- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
Gaz olabilir canımKızlar bişey sorcam ya bebeğim uykuda çığlık atarak ağlıyo ağlaması kısa sürüyo ama içim acıyo sizce neden olabilir
canım benim sezeryanmi oldunYazdım yazdim canım :)
Epidual spinal kombine sezeryan oldum 2 gece hastanede kaldık iyi diyelim iyi olsun canim:)
canım benim dereotu ye ben faydasini gordum yaninda kivircik gobekle yiyorum petibor biskuvide sut yapiyor .Bu doktorların hepsi neden aynı dili konuşmuyor. Gaz sancısı bizi de vurdu malesef. Ve o kıvrandıkça çıkarmak için çabaladıkça çok çok üzülüyorum. Benim doktorum öncelikle bitkisel çayı benim yapmamı istedi damladan önce bunu deneyelim dedi. Melisa, rezene, papatya, anason demleyip günde 3çay kaşığı ver dedi 1hafta. Eğer çare olmazsa damla vericek sanırım. Ben de sabah akşam hümana rezene kinyon içiyorum, aslında çıkıyo ama yine var, benden geçiyor sanırım kızlar afedersiniz bende de çok gaz var. Yediklerime dikkat edeyim dedim bugun de sütüm az sankiAllah yardımcımız olsun çok zor.
Kaç gün oldu canım doğum yapalı ılık suyla banyo yap göğsüne yağla masaj yap göğüs basiyla oyna bebeğe kuru kuru ver emsin iner Allah'ın izniyleBenimde Halen sütüm gelmedi kızlar sizde de oldu mu gecikme
Rezene içtim 4-5 gün sancılar başladı. Acaba dedim rezene mi yapıyor. Çok icilmemesi gerekiyomus. Mide spazmı yapıyormuş çok içince.Rezene çayı içiyor musun günde bir bardak Bebek içinde senin içinde çok faydalı olur birde gaz için evinizde ilaçta bulunsun kabız olduğunda çok sancı çektiğinde verirsiniz
canım benim duş al goguslerine sac kurytma makinesi tut dereotunun faydasini gorursun dereotu ye petibor buskivi ye inşallah tez zamanda gelir emdikce sutun gelecekBenimde Halen sütüm gelmedi kızlar sizde de oldu mu gecikme
Bugün 3 gün olacak Doğum yapalı ara ara verıyorum öyle emiyor kuru kuruKaç gün oldu canım doğum yapalı ılık suyla banyo yap göğsüne yağla masaj yap göğüs basiyla oyna bebeğe kuru kuru ver emsin iner Allah'ın izniyle
Peki teşekkür ederim denerim. İnşllah gelircanım benim duş al goguslerine sac kurytma makinesi tut dereotunun faydasini gorursun dereotu ye petibor buskivi ye inşallah tez zamanda gelir emdikce sutun gelecek
6 aydan sonra gider inşAllah12 de benden. Ama dediğin gibi göbüsün gitmeye niyeti yok gibi
Geçer canım ama sürekli sıkma ve batikon la temizligi yapman lazımTam kenarinda şişlik canim iki ucunda da dikis vardi hastane de almislardi sanirim benimkide seninki gibi olmuş. Sağol canım
1 çay kaşığı çörek otunu bir bardak sıcak suya koy 10 dk demlensin 1 çay kaşığı bebeğe ver diğerini sen iç herşeyden faydalı canımKızlar bugun 15 günlük olduk gaz sancıları basladı dunden beri ara ara kendini sıkıyo ıkınıyo kızım da hıc olmadı zinco damla aldim bugun Insallah ıse yarar aksamdan beri uyumadı aglıyo
Canım benim bebegimde çok gazlıBu doktorların hepsi neden aynı dili konuşmuyor. Gaz sancısı bizi de vurdu malesef. Ve o kıvrandıkça çıkarmak için çabaladıkça çok çok üzülüyorum. Benim doktorum öncelikle bitkisel çayı benim yapmamı istedi damladan önce bunu deneyelim dedi. Melisa, rezene, papatya, anason demleyip günde 3çay kaşığı ver dedi 1hafta. Eğer çare olmazsa damla vericek sanırım. Ben de sabah akşam hümana rezene kinyon içiyorum, aslında çıkıyo ama yine var, benden geçiyor sanırım kızlar afedersiniz bende de çok gaz var. Yediklerime dikkat edeyim dedim bugun de sütüm az sankiAllah yardımcımız olsun çok zor.
Canım sezeryan doğumsa 3 gün normal gelir bugün Allahın izni ileBugün 3 gün olacak Doğum yapalı ara ara verıyorum öyle emiyor kuru kuru
Kan uyuşmazlığıyla sarılığın ne alakası varmış canım
n uy
Göz icin yapılıyor csnım kuvezde kalan bebeklere
Canım ben doktora 15 günlükken gittigimde gaz damlası vermedi küçük diye
Doktoruna danış istersen
nee çörek otumu gaz sancisi na iyi geliyor1 çay kaşığı çörek otunu bir bardak sıcak suya koy 10 dk demlensin 1 çay kaşığı bebeğe ver diğerini sen iç herşeyden faydalı canım