- Konu Sahibi kediannesibiri
- #31.001
Kızlar 2 gündür aşırı sıvı ishal gibi kaka yapıyor ve mukuslu gibi. bebeğim bugun 7 günlük oldu duramıyorum çok huzursuzum korkuyorum doktora gidicem bebeği böyle kaka yapan var mıydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkide çok ağlıyor ya bi tek benimki böyle sanıyordum kıyameti koparıyor bağırırkenCanım genelde alt değişimini beslenmeden önce yapmamız gerekiyor hem kusma olayı için hem de altı ıslakken emmesi etkilenmesin diye. Ben hep önce yapıyorum ama benimki Çoook fazla ağlıyor. Sizinki de öyle mi?
Ben mustela kullanıyorum düzenli kullanınca geçiyor ama bizimki çok sık kaka yaptığı için tekrarlıyorPişik için öneriniz var mı ? Bezi değiştirdim . Her sabah yıkıyorum poposunu. Suda krem sürüyorum. Madecassol sürüyorum. Havalandırıyorum ama geçmiyor
6 ekimde doğdu 4 kasımda sünnetini yaptırdık bi ay bile olmamıştı dün 1 aylık oldukKaç aylıkken yaptırdınız ? Bende yaptırmak istiyorum ama sarılığının geçmesini bekliyoruz şu an
Maşallah canım Allah bağışlasın. 24 eylül de doğdu benim oğlumda. Kasımın son haftası sünnet yaptıralım diyoruz ama ben korkuyorum açıkçası ağrısı iyileşmesi acısı falan neler olacak diye endişe ediyorum6 ekimde doğdu 4 kasımda sünnetini yaptırdık bi ay bile olmamıştı dün 1 aylık olduk
Bu normal canımKızlar 2 gündür aşırı sıvı ishal gibi kaka yapıyor ve mukuslu gibi. bebeğim bugun 7 günlük oldu duramıyorum çok huzursuzum korkuyorum doktora gidicem bebeği böyle kaka yapan var mıydı
Eki Görüntüle 3500218
Çok şükür atlamışsınız biz de 4.aya girmeden yaptırmak istiyoruz hani dönmeleri başlamadan yaptırmak daha iyi olur dedi doktor. Kasımın sonu gibi.Benim bebişim 26 Eylül‘de doğdu biz sünnet yaptırdık 35 günlüktü çok şükür rahat iyileşti iki gün kakasını falan çok takip ettim yaptığın da değiştirdim pipisine bulaşmasın diye şimdi bayağı iyiyiz çok şükür
Yalnız değilizBenimkide çok ağlıyor ya bi tek benimki böyle sanıyordum kıyameti koparıyor bağırırken
İlk başta mustela kullanmıştım ama o zaman başlamıştı pişik. Sonra sudo kreme geçtim ama bakalım inş geçer. Verilen tavsiyeleri uygulamaya çalışıyorum.Ben mustela kullanıyorum düzenli kullanınca geçiyor ama bizimki çok sık kaka yaptığı için tekrarlıyor
Tam zamanında olmuş sizinki maşallah hiçbir şey anlamadan ne güzel . İnş sarılığı tez zamanda geçer de bize de nasip olur6 ekimde doğdu 4 kasımda sünnetini yaptırdık bi ay bile olmamıştı dün 1 aylık olduk
Bu renk kaka sütün yaradığına işaret diye biliyorum . İçiniz rahat olsunKızlar 2 gündür aşırı sıvı ishal gibi kaka yapıyor ve mukuslu gibi. bebeğim bugun 7 günlük oldu duramıyorum çok huzursuzum korkuyorum doktora gidicem bebeği böyle kaka yapan var mıydı
Eki Görüntüle 3500218
Üzülüyorum bende çok bağırıp ağlayınca, buna bir çözüm var mı acabaYalnız değiliz
Sudocrem bende aldım ama zararlı falan diyorlar diye hiç denemedimİlk başta mustela kullanmıştım ama o zaman başlamıştı pişik. Sonra sudo kreme geçtim ama bakalım inş geçer. Verilen tavsiyeleri uygulamaya çalışıyorum.