2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    225
Kızlar kızlar oğlum 5 günden önce kaka yapmıyordu burada da bahsetmiştim daha önce, nbl damla probiyotik çok iyi geldi önce süresi kısaldı şimdi her gün yapıyor şükür bir de tummy time duruşu da iyi geldi o şekilde koyunca pırtlar başlıyor hemen. Tecrübemi paylaşmak istedim yavrum tuvaletini yapamayıp ıkınırken ağlayınca çok üzülüyordum belki bi annenin işine yarar. Burası benim çok işime yarıyor çünkü 🥰

Kızlar bugün aşı günümüz daha aşı olmadan bu huysuzlanmaya başladı burnu hırıldıyor kuru öksürük hapşırık da var ara ara hasta mı oldu bu çocuk aşı öncesi?
Öksürük ve hapsırık bizde dogdu dogalı var. Hapsırık sayesinde burunları temizleniyor. Omza falan alırken kıyafetimizin tuyu tozu yapıyor genelde. Mendil falan koymak lazım. Kuru havadan tıkanmıs olabilir burnu. Sortını dinlemek lazımmış hırıltı nereden önemli olan oymus.

Ertelettim kuşum. Bebişi böyle olanlar fikir verin yıkama yapıyorum çekiyorum max 30 dk ya aynı burnu. Geniz akıntısı olunca da hapşırıp öksürüyor
Ben de banyodan sonra kulak akıntısı gordum baya. Havalar serinledi ya kuru hava . Toz polen falan yapıyor olabilir. Dısarı daki hava kalitesi bile düştü

Kızlar kucak bebesi olan anneler varmıs. Sanırım benimki de öle oldu🙈🙈 bu sabah bırakıp tuvalete gittim gelene kadar o kadar agladı ki gozyaşı kulağına inmiş

Kız bunlar kendi ceplerinden çıkmasın diye bi taraflarından adet uydurdular hiç kendi yapar mı 😂 zaten normalinde o altını kendisinin yapması lazım, borç bizim falan değil yani onların borcu aslında 😂😂
Ben evlenmeden önce üzülüyordum başka şehirde yaşicaz diye ama şimdi yatıp kalkıp şükrediyorum iyi ki başka şehirdeyiz yoksa fena kavga ederdim 😂
Aynen aynen en iyisi uzak olmak canım

Kızlar kızlar oğlum 5 günden önce kaka yapmıyordu burada da bahsetmiştim daha önce, nbl damla probiyotik çok iyi geldi önce süresi kısaldı şimdi her gün yapıyor şükür bir de tummy time duruşu da iyi geldi o şekilde koyunca pırtlar başlıyor hemen. Tecrübemi paylaşmak istedim yavrum tuvaletini yapamayıp ıkınırken ağlayınca çok üzülüyordum belki bi annenin işine yarar. Burası benim çok işime yarıyor çünkü 🥰
çok sağol canım biz de aynı sıkıntıyı yaşıyoruz. bigaianın hiç faydası olmadı bi de dediğin damlaya bakalım 😬

X