Sağol canım sanırım gazmış kuzumun derdiGaz olabilir canım
Bu doktorların hepsi neden aynı dili konuşmuyor. Gaz sancısı bizi de vurdu malesef. Ve o kıvrandıkça çıkarmak için çabaladıkça çok çok üzülüyorum. Benim doktorum öncelikle bitkisel çayı benim yapmamı istedi damladan önce bunu deneyelim dedi. Melisa, rezene, papatya, anason demleyip günde 3çay kaşığı ver dedi 1hafta. Eğer çare olmazsa damla vericek sanırım. Ben de sabah akşam hümana rezene kinyon içiyorum, aslında çıkıyo ama yine var, benden geçiyor sanırım kızlar afedersiniz bende de çok gaz var. Yediklerime dikkat edeyim dedim bugun de sütüm az sankiAllah yardımcımız olsun çok zor.
Lohusalik 40 gun canim az az da olsa 40 i buluyomusKızlar bişey sorucam. Affedersiniz dogumdan ne zaman sonra kanama bitiyor. 21. Gunundeyim tam bitti derken tekrar geliyor
Doğal damla yerine rezene çayı denesene canım Bi iki çay kaşığı verince gazı sancısı geçiyoCanim ben dogal bi damla istedim doktordan biogai onerdi prebiyotik bulunuyomus icinde cocugum kivrana kivrana kipkirmizi oluyodu caresiz kullaniyorum d vitaminimizde gaz damlamizda dogal en azindan oyle dedi doktorumuz :)
Canim gaz sancısı geçiyor dedin ya bebeğin kaç gunluk?Doğal damla yerine rezene çayı denesene canım Bi iki çay kaşığı verince gazı sancısı geçiyo
Saol cnm. Oglumda hiç gelmemisti o sebeple bilemedim.(oda ilginç) ilk günler cok geliyodu. Simdi durup durup geliyorLohusalik 40 gun canim az az da olsa 40 i buluyomus
25 günlük ama daha önce de verdimCanim gaz sancısı geçiyor dedin ya bebeğin kaç gunluk?
1 aylık olunca gdcz canım dahaCanım ben doktora 15 günlükken gittigimde gaz damlası vermedi küçük diye
Doktoruna danış istersen
1 çay kaşığı çörek otunu bir bardak sıcak suya koy 10 dk demlensin 1 çay kaşığı bebeğe ver diğerini sen iç herşeyden faydalı canım[/
Deniyim canım sagol rezene de ıcıyorum mamsel anne cayı da yine de gazlı
Doğal damla yerine rezene çayı denesene canım Bi iki çay kaşığı verince gazı sancısı geçiyo
Kizlar nurse harveys colexs bitkisel gaz surubu varmis benim arkadas kullanmis gayet memnun ama ben yine cesaret edemedim bu surubu kullanan varmi
Saol cnm. Oglumda hiç gelmemisti o sebeple bilemedim.(oda ilginç) ilk günler cok geliyodu. Simdi durup durup geliyor
Ben cezvede yapıyorum Bi kupa çıkıyo 2 kaşık Rezene atıyorum hem hem içiyorum ılıyınca da bebeğe Bi iki çay kaşığı içiriyorum Bi de sıcak su torbası yapıyorum hem bana hem bebeğe ohhhh miss :)Ne kadar bi rezeneyi demlemem gerekiyoki ben karisim olarak iciyorum ama ayri hic yapmadim
Nehirasya hanim oglum pazar gunu 1 aylik olucak ama ben internetten yorumlari okudum teredut yasadim.halende teredut yasiyorum uyku yapiyormuss