2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Çok çok geçmiş olsun ve gözün aydın allah analı babalı büyütsün Yarından sonra kova burcu olcak yeni doğan bebişler bakalım bugün başka doğum olcak mı

Çok tesekkur ederim benimkide gelişmediğinden beri karnında durmasının a lamı yok riske atmayalım suni sanciyla alalım diyorlar kan pıhtılaşmasında var ondan dolayı riske giren istemiyor erken alınacak ondan vakti gelmeden alınmasından yana korkuyorum

Canimmmmmm gözünüz aydin. Allah anali babali büyütsün. Seni ve melegini öpüyorum❤

Çok çok geçmiş olsun ve gözün aydın allah analı babalı büyütsün Yarından sonra kova burcu olcak yeni doğan bebişler bakalım bugün başka doğum olcak mı
sağol canım benim allah razı olsun çok teşekkür ederim
ayy evet canım benim burclar degisiyor
inşallah bekleyenlerde bebislerini sağlıkla kucagina almak nasip olsun

Canimmmmmm gözünüz aydin. Allah anali babali büyütsün. Seni ve melegini öpüyorum❤
çok teşekkür ederim canım benim allah razı olsun
bizde öpüyoruz teyzesi
buarada kilosunuda ogrendim
kilosu : 3 kilo 80 gr
boyu : 51 cm
kan gurubuda annesi gibi
0 rh pozitif

Canlar bugun nstye girdim sancım 60 çıktı çiğer geliştirici ilaç yaptı progesteron verdi bebğim geliyormu şimdi eve gönderdi perşembe gel dedi

Çok teşekkür ederim çok faydalı Bi yazı olmuş şu an yavaş yavaş verip deniycem çünkü bebeğin emme refleksi çok Yüksek her şeyi emmek istiyor artık üzülmeyip yararlarına odaklanıp kritik anlar için Bi kurtarıcı olarak kullanıcam

Merhaba arkadaşlar. Ben Şubat annesi olacağım inşallah. Aranızda bir arkadaş vardı. Bebeğinin boynunda kordon olan. Ama ismini hatırlayamıyorum. Son durumunu ve doğum şeklini merak ediyorum. Birde normal doğum denemek istediğim için fikrinizi almak istedim

S Serpilzorlu canım tam 3 kez kordon boynuna dolanmis ve normal yaptı tabii doktoru bayaaa iyi tecrübeli bence

Benimki direk sezeryan derdi bence

S Serpilzorlu canım tam 3 kez kordon boynuna dolanmis ve normal yaptı tabii doktoru bayaaa iyi tecrübeli bence

Benimki direk sezeryan derdi bence
Canım ilgin için teşekkür ederim. Bunu öğrendiğim iyi oldu. Şuan tek tur ama doğuma kadar daha dolanır mı bilmiyorum. Benimki bana tecrübesiz geliyor. Çünkü genç bi doktor.

Canım ilgin için teşekkür ederim. Bunu öğrendiğim iyi oldu. Şuan tek tur ama doğuma kadar daha dolanır mı bilmiyorum. Benimki bana tecrübesiz geliyor. Çünkü genç bi doktor.

Benimki genç değil ama evhamli sanki biraz :)

Hayirlisiyla sağlıkla kucagimiza aliriz inşallah canim:)

Kaç gün oldu doğum yapalı canım. Benim emzirirken yanlış oturmaktan bence bel gitti. Sende kolunu destekle. Kafanı geriye yasla

11 gün oldu canım doğum yapalı , 4 gündür berbat durumdayım, sağ tarafı emzirirken nasıl zorlanıyorum, elektrik çarpması gibi bir ağrı, başımı öne eğemiyorum. Bugün kontrolüm vardı, bebişi emzirme odasında çok rahat bir emzirme koltuğunda emzirdim, farkı o zaman anladım. Evde koltukta, yatakta tam emzirme pozisyonu olmuyor, ağlarken birden alıp sırtımı boynumu dayamadan uzun süre emzirdiğim oluyor, sanırım ondan oldu benim de.. Desteklemeye çalışıcam canım, sen de dikkat et aman çok zor, emzirmeyi de olumsuz etkiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…