Popüler Konu 2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Canım ben de değiştirdim evet. Ama kustu bu sefer de. Meme sonrası alt değiştirince hep kusuyor ondan korkup değiştiresim gelmiyor
Biraz bekle kucağında omzuna al sırt üstü pat pat yap gazını çıkarmak için bi 5-7 dk kal öyle sindirsin önce sonra değiştir ben öyle yapıyorum hemen yatırırsan kusar evet

Canım genelde alt değişimini beslenmeden önce yapmamız gerekiyor hem kusma olayı için hem de altı ıslakken emmesi etkilenmesin diye. Ben hep önce yapıyorum ama benimki Çoook fazla ağlıyor. Sizinki de öyle mi?
Benimki de çok ağladığı için ben emzirme danışmanına sordum önce emzir bi süre beklet kucağında sonra altını değiştir en son yatırırken bi daha meme ver uyku moduna geçer dedi öyle ilerliyoruz biz

Kızlar meme ucu yarası icin Garmastan diye bi krem var. Onu kullanıyorum işe yarıyor aklinizda bulunsun. Bana da bi ebe önermişti. Bir de tahinin yağını sürün arada

Pişik için öneriniz var mı ? Bezi değiştirdim . Her sabah yıkıyorum poposunu. Suda krem sürüyorum. Madecassol sürüyorum. Havalandırıyorum ama geçmiyor

Canım genelde alt değişimini beslenmeden önce yapmamız gerekiyor hem kusma olayı için hem de altı ıslakken emmesi etkilenmesin diye. Ben hep önce yapıyorum ama benimki Çoook fazla ağlıyor. Sizinki de öyle mi?
Benimki de öyle 40 günlük olacak yarın. 10 kere alt açıyorsam 2 kere filan sakin gerisi alt aç giydir derken cebelleşerek geçiyor ağlarken

Pişik için öneriniz var mı ? Bezi değiştirdim . Her sabah yıkıyorum poposunu. Suda krem sürüyorum. Madecassol sürüyorum. Havalandırıyorum ama geçmiyor
Benim yavrum da pişik oldu. Havlunun üstüne aldım altina bez koyup havalandirdim gün içinde. Hametan krem var mavi kutulu olan ondan sürdüm, ıslak mendil değil pamukla siliyorum. Hemen gecmesede yavaş yavaş geçiyor.

X