2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canim bende ağlayarak emzirdim sonra düzeldi 13 günde fln geciyor az daha sık dişini. Birde sütünü sür açıkta beklet kurusun hemen kapatma

Normal damaklı emzik aldım tutuyor ama emzirmeden sonra veriyorum
Bizim kızda memeyi emzik olarak kullanıuor memeyı cekip besigine yatırınca hemen uyanıyor. Ama kucagimda uzun süre uyuyabilir. Bu gün biraz emzikle denedim biraz işe yarıyor gibi inş işe yarar dun sabahladık valla. Ya da baska bi yolu varmıdır bu huyunu bırakmanın bilemedim

Ah aynı biz. Kucakta uyuyor mışıl mışıl

Benim de birkaç gün çok acıdı, her emzirme sonrası ısrarla lansinoh sürüp göğüs kalkanı taktım ki hava alıp kıyafete temas etmeyince toparladı, ayva çekirdeği suya koydum ama jel gibi olmadı o yüzden yapamadım ben ama onun faydasını gören de çokmuş.

Benim de günlerdir sağ tarafımda boynum ve omzum çok ağrıyor , ağrı kesici kullanıyorum geçmiyor, ne sürsem olmuyor, epiduralle mi ilgili bilmiyorum, böyle bir sıkıntı yaşayan var mı? Kahve de içiyorum.

Kaç gün oldu doğum yapalı canım. Benim emzirirken yanlış oturmaktan bence bel gitti. Sende kolunu destekle. Kafanı geriye yasla

Cnm ayni benim kızı tarif etmişsin. Ben emzige aliştırdım. Yoksa 7/24 memede.

Emzigin ucuna biraz süt damlatarak baslattim. Gun boyu emzik emsin demiyorum sadece tokken yada bezini alirken aglamasin yeter dimi ama
Evet tabiki de öyle. Yani mesela uyanıyor çığlık çığlığa. Hemen emziriyorum. Emzirdikten sonra uyumazsa yine ağlıyor. Yani emmediği ve uyumadığı zamanlar ne yapacağımızı şaşırıyoruz. :)

Aynen bebek icin annenin dinlenmesi herşey...

Csnım aktardan sabun şeklinde satılan kakao yağından al benim hiç yara olmadı ondan Sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…