2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar ben cuma ya kadar çok kustum bulandım ama bugün hiç kusmadım bulanıyorum hafif hafif bir yandan da biseyler yiyorum bebeğim iyidir dimi kusmayinca korkuyorum neden bilmiyorum :)

1 ay sonra cinsiyet ogrenilebiliyor muysmus çok iyimis yaa. .

canın ayva mı ıstıyor canım :)

Telefonda hangi takip cizelgesini kullaniyorsunuz kizlar?

Banu diye bi hamilelik programı var.
Onu indirdim ama ara ara bakıyorum.

Aminn. Hoş geldiniz. Hayırlı olsun gebeliginiz. İnşaallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Arkadaşlar ya sizde sivilce çıkıyor mu

Evet , çıkıyor malesef :/.

Normalde benim regl olacağım zamanlarda da çıkardı ilk alarm olarak. .
Simdi hamileligimde de eksik olmuyor. ..

Nerden buldun ayvayı

Manavdan
Bütün manavlari dolaştım yoktu.
Umutsuz bi şekilde bi manavin önünden geçip gittim. Sonra bunada sorayım yaa, dedim.
Geri dönüp sordum. Varmis.
Sok geçirdim.
2 kez aldım.
1 kg olarak.
Suan o şehirde değilim. ..
Ve burdada bulabilecegimi sanmıyorum. .
Ama suan bende 2 tane ayva mevcut.
Unutuyorum yemeyi yoksa bitmişti çoktan

Sizde bebekler kız mı acaba :) Kız annenin güzelliğini alır sivilce yapar derler. Takip edeceğim kız çıkarsa inanacağım bu hurafelere :) :)

Hahahaha..
Bende bende bende

Bu arada herkese merhaba, hayırlı ramazanlar.

Bende oruç tutmuyorum.
Oruç tutmayı çok isterdim ama susuzluk bana gitmiyor.
Normalde bünyem zayıf.
Daha kötü olur diye korktum tutmadım..
Artik iş başı da yapacağım bu yuzden zorlanacagim. Sıcak memleket. Rabbim yardımcıları olsun tutanların. .

Canim bos gebelikte de ayni belirtiler olurmus kafana takma söyle düşün beş parmağın da farklı farklı dimi sen de farklı bende farkli tepkiler öyle düşün hepimizin ki farklı mesela benim kilomda fazla ben şimdiden kilonun da etkisi ile hep halsizim ama sen daha zayifsindir daha dincsindir ay sacmaladim mi bilmiyorum ama kısaca herkeste farklı olur bunları düşünme minnosunu düşün sadece

Anlamadım çok karışık benimkini sen hesaplasana
i

Bende koru ya gidiyorum canim suan memnunum ama yine de araştırmalarım devam ediyor :) sen bu zamana kadar nereye gittin

Ben Zübeyde Hanıma gittim devete yani ama benim aklimdada sincan koru var bi arkadasim memnun kalmisti bende batikentteyim bana yakin sayilir sen hangi koruya gidiyorsun

canım bazı kişilerde belirti olamayabiliyor tedirgin olmana gerek yok. Bende de belirti yok hatta aynı şeyleri ben de düşündüm ama çok şükür bi sıkıntı yok. Doktor midesi bulunmayanları şanslı hamile olarak sayıyorlar :) sen dr onlardansın anlaşılan maşallah

Bilmiyorum nedense kafam hep olumsuz düşüncelere gidiyor. İçimde öyle bir his var kötü bir şey duyacakmisim gibi. Geçen hafta perşembe de öyle gittim doktora ama keseyi görmüştük çok şükür.

Ne güzel belirtin yok ama her şeyin de yolunda olduğunu biliyorsun. Benim daha kalp atışını duymama bir hafta var. İnşallah her şey yolundadır hepimiz için. Sen kaç haftaliksin? Kese ve kalp atışı oluştu mu? Teşekkürler bu arada ikinize de.

Ben ilk hamileligimde o kadar rahattim ki calisiyordum bile ogurdugumu hatirlamiyorum ama bunda mahvoldum mutfaga giremedigim zamanlar oldu suan yemek yaparken oguruyom arada yani ayni kiside bile her hamilelik farkediyorsa sende de belirti olmamasi gayet normal canini sıkma tedirgin etme kendini iyi dusun iyi olsun elimizden dua etmekten baska care gelmez hakkimizda hayirlisi.

Bende de mide bulantısı yoktu 6+0 da kalp atisi ve bebisim görülmedi çok korktum internetten bisürü sey okuyup 10 günü kendime zehir ettim ve dün 7+3 de kalp atışı görüldü çok şükür içini ferah tut aklina iyi şeyler getir hep vesveseleri duymamaya çalış bol bol dua et

Evet duymuştum belirti yaşamadan sağlıklı hamilelik olabileceğini. Birinci agizlardan duymak istedim. Çok teşekkür ederim verdiğin moral için.

Ben de kalp atışı için gittiğimde 6+6 olacağım. Demek ki gorulmediginde hemen kötü düşünmemek lazım. Bir sonraki gidişte her şey düzelmiş olabiliyor. Allah'ın bir mucizesi. Çok sevindim adına. Olumlu düşünmeye çalışacağım. Dua ediyordum zaten, devam edeceğim. Teşekkür ederim.

Ben de aynı durumdayım hatta bulantı önce hafif vardı şimdi yok. Göğüs sertleşmesi de hissetmiyorum. Ama hemşire arkadaşlar da hissedilmeyeceğini iyi olduğunun tek alametinin usg olduğunu söylüyor.

Benim bütün belirtiler 7.haftaya girince başladı herkesin bünyesi farklı oluyor dua et de bulantın olmasın canım ne güzel

Korkmayin ben de ayni durumdaydim kese olcumuz bile ayniymis dun bebegi ve kalp atışlarını gorduk bos yere strese sokmayin kendinizi

Oo süpermiş kız çıktı Denemelerinizde tutuyor mu gerçekten

. Benim kizim 2012 doğumlu ben 85 doğumluyum hesaplyinca kız oluyor eşim 81 doğumlu bu defada erkek çıkıyor bakalım hayirlisi

merhaba kızlar
benim bugün ilk kez kahve çook az lekelenmem oldu. eşime söyledim telaş yaptı başka doktora gittik çok ilgili bir doktordu. karından baktı bize bebeği de gösterdi kalp atışını da. lekelenme düşük tehlikesidir dedi. progestan başlattı ve bana 5 tane kalçadan iğne yazdı. ilkini bugün oldum. 3 gün arayla tekrarlayacağım iğneleri. ıstırahat etmemi söyledi. Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah

Ya bana da erkek çıktı . Çin takvimi de erkek diyor ama Allah biliyor kalbimi ben kız çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…