2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bu doktorların hepsi neden aynı dili konuşmuyor. Gaz sancısı bizi de vurdu malesef. Ve o kıvrandıkça çıkarmak için çabaladıkça çok çok üzülüyorum. Benim doktorum öncelikle bitkisel çayı benim yapmamı istedi damladan önce bunu deneyelim dedi. Melisa, rezene, papatya, anason demleyip günde 3çay kaşığı ver dedi 1hafta. Eğer çare olmazsa damla vericek sanırım. Ben de sabah akşam hümana rezene kinyon içiyorum, aslında çıkıyo ama yine var, benden geçiyor sanırım kızlar afedersiniz bende de çok gaz var. Yediklerime dikkat edeyim dedim bugun de sütüm az sanki:KK43: Allah yardımcımız olsun çok zor.

günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
kizlar benim bebegim gazli bebek nekadar dikkat ediyorum yedigime ama benim kizim kendi uretiyor galiba gazi geceleri 3/4 ee kadar uyku yok 3 defa kakali bez aliyoruz bir saatin icinde gece surekli bagiriyor kuzum sAnci cekiyor ..
ben 9. gunlukken gaz damlasina basladim biogaia
vermisti doktor ..
ilkdefa dogdu dogali bugece muthis agladi bende rezene verdim üç dort cay kasigi sonrasinda bagirmadi bir saat kadar uyanik kaldi ve 4 gibi uyuduk yorgun uykusuz düştü kizim ve emmeye uyandiramiyorum zorla bi beş dakika emdi ama uyuyor simdi bu gaz sorununu bir turlu cozemiyorum kucucuk el kadar bebe inim inim inliyor cok üzülüyorum..
yaa kw demmmde acmi acaba diyor beni sinir ediyor birseyde demiyorum bebegim sanci icinde o acmi diyor bende diyorum ac olsa zayiflar benimki az azda olsa kilo aliyor hamdolsun

Bu doktorların hepsi neden aynı dili konuşmuyor. Gaz sancısı bizi de vurdu malesef. Ve o kıvrandıkça çıkarmak için çabaladıkça çok çok üzülüyorum. Benim doktorum öncelikle bitkisel çayı benim yapmamı istedi damladan önce bunu deneyelim dedi. Melisa, rezene, papatya, anason demleyip günde 3çay kaşığı ver dedi 1hafta. Eğer çare olmazsa damla vericek sanırım. Ben de sabah akşam hümana rezene kinyon içiyorum, aslında çıkıyo ama yine var, benden geçiyor sanırım kızlar afedersiniz bende de çok gaz var. Yediklerime dikkat edeyim dedim bugun de sütüm az sanki:KK43: Allah yardımcımız olsun çok zor.
canım benim dereotu ye ben faydasini gordum yaninda kivircik gobekle yiyorum petibor biskuvide sut yapiyor .
tahin , bulgur pilavi , pırasa kimyon ekle ustune ye inşallah bol sutun olsun boll su ic 3 lt enaz

Rezene çayı içiyor musun günde bir bardak Bebek içinde senin içinde çok faydalı olur birde gaz için evinizde ilaçta bulunsun kabız olduğunda çok sancı çektiğinde verirsiniz
Rezene içtim 4-5 gün sancılar başladı. Acaba dedim rezene mi yapıyor. Çok icilmemesi gerekiyomus. Mide spazmı yapıyormuş çok içince.
Kimyon, kişniş, kekik, gaza iyi geliyormuş.

Kızlar bugun 15 günlük olduk gaz sancıları basladı dunden beri ara ara kendini sıkıyo ıkınıyo kızım da hıc olmadı zinco damla aldim bugun Insallah ıse yarar aksamdan beri uyumadı aglıyo
1 çay kaşığı çörek otunu bir bardak sıcak suya koy 10 dk demlensin 1 çay kaşığı bebeğe ver diğerini sen iç herşeyden faydalı canım

Canım benim bebegimde çok gazlı
Ben yediğim herseye dikkat ediyorum ama yine de var yani
Bana doktorum düdüklü tencere gibi düşün fazlasını atıyor ama asıl gaz içinde dolu dedi
Bende rezene ve kimyon çayından ikişer kaşık veriyorum doktorum önerdi
Ayaklarına acı elma yağı karnına zeytinyağı ile masaj yapıyorum
Karnına bir bezi ısıtıp sarıyorum
Bide ince giydirmiyirum
O acı çekerken hiç dayanamıyorum
Sen kendine dikkat etmelisin canım üşüme sende çünkü gaz senden bebeğe geciyor

Kan uyuşmazlığıyla sarılığın ne alakası varmış canım

n uy

AB sıfır uyuşmazlığı bizimki.. sarılık daha hızlı yükseliyormuş. daha sıkı takip gerekiyormuş. bizimki doğduğu gün bilrubin 4 le doğdu. yavrum yazık her gün topuğundan kan alındı. 7. gün 17 ye yükselir yükselmez küveze alındı.

Göz icin yapılıyor csnım kuvezde kalan bebeklere

bebeği bi ara götürdüler. o arada tetkikler yapılmış. çıkarkenki epikriz raporunda da çok detaylı analizler vardı. kan tetkileri iç organlar, göz vs. her bölge için ayrı rapor yazılmış. mesela overde minik bir kist varmış, kalçada bir gamzesi vardı onun için beyin cerrahisi görmüş falan. bir de bana yenidoğan bakımı için verdikleri eğitim cabası.. neredeyse sevinicem sarılık oldu da hastaneye yattık diye

1 çay kaşığı çörek otunu bir bardak sıcak suya koy 10 dk demlensin 1 çay kaşığı bebeğe ver diğerini sen iç herşeyden faydalı canım
nee çörek otumu gaz sancisi na iyi geliyor
ayy benim kizim bugece mahvoldu gaz sancisindan faydaliysa bende hazirlayip icireyim inşallah faydasini goruruzz

X