Popüler Konu 2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kızlar 2 gündür aşırı sıvı ishal gibi kaka yapıyor ve mukuslu gibi. bebeğim bugun 7 günlük oldu duramıyorum çok huzursuzum korkuyorum doktora gidicem bebeği böyle kaka yapan var mıydı
IMG_2040.jpeg

Canım genelde alt değişimini beslenmeden önce yapmamız gerekiyor hem kusma olayı için hem de altı ıslakken emmesi etkilenmesin diye. Ben hep önce yapıyorum ama benimki Çoook fazla ağlıyor. Sizinki de öyle mi?
Benimkide çok ağlıyor ya bi tek benimki böyle sanıyordum kıyameti koparıyor bağırırken

Pişik için öneriniz var mı ? Bezi değiştirdim . Her sabah yıkıyorum poposunu. Suda krem sürüyorum. Madecassol sürüyorum. Havalandırıyorum ama geçmiyor
Ben mustela kullanıyorum düzenli kullanınca geçiyor ama bizimki çok sık kaka yaptığı için tekrarlıyor

Kaç aylıkken yaptırdınız ? Bende yaptırmak istiyorum ama sarılığının geçmesini bekliyoruz şu an
6 ekimde doğdu 4 kasımda sünnetini yaptırdık bi ay bile olmamıştı dün 1 aylık olduk

Eklentiler

• IMG_20241107_124802_279.webp
    451,9 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_20241107_124802_279.webp
    451,9 KB · Görüntüleme: 5
6 ekimde doğdu 4 kasımda sünnetini yaptırdık bi ay bile olmamıştı dün 1 aylık olduk
Maşallah 🥹😍 canım Allah bağışlasın. 24 eylül de doğdu benim oğlumda. Kasımın son haftası sünnet yaptıralım diyoruz ama ben korkuyorum açıkçası ağrısı iyileşmesi acısı falan neler olacak diye endişe ediyorum

Eğer müsait olursan süreç nasıl gidiyor benimle paylaşırsan çok sevinirim🙏💙

Benim bebişim 26 Eylül‘de doğdu biz sünnet yaptırdık 35 günlüktü çok şükür rahat iyileşti iki gün kakasını falan çok takip ettim yaptığın da değiştirdim pipisine bulaşmasın diye şimdi bayağı iyiyiz çok şükür🙏🏻

Benim bebişim 26 Eylül‘de doğdu biz sünnet yaptırdık 35 günlüktü çok şükür rahat iyileşti iki gün kakasını falan çok takip ettim yaptığın da değiştirdim pipisine bulaşmasın diye şimdi bayağı iyiyiz çok şükür🙏🏻
Çok şükür atlamışsınız🙏 biz de 4.aya girmeden yaptırmak istiyoruz hani dönmeleri başlamadan yaptırmak daha iyi olur dedi doktor. Kasımın sonu gibi.
Bakalım inşallah kolay ve sağlıkla atlatırız bu durumu

X