2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Merhaba arkadaşlar. Ben Şubat annesi olacağım inşallah. Aranızda bir arkadaş vardı. Bebeğinin boynunda kordon olan. Ama ismini hatırlayamıyorum. Son durumunu ve doğum şeklini merak ediyorum. Birde normal doğum denemek istediğim için fikrinizi almak istedim

S Serpilzorlu canım tam 3 kez kordon boynuna dolanmis ve normal yaptı tabii doktoru bayaaa iyi tecrübeli bence

Benimki direk sezeryan derdi bence

S Serpilzorlu canım tam 3 kez kordon boynuna dolanmis ve normal yaptı tabii doktoru bayaaa iyi tecrübeli bence

Benimki direk sezeryan derdi bence
Canım ilgin için teşekkür ederim. Bunu öğrendiğim iyi oldu. Şuan tek tur ama doğuma kadar daha dolanır mı bilmiyorum. Benimki bana tecrübesiz geliyor. Çünkü genç bi doktor.

Canım ilgin için teşekkür ederim. Bunu öğrendiğim iyi oldu. Şuan tek tur ama doğuma kadar daha dolanır mı bilmiyorum. Benimki bana tecrübesiz geliyor. Çünkü genç bi doktor.

Benimki genç değil ama evhamli sanki biraz :)

Hayirlisiyla sağlıkla kucagimiza aliriz inşallah canim:)

Kaç gün oldu doğum yapalı canım. Benim emzirirken yanlış oturmaktan bence bel gitti. Sende kolunu destekle. Kafanı geriye yasla

11 gün oldu canım doğum yapalı , 4 gündür berbat durumdayım, sağ tarafı emzirirken nasıl zorlanıyorum, elektrik çarpması gibi bir ağrı, başımı öne eğemiyorum. Bugün kontrolüm vardı, bebişi emzirme odasında çok rahat bir emzirme koltuğunda emzirdim, farkı o zaman anladım. Evde koltukta, yatakta tam emzirme pozisyonu olmuyor, ağlarken birden alıp sırtımı boynumu dayamadan uzun süre emzirdiğim oluyor, sanırım ondan oldu benim de.. Desteklemeye çalışıcam canım, sen de dikkat et aman çok zor, emzirmeyi de olumsuz etkiliyor.

Benim hala sancim yok kizlar belirtide tabi. Eğer hic acilmam yoksa yine de suni sanci verip normal denerler mi yoksa acilma olmadığı icin sezeryan mi olur.
Ben sezeryan taraflisi değilim fakat suni sanciyi cekip sonrasinda sezeryan olmak istemiyorum

Devlet hastanesinde mı doğum yapacaksın canım

Benim de yok belki bi anda gelir dur bakalom:)

pirayegibi canım bugun kozım 3 te uyandı 5 bucuga kadar saatlerce emdi belki arada 20-25 dk durmustur sonra 6 bucukta uyandı yine durmadan emdi ama 30cc mama verdim deli gibi yiyiyor ya bu normal mi biri bana yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…