2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
kime gidiyorsun canim sen.

Kizlar merhaba birsey sorcam duzenli betahcg takibi yaptirdiniz mi duzensiz artis olsa da sonradan duzelen oldu mu yasayan varsa lutfen yazabilir mi benim duzensiz artisim var doktor igneyle erken dusurelim dedi napacagimi bilmiyorum gece ruyalarima giriyor uyuyamaz oldun yasayan varsa lutfe yazsin bana

Kutlugün hanımı biliyorum tepelerine da idi sanki yeri gitmiştim daha önce ona kist tedavisi icin ama işte klinikler de çok pahalı diğer doktorlar o bilmiyorum canim nasıl fiyatlar
Canim ben suan tolga ecemişe gidiyorum bir arkadasimin israri ile gittim ama muhtesem biri gebelik piskolojisinden cok iyi anliyor. bundan onceki hamileligimde yasadigim tramvalardan kurtardi beni kutlugul hoca isini cok iyi bilir kizimin dogumu ve kontrolunde kendisine gitmistim ama biraz mesafelidir.ertan hoca medikal parkta ben uzak oldugu icin gitmedim sgkli muayenesi 100 tl kendisin tolga ecemis 400 tl kutlugul hanim 350 eger batikente yakindan ertan hocaya hic dusunme git tolga hoca biraz pahali bizi de zorluyor.ancak bundan once kotu biten bir gebeligim oldu. Sikintiya katlanacagiz

Benim drlar keseyi gordukten sonra daha yapmadilar ama duzenli artti baska bi dra daha gorunsen tek drla karar verme

canım geçmis olsun, benim de degerlerim ilk gebeligimde düşmüştü. doktorum aradi beni ve bebek saglikli degil anneyi birakacak, (adet gecikmemisti henüz) buyuk ihtimalle adet olarak gebeligini vücüdun kendisi sonlandiracak, eger adet olmaz isen igneyle düsürecegiz dedi. ancak iğneye gerek kalmadi adet oldum, degerlerini bizimle tarihleri de yazarak paylasır misin? tekrar geçmiş olsun canım

Ya bana da erkek çıktı . Çin takvimi de erkek diyor ama Allah biliyor kalbimi ben kız çok istiyorum
Rabbim hayırlisini versin canim, benim de eşim belli etmese de erkek istiyor ben anliyorum. ama bu hesaba gore benim kiz olacak sanirim. kucagimiza almak nasip olur insallah sağlıkla

Oo süpermiş kız çıktı Denemelerinizde tutuyor mu gerçekten
benim ilk gebeligim, yaşayip ögrenicez kısmetse. ama bunu ogrendigimde lisedeydim sinif mevcudu 28 idi. hepimiz kendi anne babalarimizin dogum tarihlerine gore kendi cinsiyetlerimize bakmistik. 28 de 27 tutmuştu. tutmayan arkadasin da zaten anne babasinin tarihi cakismisti. iste o zaman aylar giriyor devreye, kafalar karışıyor: )

Canım benimde erkek çıktı Allah biliyor erkek geçiyor gönlümden ama hangisi hayırlı ise Allah onu versin inşallah

Tabiki 1 günde bile ne kadar değişiklikler olabiliyormuş 8 küsür haftada alttan muayene ile öğrenmiş bi tanidigim simdi nurtopu gibi oğlu var ben çok yiprattim kendimi siz yapmayin verende alanda allah sadece dua edicez ve umutlu olcaz bunu cok iyi anladim.

Bu hesap doğruysa benımkı kız hadı insallah

Ben de aynı durumdayım hatta bulantı önce hafif vardı şimdi yok. Göğüs sertleşmesi de hissetmiyorum. Ama hemşire arkadaşlar da hissedilmeyeceğini iyi olduğunun tek alametinin usg olduğunu söylüyor.
Evet tek güvencemiz ultrasondaki görüntüler su anda. Aynı durumda arkadaslar bulabilmek ne güzel.

Benim bütün belirtiler 7.haftaya girince başladı herkesin bünyesi farklı oluyor dua et de bulantın olmasın canım ne güzel
Demek hala bulantı ihtimali var. Yine de olmasın tabi zaten çok zayifim. Erir giderim herhalde.

Korkmayin ben de ayni durumdaydim kese olcumuz bile ayniymis dun bebegi ve kalp atışlarını gorduk bos yere strese sokmayin kendinizi
İnşallah benim de senin gibi yolunda gider her şey. Hayırlı olsun.

TurkuazM Mina15 @Waw_serella Biricik_rose K kelebekleriklimi ve diğer arkadaşlar, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ilginiz için. Burası ne kadar güzel bir yer, vakit ayırıp önemseyip birbirimize moral veriyoruz. Tecrubelerimizi aktariyoruz. Şu mübarek günde Allah hepimizin gönlüne göre versin...

Ben senin tereddütlerini yaşayınca kan tahlili bile yaptırmamıştım:) sadece testte çift çizgi gördüm o kadar şimdi 6+5 teyim keseyi gördüm kalp atışlarını haftaya duyucam inşallah. Sen kaç haftalıksın

Bana da acil de kan tahlilimi yapan doktorlar her seferinde artış az, şüpheli gebelik dediler. O yüzden doğru düzgün sevinemedim ama sonuçlarla doktoruma gittiğimde keseyi görmüştük 4+4te. Ben de 5+6 yim suan. Haftaya 6+6 iken kalp atışını duymaya gideceğiz duyabilirsek bakalım.

İnşallah canım sen sıkma canını bebişin güzel güzel gelişir :)

Rabbim hayırlisini versin canim, benim de eşim belli etmese de erkek istiyor ben anliyorum. ama bu hesaba gore benim kiz olacak sanirim. kucagimiza almak nasip olur insallah sağlıkla
Hesaplıyorum benimki 2015 esiminki 2014 oluyor en son kız mı çıkıyor yani benimki, sonrasında ikimiz de 2018 oluyor zaten

Hesaplıyorum benimki 2015 esiminki 2014 oluyor en son kız mı çıkıyor yani benimki, sonrasında ikimiz de 2018 oluyor zaten
canim seninki karışik biraz bu durumda 2015 ve 2014 mü baz alinmalı yoksa bir sonraki olan 2018 yılının ayına yakınlığına bakılmalı hic bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…