Merhaba arkadaşlar. Ben Şubat annesi olacağım inşallah. Aranızda bir arkadaş vardı. Bebeğinin boynunda kordon olan. Ama ismini hatırlayamıyorum. Son durumunu ve doğum şeklini merak ediyorum. Birde normal doğum denemek istediğim için fikrinizi almak istedim
Arkadaşlar bebeğine emzik kullanan var mı. Bebeğin sürekli meme istiyor belirli saatler hariç uyumuyor çare emzikte sanırım bana ne tavsiye edersiniz
Canım ilgin için teşekkür ederim. Bunu öğrendiğim iyi oldu. Şuan tek tur ama doğuma kadar daha dolanır mı bilmiyorum. Benimki bana tecrübesiz geliyor. Çünkü genç bi doktor.S Serpilzorlu canım tam 3 kez kordon boynuna dolanmis ve normal yaptı tabii doktoru bayaaa iyi tecrübeli bence
Benimki direk sezeryan derdi bence
Canım ilgin için teşekkür ederim. Bunu öğrendiğim iyi oldu. Şuan tek tur ama doğuma kadar daha dolanır mı bilmiyorum. Benimki bana tecrübesiz geliyor. Çünkü genç bi doktor.
Kaç gün oldu doğum yapalı canım. Benim emzirirken yanlış oturmaktan bence bel gitti. Sende kolunu destekle. Kafanı geriye yasla
İnşallah.. 40. Haftadasın. Her an gelebilir artık. Normal mi olacak cnm?Benimki genç değil ama evhamli sanki biraz :)
Hayirlisiyla sağlıkla kucagimiza aliriz inşallah canim:)
İnşallah.. 40. Haftadasın. Her an gelebilir artık. Normal mi olacak cnm?
Kızzz sen daha dogurmadin mi :))Gönlümüz normalden yana ama hayırlısı neyse o olsun canım sağlık olsun da
39 arti 4 olduk bugün :)
Kızzz sen daha dogurmadin mi :))
Kilolarimiz ayni. Cok şükür sende atlattin. Diger olay icin cok gecmis olsunçok teşekkür ederim canım benim allah razı olsun
bizde öpüyoruz teyzesi
buarada kilosunuda ogrendim
kilosu : 3 kilo 80 gr
boyu : 51 cm
kan gurubuda annesi gibi
0 rh pozitif
çok teşekkür ederim canım benim allah razı olsun
bizde öpüyoruz teyzesi
buarada kilosunuda ogrendim
kilosu : 3 kilo 80 gr
boyu : 51 cm
kan gurubuda annesi gibi
0 rh pozitif
Hayırlısı olsun canım sağ salim kucağına alırsın İnşYok canım bekleme devam:)
Devlet hastanesinde mı doğum yapacaksın canımBenim hala sancim yok kizlar belirtide tabi. Eğer hic acilmam yoksa yine de suni sanci verip normal denerler mi yoksa acilma olmadığı icin sezeryan mi olur.
Ben sezeryan taraflisi değilim fakat suni sanciyi cekip sonrasinda sezeryan olmak istemiyorum
Benim hala sancim yok kizlar belirtide tabi. Eğer hic acilmam yoksa yine de suni sanci verip normal denerler mi yoksa acilma olmadığı icin sezeryan mi olur.
Ben sezeryan taraflisi değilim fakat suni sanciyi cekip sonrasinda sezeryan olmak istemiyorum
Hayırlısı olsun canım sağ salim kucağına alırsın İnş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?