- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
Canım benim bebekte uyumuyorNe mutlu sana. Bende bugüne kadar oyle yaptım ama son günler de gece 12 den sabah 6 ya kadar uyumadigi oluyor süt üretiminin devamı için annenin dinlenik olmasi gerektiğini düşünüyorum.
Canım ben 10 günde felan ancak toparladimCanım ağrıların tam olarak geçti mi acaba eğilip kalkabilir mısın benim yarın 6. Gün olacak halen çok ağrım var oturup kalkamıyorum inşallah çabuk geçer
Canım sürekli emzirmen lazım sırayla ikisini eğer emmiyorsa sağ yoksa düğüm olur canım acır
Canım ben şöyle yapıyorumCanım bnde 2-3 saatte bir 1 saat emziriyorum ama dediğin gibi gazı oluyor uyumuyor tekrar istiyor bende tekrar isteyince bebek doymuyor diye mama veriyorum yine meme verip de denemem mi lazım o zaman
Arkadaşlar pazartesi suni cancı verilecek doğum öyle başlatılacak nst de hic sancım çıkmıyor açılma da yok daha önce kürtaj olurken suni sancı verdiler 18 saat boyunca o acıyı sanciyi çektim çok zor gecti kendimi kaç defa yataktan yere attim yerlerde süründüm o zaman simdi aklıma gelince çok korkuyorum yine o kadar uzun sürerse diye pazartesi olmasını resmen istemiyorum ne yapmam lazim acilmam falan olsun diye bebek yukarda bide ebe öyle dedi
hamdolsun şükürler olsun canım benim kucagimiza aldik prenses kizimizi
Canim Allah sağlık sıhhat versin. Biran önce iyilesirsiniz inşallah. Iyi olmana sevindimkızlar dogumum oldu spinal sezeryanla dogum yaptim..
amaliyatimida dogumumda iyi gecti diyebilirim
sol tüpü aldilar ve diyer tüpü esimle son anda baglatma karari aldik ve bagladilar rabbim bunlara ömür versin inşallah..
agrilarim oldu
gelen giden
esim gün boyu yanimdaydi yuruyuslere ciktik
agri kesici iyne ustune iyne vurdurduk hamdolsun şükürler olsun iyiyim simdilik..
bebegimiz morardi korku atlattik
doktor geldi bebegi muayene etti kaldirdi indirdi cevirdi kusmugu gelmis mosmor oldu ablam kosarak doktora yetistirdi nekadar kotu birsey arkasindan gidememek hamdolsun bosalttilar temizlediler simdi yanimda uyuyor kuzu gibi
emzirdim ve gogsumde uyuyup kaliyor..
bebegimde bende iyiyiz ..
inşallah pazar günü çıkacağız..
19.01. 2018
saat 9 , 48
boy ve kiloyu ogrenemedik henüz
ama bir prensesimiz daha oldu
rabbim korusun inşallah
allah'ım hepimizinde sağlıkla bebislerimizi büyütmeyi nasip etsin inşallah
dogum yapacaklarinda rabbim sağlıkla kucagina almayı nasıp etsin inşallah...
Gozun aydin canim saglikla buyut prensesinikızlar dogumum oldu spinal sezeryanla dogum yaptim..
amaliyatimida dogumumda iyi gecti diyebilirim
sol tüpü aldilar ve diyer tüpü esimle son anda baglatma karari aldik ve bagladilar rabbim bunlara ömür versin inşallah..
agrilarim oldu
gelen giden
esim gün boyu yanimdaydi yuruyuslere ciktik
agri kesici iyne ustune iyne vurdurduk hamdolsun şükürler olsun iyiyim simdilik..
bebegimiz morardi korku atlattik
doktor geldi bebegi muayene etti kaldirdi indirdi cevirdi kusmugu gelmis mosmor oldu ablam kosarak doktora yetistirdi nekadar kotu birsey arkasindan gidememek hamdolsun bosalttilar temizlediler simdi yanimda uyuyor kuzu gibi
emzirdim ve gogsumde uyuyup kaliyor..
bebegimde bende iyiyiz ..
inşallah pazar günü çıkacağız..
19.01. 2018
saat 9 , 48
boy ve kiloyu ogrenemedik henüz
ama bir prensesimiz daha oldu
rabbim korusun inşallah
allah'ım hepimizinde sağlıkla bebislerimizi büyütmeyi nasip etsin inşallah
dogum yapacaklarinda rabbim sağlıkla kucagina almayı nasıp etsin inşallah...
sağol canım benim allah razı olsun korktugumdan iyi gecti hamdolsun bugunude atlatirsak evimizde rahat ederiz inşallahCanim Allah sağlık sıhhat versin. Biran önce iyilesirsiniz inşallah. Iyi olmana sevindim
Hemde çok rahat anlarsın csnımKızlar suyun geldiğini rahatlıkla anlayabilir miyiz ?
inşallah canım benim inşallah allah razı olsunGozun aydin canim saglikla buyut prensesini
Ben de şu an aynı durumdayım dün emzik vermeyi denedim çocuğun emziği boş boş iştahla emdiğini görünce vicdanım sızladı ağladım aldım emzirmeye devam ettimBen oglanda kıyamam falan diye memede uyuttum iki yaşına kadar emzik diye kullandi beni çok zorlandık bunda emzirip gazını alıyorum bırakıyorum yatağına ağlarsa emzik veriyorum uyuyor sonra çıkarıyorum ağzından daha küçük tabi bakalım zaman neler gösterecek
Teşekkür ederim :)Hemde çok rahat anlarsın csnım
Doğumun ertesi günü oldukKacgunlukken sünnet oldunuz acab
Ay süper maşallah Size sevindim allah analı babalı buyutsun mis kokulunuhamdolsun şükürler olsun canım benim kucagimiza aldik prenses kizimizi
bebegimde bende iyiyiz..
Başta ben de sen gibi hissettim kendimi, ama okudukça araştırdıkça biraz daha içim rahatladı. Emzik kullanımının yararı zararından daha fazla.Ben de şu an aynı durumdayım dün emzik vermeyi denedim çocuğun emziği boş boş iştahla emdiğini görünce vicdanım sızladı ağladım aldım emzirmeye devam ettimne yapıcam bilmiyorum