak sekilde iyilestim zor mu zor ama , bazen normal dogum sezeryandan daha zor oluyor cati dar bebek basi buyukse gibi ..........dolayisiyla akisina birak doktorun karar versin normal mi sezeryan mi ? Senin icin daha uygun ben ilk bebegimde zorunlu sezeryan oldum ikinci de de kendim sezeryan istedim ama zaten rahim duvarim incelmisti son hafta acil sezeryan oldum yani benim ne dusundugumun bir onemi yokmus bebek karar verecekmiş yani karari bebek ve doktorun versin dogru olan oÇok sağol canim cevabın için,3 gunse dissimi sikarim ne var ki,ama galiba bu da kişiden kişiye değişiyor.masallah sana rabbim hepinizin evlatlarını bağışlasın biz bekleyenlere de saglikli doğumlar nasip etsin.
Gözun aydin canim ne yazik ki bende ayni seyi yasadim sicak du torbasi iste ayaklqrini sicak tut bol bol rezene ic ve yuru yuru yuru yine cikmazsa lavman baska care yok epidural takili oldugu halde acidan oldum.seni cok iyi anliyorum ben eve geldigim gece cikarabildim ......Merhaba kzılar bugün sabah 9 da spinal sezaryan oldum çok fenalaştım spinal dokundu sanırım. Yaklaşık 15 saat oldu ama hala gaz çıkaramadım gaz çıkarma hissim de yok. Sizinde mi öyle oldu allah rızası için yardım edin çok kötüyüm
Kahve icmedin mi canim.senin sipinal de sorun olmus sanirim cok gecmis olsun ....Doğum anında bilincim açıktı bebeği gördüm tamam ama sonrası Ay çok fenaydı Şiddetli baş ağrısı bel ağrısı bacak Ağrı'sı korkunç bişeydi bebeğimi bile kucaklaşmıyordum anlatamam. Hatta Bacağıma Bi iğne yaptılar o günden beri bacağımı katlayamıyorun
İçtim canım hemde baya baya kahve içtim en sertlerinden ona rağmen on güne anca geçti . dikiş Ağrı'sı falan hissetmiyordum başımı kaldıramıyordum hatta Bi müddet dik yürüyemedim çok fenaydı çokkkKahve icmedin mi canim.senin sipinal de sorun olmus sanirim cok gecmis olsun ....
Canim tekrar gecmis olsun sipinalin sizma yapmistir buyuk ihtimalleİçtim canım hemde baya baya kahve içtim en sertlerinden ona rağmen on güne anca geçti . dikiş Ağrı'sı falan hissetmiyordum başımı kaldıramıyordum hatta Bi müddet dik yürüyemedim çok fenaydı çokkk
Ne güzel hepiniz kilolarınızı vermişsiniz. Ben belimde iltihaplanma olduğu için asla gezinemiyorum vesadece 3 kusur kilo verdim
Dogumla ilgisi Yok cnm.. ben epidural olmadım zaten. bel kemiğinde kist oluştu iltihaplandı. Kaç gündür doktor doktor geziyorum 32 günd oldu doğum yapalı doğum yaptığım günden beri hergun ağrı kesici içiyorum kortizon vuruldu falan. Yani herkes iyiye gitti gündem gune ben kötüye gittim desem yeri. Allah beterinden korusun da.. bebeğimde sürekli gezinmek istiyor belim izin vermiyor çocuk hep annemde valla artık neredeyse beni annesi bilmicek çok üzülüyorum..ayy gecmis olsun belde iltihaplanma nasil oluyo epidural yapilan yerdemi yoksa
Gazi var canım ama çok şiddetli ağlıyorHayirdir cnm ya minnosun gazımı var. Eger yoksa tok oldugu halde emmek istiyosa emzik öneririm
Bende 17 almıştım 11 verdim ama önceden de vardı biraz kilom az havalar ısırınca yürüyüş yaparız bebeler le veririz inşaallahKizlar kilolar ne alemde ben 11 kilo vermişim bile kaldı 8 kilo ama göbek çok çirkin duruyor 6 aya ancak gider dedi doktor
Geçmiş olsun canımDogumla ilgisi Yok cnm.. ben epidural olmadım zaten. bel kemiğinde kist oluştu iltihaplandı. Kaç gündür doktor doktor geziyorum 32 günd oldu doğum yapalı doğum yaptığım günden beri hergun ağrı kesici içiyorum kortizon vuruldu falan. Yani herkes iyiye gitti gündem gune ben kötüye gittim desem yeri. Allah beterinden korusun da.. bebeğimde sürekli gezinmek istiyor belim izin vermiyor çocuk hep annemde valla artık neredeyse beni annesi bilmicek çok üzülüyorum..
9 aydır bekliyo het gun karnımı dinlerdi cok şükür sımdı de seviyo Allah daim etsinBizimki de 4 yaşında ama her cçocu aynı değil demek ki kızlar daha uysal :)