• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kizlar maternit diye bir test var, yaptirmayı düşünüyor musunuz? downsendromunu 99,9% biliyor. kan amerikaya gonderiliyor. dna taraması yapiliyor. ve cocugun her seyi cikiyor ortaya. 10.haftadan sonra yapiliyor. down sendromu sadece örnek. ben yaptirmayi dusunuyorum. cunku bir arkadasimin 2li 3 lu 4lü testleri mukemmel cikmisti ama cocuklari downsendromlu doğdu. Rabbim hepimizin meleklerine güzel yazılar yazsiñ,

günaydın arkadaşlar,3.bebeğime hamileyim.henüz 6 haftalık ama sol tarafımda kelebekler uçuşuyormuş giibi hareketli olduğunu hissediyorum.çok tuhaf.acaba hissetmek mümkün mü

günaydın arkadaşlar,3.bebeğime hamileyim.henüz 6 haftalık ama sol tarafımda kelebekler uçuşuyormuş giibi hareketli olduğunu hissediyorum.çok tuhaf.acaba hissetmek mümkün mü
Siz böyle diyince kelebekler uçusuyor gibi içimden erkek geçti açıkçası çünkü annemde erkek kardeşime hamileyken bu şekilde hissettiğini söylüyordu. Bende erkek istiyorum ama bakalım nasip sağlıklı olsun da inşallah

merhaba kızlar
benim bugün ilk kez kahve çook az lekelenmem oldu. eşime söyledim telaş yaptı başka doktora gittik çok ilgili bir doktordu. karından baktı bize bebeği de gösterdi kalp atışını da. lekelenme düşük tehlikesidir dedi. progestan başlattı ve bana 5 tane kalçadan iğne yazdı. ilkini bugün oldum. 3 gün arayla tekrarlayacağım iğneleri. ıstırahat etmemi söyledi. Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah :KK43:
duan için amin.korkma.stres olma yeter.hiçbişey de olmaz.arkadaşımın her ay adet zamanı ufak lekelenmeleri oldu.bebeği kucağında .

Siz böyle diyince kelebekler uçusuyor gibi içimden erkek geçti açıkçası çünkü annemde erkek kardeşime hamileyken bu şekilde hissettiğini söylüyordu. Bende erkek istiyorum ama bakalım nasip sağlıklı olsun da inşallah
canım 2 oğlum var bu defa kız olmasını çok istiyoruz.

İnşallah canım. Ben daha cinsiyetini merak etmiyorum ilk üç ayı atlatıp bizimle kalıcak mı yoksa melek olup gidicek mi karışıklığındayım:KK43:

Canım bende progestan kullanıyorum. Ama aklıma öyle kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum. Esyaları düşünüyorum, odası nasıl olur onu düşünüyorum, kız olursa adı ne olur, erkek olursa ne olur bunları düşünüyorum. Kötüyü çağırma kafanda kurduğun sürece bebek o kadar etkileniyor. Sen kendini üzme , sıkma Allah'a bırak :)

gunaydın, ben de 6. haftada bir seyler hissetmistim göz seyirmesi gibi, ama artik hissetmiyorum. doktorum bagirsak hareketidir demişti ama farkli bir sey bence. acaba rahim buyumeye baslarken kaslarımız mı seyiriyor. :)

Kizlar agda yapiyor ya da yaptiriyor musunuz?
Dra sordum bi sakincasi yok dedi ama tereddut ediyorum hep.

gunaydın, ben de 6. haftada bir seyler hissetmistim göz seyirmesi gibi, ama artik hissetmiyorum. doktorum bagirsak hareketidir demişti ama farkli bir sey bence. acaba rahim buyumeye baslarken kaslarımız mı seyiriyor. :)

Gercekten hareketleri hissedince anlicaksin bunlar henuz gaz ya da kas hareketi felandir.

Kizlar agda yapiyor ya da yaptiriyor musunuz?
Dra sordum bi sakincasi yok dedi ama tereddut ediyorum hep.

Ben hamile kalmadan 1 ay önce lazer epilasyonu yeni bitirmiştim. Çok azalmıştı yok gibiydi. Ancak hamilelik tekrar çıkmasına sebep oluyor anladığım kadarıyla bu gidişle bende ağdaya dönerim doğumdan sonra da lazere devam..

Bende kısmetse ocakta kucağıma alacağım sağlıkla devam edip sağlıkla kucağımiza alalim insaAllah:anneadayı:
24 yasindayim ilk bebeğim sat 15 nisandi tahmini olarak 19-20cikan yerler oldu bende 19unu baz aldim istanbuldayim hala doktor arayisindayim yarın idareten bir doktora gidicem ilk olarak bakalım hayırlısı:anne:

Kizlar merhaba birsey sorcam duzenli betahcg takibi yaptirdiniz mi duzensiz artis olsa da sonradan duzelen oldu mu yasayan varsa lutfen yazabilir mi benim duzensiz artisim var doktor igneyle erken dusurelim dedi napacagimi bilmiyorum gece ruyalarima giriyor uyuyamaz oldun yasayan varsa lutfe yazsin bana

Vallahi ben hamileliğimi gece acile gidip değer 58 ken öğrendim. Birdaha da hiç betahcg ölçülmedi. Doktorum hiç istemedi. Öyle artış falan gözlemlemedik biz gerek görmedi herhalde. şimdi 8. haftama gireceğim neredeyse

Bende kısmetse ocakta kucağıma alacağım sağlıkla devam edip sağlıkla kucağımiza alalim insaAllah:anneadayı:
24 yasindayim ilk bebeğim sat 15 nisandi tahmini olarak 19-20cikan yerler oldu bende 19unu baz aldim istanbuldayim hala doktor arayisindayim yarın idareten bir doktora gidicem ilk olarak bakalım hayırlısı:anne:

aa S selifor hoşgeldinn :) Anne adayları sayfasının sahibiydin değil mii :) Uzun süredir görünmüyordun oralarda aynı zamanda hamile kalmak varmış kısmette hayırlı olsun :) Yaşlarımız da aynıymış benim de ilk bebeğim :)

Back