2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım kilosuna bakıldı
Çok şükür gayet iyiydi
Benim bebegimde 2 saatte bir uyanıp yaklaşık 1 saat emiyor
Hatta emdikten sonra alt değiştirme gaz çıkarma vs. İşlemler uzun sürüpte uyanık kaldıysa tekrardan emmek istiyor

Bebeğiniz kaç günlük

Canım bnde 2-3 saatte bir 1 saat emziriyorum ama dediğin gibi gazı oluyor uyumuyor tekrar istiyor bende tekrar isteyince bebek doymuyor diye mama veriyorum yine meme verip de denemem mi lazım o zaman

Hmm ben yetmeyipte mama kullanacağını düşünmüştüm canım
Herkesin kendi tercihi
Bende uyanıyorum surekli ama düşünmedim
Ne mutlu sana. Bende bugüne kadar oyle yaptım ama son günler de gece 12 den sabah 6 ya kadar uyumadigi oluyor süt üretiminin devamı için annenin dinlenik olmasi gerektiğini düşünüyorum.

Canım ağrıların tam olarak geçti mi acaba eğilip kalkabilir mısın benim yarın 6. Gün olacak halen çok ağrım var oturup kalkamıyorum inşallah çabuk geçer
Canım sürekli emzirmen lazım sırayla ikisini eğer emmiyorsa sağ yoksa düğüm olur canım acır

Ben oglanda kıyamam falan diye memede uyuttum iki yaşına kadar emzik diye kullandi beni çok zorlandık bunda emzirip gazını alıyorum bırakıyorum yatağına ağlarsa emzik veriyorum uyuyor sonra çıkarıyorum ağzından daha küçük tabi bakalım zaman neler gösterecek

Ben de aynı durumdaydım canım yürüyemiyordum bile.. Çok şükür 10.günde baya azaldı agrilarim.Artik rahatça yürüyorum, oturup kalkabiliyorum.Birkaç gün daha sabret..Evet zorlada olsa emzirmeye çalışıyorum inşallah en kısa sürede hepimiz atlatırız sıkıntılarımızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…