- 18 Ağustos 2017
- 865
- 2.118
- 35
Canım kilosuna bakıldıYettiğini nasıl anladın canım bana dr yettmiyor dedi bugun sağlık ocagı kontrolu vardı mama verdiğimi söyledim. Mama verme dendi ne kadar istiyorsa emzir dendi ama 3saatte bir uyandı mı 1 saat emiyor bu normal mi ben anlamıyorum. Sütü yeten biri anlatsın bana nasıl oldugunu su durumun lütfen
Hmm ben yetmeyipte mama kullanacağını düşünmüştüm canımCanim sütümün yettiğini düşünüyorum ama bakalım haftaya doktor kontrolü var soracağım :)
Bebeğiniz kaç günlükCanım kilosuna bakıldı
Çok şükür gayet iyiydi
Benim bebegimde 2 saatte bir uyanıp yaklaşık 1 saat emiyor
Hatta emdikten sonra alt değiştirme gaz çıkarma vs. İşlemler uzun sürüpte uyanık kaldıysa tekrardan emmek istiyor
Canım bnde 2-3 saatte bir 1 saat emziriyorum ama dediğin gibi gazı oluyor uyumuyor tekrar istiyor bende tekrar isteyince bebek doymuyor diye mama veriyorum yine meme verip de denemem mi lazım o zamanCanım kilosuna bakıldı
Çok şükür gayet iyiydi
Benim bebegimde 2 saatte bir uyanıp yaklaşık 1 saat emiyor
Hatta emdikten sonra alt değiştirme gaz çıkarma vs. İşlemler uzun sürüpte uyanık kaldıysa tekrardan emmek istiyor
Suya koydum kaynattm iki gun 3 4 bardak ıctım o kadarTarcini nasil kullandin canim
Ne mutlu sana. Bende bugüne kadar oyle yaptım ama son günler de gece 12 den sabah 6 ya kadar uyumadigi oluyor süt üretiminin devamı için annenin dinlenik olmasi gerektiğini düşünüyorum.Hmm ben yetmeyipte mama kullanacağını düşünmüştüm canım
Herkesin kendi tercihi
Bende uyanıyorum surekli ama düşünmedim
Canım ağrıların tam olarak geçti mi acaba eğilip kalkabilir mısın benim yarın 6. Gün olacak halen çok ağrım var oturup kalkamıyorum inşallah çabuk geçerSelam kızlar, biz bugün 12 günlük olduk. Sezeryan doğum yaptığım için 10 günde ancak toparlanabildim. Meme ucum olmadığı için maalesef daha bebeğimi emzirmeye başlayamadım.3 saatte bir sütümü sağıp öyle besliyorum. Dünden beri de silikon göğüs ucuyla emzirmeye çalışıyorum. Sol göğsümde bir problem yok ama sağ göģsüm resmen taşlaşdi, içi süt dolu ama bir damla bile akmıyor, sızlıyor. Annem sabahtan beri sıcak havlu koyuyor az biraz akıtabildik.Aranizda böyle bir sıkıntı yaşayan var mı?
Ben oglanda kıyamam falan diye memede uyuttum iki yaşına kadar emzik diye kullandi beni çok zorlandık bunda emzirip gazını alıyorum bırakıyorum yatağına ağlarsa emzik veriyorum uyuyor sonra çıkarıyorum ağzından daha küçük tabi bakalım zaman neler gösterecekBizim kızda memeyi emzik olarak kullanıuor memeyı cekip besigine yatırınca hemen uyanıyor. Ama kucagimda uzun süre uyuyabilir. Bu gün biraz emzikle denedim biraz işe yarıyor gibi inş işe yarar dun sabahladık valla. Ya da baska bi yolu varmıdır bu huyunu bırakmanın bilemedim
Ben de aynı durumdaydım canım yürüyemiyordum bile.. Çok şükür 10.günde baya azaldı agrilarim.Artik rahatça yürüyorum, oturup kalkabiliyorum.Birkaç gün daha sabret..Evet zorlada olsa emzirmeye çalışıyorum inşallah en kısa sürede hepimiz atlatırız sıkıntılarımızı.Canım ağrıların tam olarak geçti mi acaba eğilip kalkabilir mısın benim yarın 6. Gün olacak halen çok ağrım var oturup kalkamıyorum inşallah çabuk geçer
Canım sürekli emzirmen lazım sırayla ikisini eğer emmiyorsa sağ yoksa düğüm olur canım acır
Sağol canım duşa girdim çıktım deneyeceğim bakalım sağmayiEver cnm duşa gir sürekli bende de oldu. Ardından da hemen sağ makinayla göğsünü.
Geçmiş olsun canim☹ Tüh niye oldu ki? Bende biraz endişeliyim göbeğimiz düştü 5 gün önce ama bugün kanamış birazKızlar bizim göbeğimiz iltihaplanmış
Canım geçmiş olsun yeni oldu sanırım k vitamini veriyorlar ya da gümüş nitratla yakıyorlar diye biliyorum canımKızlar bizim göbeğimiz iltihaplanmış
Canim biraz sütümden damlatip alistirdimNasil alustirdin biz bur turlu beceremiyoruz
Bizim de göbegimiz düştü bugün
Sünnet olmuştuk o da iyilesiyor. Cok şukur
15 günlük canımBebeğiniz kaç günlük