Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-07-22-44-28-383_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2024-11-07-22-44-28-383_trendyol.com.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 24
göbeği düşene kadar önemli. illlaaa kullanılacak diye bir şey yok tabi kullanmayan anneler de var ama bence iyi oluyor bi de ben annemin usül yaptım bu işleri ona bıraktım çokça ve bence gayet başarılı ilerledik :) ...
Doğru göbeği düşene kadar olabilir ismi ne diye geçiyor

kendim anlayacağım gibi kurmuşum çünkü :) o set yenidoğan set ise bence biraz önce söylediğim sade üst zıbın olmalı eğer 1-3 ay civarı bir setse normal alttan bağlamalı zıbın da olur demek istemiştim.
Teşekkür ederim yenidoğan bunlar. Ben o sade üste de bakayım teşekkür ederim tekrar 🙈🥰

Canım ben bu fotodaki kadar yeni doğan boy beyaz zıbın aldım. Yandaki tulumlara ek bi kaç tane daha aldım yeni doğan bi de hastane çıkışı alıcam 1 takım, arkadaşım da baya bi verdi böylelikle yenidoğan ölçünü kapatmış olucam 😅
Öff ben yanlışlıkla yeni doğanı çok aldım galiba Yurt dışına gitmiştim uygun ve daha kaliteli diye karışık bir şeyler almışım keşke bir yaş
Herkese merhabalar, 6 buçuk aylık bir bebeğim var ve 2. bebeğime hamileyim. Evet, aşırı erken bir gebelik ama gelesi varmış muzur çocuğumun yapacak bir şey yok :)) Sayfaya yeni girdim bir kaç soru okudumm henüz bilgilerim tazeyken de size bir kaç bilgi vermek isterimmm. Umarım işinize yarar..

Gördüklerimden ilk soru bebek için ıslak mendil almayı düşünen anneler içinn...
Bebeğinize ilk aylarda lütfen ne kadar doğal içerikli deseler de ıslak mendil almayın. Dikdörtgen pamuklar var onları minik minik ıslatarak silmeniz en uygunu veeee ennn önemli bilgiyi veriyorum.. BEBEĞİNİZE HİÇBİR ÜRÜNÜ DENEMEDEN STOK YAPMAYIN...

2. gördüğüm soru bebek beziydi..
Yukarıda söylediğim deneme olayına bebek bezi dahil... ama şunu söyleyebilirim ki ilk 40 gün için Prima Premium bence önemli, kalite pek şaşmaz diye düşünerek alıp memnun da kaldım. Sen ne kullanıyorsun derseniz şuan sleepy bionatural kullanıyorum ve ondan da memnunum ama normal sleepy çiş kaçırdı ve pişik yaptı ama yinee bu deneyimler herrr bebekte farklı sonuçlar doğuruyor onun için denemeden edinmeyin dedim...

3. gördüğüm soru şampuan ben mustela kullanıyorum ve gayet memnunum bu ürünle alakalı da kimseden hiç şikayet duymadım... Pişik kremi de mustela idi ama ona çokk iyi etkili diyemem evet engelliyor minik minik kullanınca ama pişik olunca kurtarmıyor bilginiz olsun, siz alınn ama yine doktorunuza başka ne kullanabilirim diye lütfen sorun...

4. gördüğüm soru da zıbınla alakalı bunları zaman zaman edinebilirsiniz 5-6 tane işinizi görüyor aslında ama diyelim 2 defa kaka kaçtı işte o zaman o leke, yıkama narin olduğu için geçmiyor, takıntılı bir anneyseniz -ki ben öyleyim hep attım öyle olunca- illa ki ilave olarak alıyorsunuz bunların da kullanım süresi bebeğinizin büyüme hızına çok bağlı ama klasik e bebek alışverişi 6 al 5 öde sizin için şimdilik güzel kampanya diyebilirim :) bir de mart başı değilse ya da çok soğuk bir şehirde değilseniz uzun kollu değil yarım kollu zıbın size yeterli olurr son olarak da göbeği düşene kadar incecik üst zıbın kullanacağınızı unutmayın bu da size 3-4 tane yetecektir tabi allah korusun sorun yaşamazsanız ...

Bu arada kayıt yapılabilirse sevinirimm, sat 2 temmuz 18+2 deyiz bebeğim erkek ve Balıkesir'de yaşıyoruz...

