- 13 Nisan 2017
- 1.489
- 1.440
Cnm biraz garet et. Valla o atti ben tekrar verdim.Onu da aldım cnm bakalim hangisini tutucak :)
Kaçıncı günün az sabret geçiyor. Ben ne bulduysam sürdüm saysam bitmez. Belki iyi gelen olmuştur ama zamanla hepsi geçiyor canimCanim bide benim gögüs ucum fena yara oldu
Csnım bana çok faydası oldu sende dene istersen aktardan sabun şeklinde satılan kakao yağından al bebeğe de bir zararı Yok sürdükten Sonra rahatlıkla emzirebilşyorsun bana da krem falan fayda etmedi omunla buldum çareyiCanim bide benim gögüs ucum fena yara oldu
Cnm cok tsk ederim. Valla 2 ay önceden baslamistim krem sürmeye. Mutlaka deniycemCsnım bana çok faydası oldu sende dene istersen aktardan sabun şeklinde satılan kakao yağından al bebeğe de bir zararı Yok sürdükten Sonra rahatlıkla emzirebilşyorsun bana da krem falan fayda etmedi omunla buldum çareyi
Yağmur eylül 58 dk önce henüz bi şey yok bekleme devam demiş. 58 dk içerisinde dogurduysa valla bravo :)
Doalisa da haftaya kaldı demiş
Yani 2 si de hala bekliyor :)
1 haftaligiz canim. Senindemi yara olduKaçıncı günün az sabret geçiyor. Ben ne bulduysam sürdüm saysam bitmez. Belki iyi gelen olmuştur ama zamanla hepsi geçiyor canim
Aynen oyle cnm inş alıskanlık haline getirmezlerAh aynı biz. Kucakta uyuyor mışıl mışıl
Canim oldu tabi ama 2. Hafta geçti şükür1 haftaligiz canim. Senindemi yara oldu
Aynen bende şuan alıstırıyorum inş alısır bide ellerine dokunulsun isteniyo hemen sinirleniyo uyurken elleri serbest olsun iatiyo kendi kendini uyandırıyo elleeiyle bazenCnm ayni benim kızı tarif etmişsin. Ben emzige aliştırdım. Yoksa 7/24 memede.
Kundak yapıyorum cnm ama başındaysam yapıyorum. Eğer değilsem yapmıyorum yüzünü kapatmasın diye kundağı çözüpAynen bende şuan alıstırıyorum inş alısır bide ellerine dokunulsun isteniyo hemen sinirleniyo uyurken elleri serbest olsun iatiyo kendi kendini uyandırıyo elleeiyle bazen
Amin inşallah bekleyen herkesinCanım Sağlıkla hayırla gelsin inşallah kolay bir doğum olur
Yettiğini nasıl anladın canım bana dr yettmiyor dedi bugun sağlık ocagı kontrolu vardı mama verdiğimi söyledim. Mama verme dendi ne kadar istiyorsa emzir dendi ama 3saatte bir uyandı mı 1 saat emiyor bu normal mi ben anlamıyorum. Sütü yeten biri anlatsın bana nasıl oldugunu su durumun lütfenCanım doktora gittin mi peki
Bende bebeğime sütüm yetmiyor zannediyordum ki bugün doktora gittim gayet iyi yetiyormuş
Ben gece uykusunu unuttum
Gaz sancısından
İyiyiz canım benim ufaklık bugun huysuz biraz sebebini anlamadımSaol canım inşallah bende pazartesi mutlu haberlerimizi sizlerle paylaşırım simdi nasılsınız bebegin ve sen iyisinizdir inşallah
Ever cnm duşa gir sürekli bende de oldu. Ardından da hemen sağ makinayla göğsünü.Selam kızlar, biz bugün 12 günlük olduk. Sezeryan doğum yaptığım için 10 günde ancak toparlanabildim. Meme ucum olmadığı için maalesef daha bebeğimi emzirmeye başlayamadım.3 saatte bir sütümü sağıp öyle besliyorum. Dünden beri de silikon göğüs ucuyla emzirmeye çalışıyorum. Sol göğsümde bir problem yok ama sağ göģsüm resmen taşlaşdi, içi süt dolu ama bir damla bile akmıyor, sızlıyor. Annem sabahtan beri sıcak havlu koyuyor az biraz akıtabildik.Aranizda böyle bir sıkıntı yaşayan var mı?
Rica ederim canım mutlaka dene her emzirmeden Sonra da sür resmini de atıyorumCnm cok tsk ederim. Valla 2 ay önceden baslamistim krem sürmeye. Mutlaka deniycem
Benim de birkaç gün çok acıdı, her emzirme sonrası ısrarla lansinoh sürüp göğüs kalkanı taktım ki hava alıp kıyafete temas etmeyince toparladı, ayva çekirdeği suya koydum ama jel gibi olmadı o yüzden yapamadım ben ama onun faydasını gören de çokmuş.
Benim de günlerdir sağ tarafımda boynum ve omzum çok ağrıyor , ağrı kesici kullanıyorum geçmiyor, ne sürsem olmuyor, epiduralle mi ilgili bilmiyorum, böyle bir sıkıntı yaşayan var mı? Kahve de içiyorum.
Nasil alustirdin biz bur turlu beceremiyoruzCnm ayni benim kızı tarif etmişsin. Ben emzige aliştırdım. Yoksa 7/24 memede.