2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canim bide benim gögüs ucum fena yara oldu
Csnım bana çok faydası oldu sende dene istersen aktardan sabun şeklinde satılan kakao yağından al bebeğe de bir zararı Yok sürdükten Sonra rahatlıkla emzirebilşyorsun bana da krem falan fayda etmedi omunla buldum çareyi

Cnm cok tsk ederim. Valla 2 ay önceden baslamistim krem sürmeye. Mutlaka deniycem

Yağmur eylül 58 dk önce henüz bi şey yok bekleme devam demiş. 58 dk içerisinde dogurduysa valla bravo :)

Doalisa da haftaya kaldı demiş

Yani 2 si de hala bekliyor :)

Doktorumun özel durumundan dolayı haftaya kaldı şimdilik sorun yok diye bekliyorum bu saatten sonra zaten başka doktor da düşünmem kısmetse cuma günü ben de genel anestezi ile alırım bebişi kucağıma

Aynen bende şuan alıstırıyorum inş alısır bide ellerine dokunulsun isteniyo hemen sinirleniyo uyurken elleri serbest olsun iatiyo kendi kendini uyandırıyo elleeiyle bazen
Kundak yapıyorum cnm ama başındaysam yapıyorum. Eğer değilsem yapmıyorum yüzünü kapatmasın diye kundağı çözüp

Selam kızlar, biz bugün 12 günlük olduk. Sezeryan doğum yaptığım için 10 günde ancak toparlanabildim. Meme ucum olmadığı için maalesef daha bebeğimi emzirmeye başlayamadım.3 saatte bir sütümü sağıp öyle besliyorum. Dünden beri de silikon göğüs ucuyla emzirmeye çalışıyorum. Sol göğsümde bir problem yok ama sağ göģsüm resmen taşlaşdi, içi süt dolu ama bir damla bile akmıyor, sızlıyor. Annem sabahtan beri sıcak havlu koyuyor az biraz akıtabildik.Aranizda böyle bir sıkıntı yaşayan var mı?

Canım doktora gittin mi peki
Bende bebeğime sütüm yetmiyor zannediyordum ki bugün doktora gittim gayet iyi yetiyormuş
Ben gece uykusunu unuttum
Gaz sancısından
Yettiğini nasıl anladın canım bana dr yettmiyor dedi bugun sağlık ocagı kontrolu vardı mama verdiğimi söyledim. Mama verme dendi ne kadar istiyorsa emzir dendi ama 3saatte bir uyandı mı 1 saat emiyor bu normal mi ben anlamıyorum. Sütü yeten biri anlatsın bana nasıl oldugunu su durumun lütfen

Ever cnm duşa gir sürekli bende de oldu. Ardından da hemen sağ makinayla göğsünü.

Benimde sol taraf sirtim agriyor parol ise yaramıyor bende sürekli emzirmekten sanıyordum ama epiduralden diyorlar zamanla iyilesirmis:-(
Kahve denemedim bende kahve denemedim hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…