2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    225
Ya ben bebeğimi geri mememe alıştırmak istiyorum nasil yaparım? Biri burda bal sürmüştü ama korkuyorum bal sürmeye? Baska ne olabilir?

Ya ben bebeğimi geri mememe alıştırmak istiyorum nasil yaparım? Biri burda bal sürmüştü ama korkuyorum bal sürmeye? Baska ne olabilir?
Bal sakıncalı toplu iğne başı kadar minnacık reçel değdirebilirsin denemek için sürekli yapma ama

hahaahahaa ya kıyamam çok tanıdık geldi bunlar 😅 bizimki de bebek ağlamasın diye yürüyor evin içinde sürekli. ağlayınca istiyorum çünkü. bu arada annem de aynı kjjjfjfj emme vakti geliyor çocuğun, mümkün olsa kendi memesini verecek :KK70:
Annemle henüz o kadar vakit geçiremedim de kayınvalide çocuk biberonla beslense kesin alıp evine götürmeye çalışırdı adım kadar eminim

Kız bizim problemlerimiz çok benziyor 😅 Yavrum sevse zaten yardıma gelir gelemese bile nezaketten teklif eder bi yol hal çare bulurdu yani yeter ki yardım etmek istesin.
Bizim de ailelerimiz aynı şehirde, biz eşimle başka şehirdeyiz, benim annem engelli olduğu için her hafta terapiye gidiyor. Kaynanam ev hanımı, 2 tane de küçük görümcem var biri liseden yeni mezun oldu diğeri çalışıyor. Ne kızları 1 haftasonu bana yardıma gönderdi ne de kendi gelmeyi teklif etti, nezakaeten sormadı bile. Ama nerdeyse her haftasonu ve istisnasız her tatil günü köye gittiler köy evlerine keyif için varenda inşa etmeye.. Eşime sorsan anası babası bizi çok seviyor 😂😂
Aynen öyle ne yapıyolarsa bizi çok sevdiklerinden😄

Kızlar bugün aşı günümüz daha aşı olmadan bu huysuzlanmaya başladı burnu hırıldıyor kuru öksürük hapşırık da var ara ara hasta mı oldu bu çocuk aşı öncesi?

Kızlar bugün aşı günümüz daha aşı olmadan bu huysuzlanmaya başladı burnu hırıldıyor kuru öksürük hapşırık da var ara ara hasta mı oldu bu çocuk aşı öncesi?
eğer öyleyse söyle canım. bana aşıdan önce sormuşlardı hastalık vs var mı diye. yapmıyorlar galiba öyle olunca

Of ben daha kendime bakamıyorum :KK43:eskiden çok dikkat ederdim :KK43: şimdi siz diyince fark ettim.
ben de yine bebek için baktırdım değerlerime 😅 bebişin b12 düşük çıkınca doktor senin de düşüktür dedi. baktırdım ama 644 çıkmış gayet iyi aslında. bir tek kolesterol yüksek yine 😬

eğer öyleyse söyle canım. bana aşıdan önce sormuşlardı hastalık vs var mı diye. yapmıyorlar galiba öyle olunca
Ertelettim kuşum. Bebişi böyle olanlar fikir verin yıkama yapıyorum çekiyorum max 30 dk ya aynı burnu. Geniz akıntısı olunca da hapşırıp öksürüyor

X