şimdi kendi soruma geliyorum :)) 18+ haftasında olan bebeklerin anneleri içinn, bebeğinizin gramı ve boyu ne kadar? :)
Merhaba bilgiler için teşekkürler 🙏 ıslak mendil ben de almayı düşünmüyorum Bu önerinize katılıyorum Pişik ile ilgili sudokrem denediniz mi Öneriyor musunuz?
Balıkesirin neresinde yaşıyorsunuz acaba Merkezdeyim ben de Hoş geldiniz bu arada aramıza

Öff ben yanlışlıkla yeni doğanı çok aldım galiba Yurt dışına gitmiştim uygun ve daha kaliteli diye karışık bir şeyler almışım keşke bir yaş

Merhaba bilgiler için teşekkürler 🙏 ıslak mendil ben de almayı düşünmüyorum Bu önerinize katılıyorum Pişik ile ilgili sudokrem denediniz mi Öneriyor musunuz?
Balıkesirin neresinde yaşıyorsunuz acaba Merkezdeyim ben de Hoş geldiniz bu arada aramıza
merhaba hoşbuldumm.. sudokrem kullanmadım ben kullandığım ilaç olduğu için yazmadım. mustela dışında bebiko için bir şey denemedim. ben de merkezdeyim bu arada :))

merhaba hoşbuldumm.. sudokrem kullanmadım ben kullandığım ilaç olduğu için yazmadım. mustela dışında bebiko için bir şey denemedim. ben de merkezdeyim bu arada :))
Mustela aldım ben de bakalım Son olarak da şeker yüklemesi yaptırdınız mı daha önce . Ve kime gitmiştiniz şimdi randevuya bakıyordum da şehir hastanesinde Çok dolu. İlla sabah mı olmalı bilginiz var mı ?

Aslında markadan markaya değişiyor bence ☺️ e bebekte mesela 0-3 ay yenidoğanla aynı gibi ama başka markanınki belki daha büyüktür

Ben şok 😮 ben 0-3 aldım galiba Bir bakıyım tekrar

Haydaaa ben ne aldım acaba yaa

Bakın Kartaliçe'nin yorumu da çok doğru illa 0-3 ve yenidoğan olarak takılmayın... Boyutuna göre anlamaya çalışın mümkün olduğunca...

Mustela aldım ben de bakalım Son olarak da şeker yüklemesi yaptırdınız mı daha önce . Ve kime gitmiştiniz şimdi randevuya bakıyordum da şehir hastanesinde Çok dolu. İlla sabah mı olmalı bilginiz var mı ?
Ben özele, Nurettin Bey'e gidiyorum. Kızımda da ona gitmiştim. şeker yüklemesi yaptırdım bununla alakalı eskilerde bir önyargı var yapılınca çocuk ya da anne şeker hastası oluyor falan diyenler var lütfen duymazdan gelin ve yaptırın çünkü çok önemli, size belki diyet verecek belki potansiyel şeker hastası çıkacaksınız... Bunlar önemli. Yaptırın bence. bir de evet aç olmalı diye hatırlıyorum ama isterseniz yarın yine bir teyit alayım size yazayım.

Ben de kocaeli medical park a gidiyorum ve doktorum daha ilk muayenede kendi numarasını verdi ve ne zaman ne sorduysam dönüş yaptı çok güzel bi şekilde ilgilendi. Tahlillerime de oradan dönüş yapıyor. Doğum için de gün veya saat hiç farketmiyor sadece kongre tarihine denk gelmezse ben oluyorum dedi tek dileğim kongre olmaması😁
Benim kardeşimin eşi orda yaptı yeni mikemmel orası arkadaşımda 10 gün önce yaptı hatta benim bütün çevrem oraya gidiyor siz hangi doktora gidiyorsunuz

Ben özele, Nurettin Bey'e gidiyorum. Kızımda da ona gitmiştim. şeker yüklemesi yaptırdım bununla alakalı eskilerde bir önyargı var yapılınca çocuk ya da anne şeker hastası oluyor falan diyenler var lütfen duymazdan gelin ve yaptırın çünkü çok önemli, size belki diyet verecek belki potansiyel şeker hastası çıkacaksınız... Bunlar önemli. Yaptırın bence. bir de evet aç olmalı diye hatırlıyorum ama isterseniz yarın yine bir teyit alayım size yazayım.
Ben Alaattin e gidiyorum biliyorsundur onu da :) geçen detaylı için üniversite hastanesine gitmiştim Oradaki prof yaptırmamı söyledi Kime yaptıracağımı sormak aklıma gelmedi Allattine de randevum bu ay sonu ve bundan bahsetmedi 10 gün önce gittiğimde Geç kalmıyayım diye kendim halledeyim dedim ama o noktada kafam karıştı Şeker yüklemesinin süresi var mı

X