- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah benimki kardeşini dört gözle bekliyor bakalım tepkisi ne olacak herkes kıskanır falan diyor ama görücez artıkKizlar selam herkese,
Sali günü 38+0 da kontrole gittim. Bir önceki gece ara ara belimde ve kasiklarimda agri oluyordu ama düzenli bi zamanlamasi olduğu icin ertesi günkü kontrolü bekledim. Kontrolde nst.de sancilarim cok az cikti 40lara ancak vuruyordu dr muayene edince 4 cm açıklığın var yatisini yapalım dedi. O an sadece aklima gelen 2 yaşındaki oglumla sabah vedalasmadan ciktigimdioglen 1 gibi yatisim yapıldı aksam ezaniyla saat 6da epidural normal dogumla 4kg 55 cm oglumu aldim kucagima cok şükür. Rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu. Bekleyen arkadaslarima da saglikli kolay doğumlar diliyorum. Insallah hepimiz gönlümüzce güzel sekilde büyütürüz yavrularımızı. 2.ve fazlasi dogumu olan arkadaslarim büyük çocuklarınızın tepkisi nasil oldu kardeslerine? Ben büyük oğluma karşı çok vicdan azabı çekiyorum sanki ihmal ediyomusuz onu gibi hissediyorum aslında keyfi yerinde ananesi babasi gönlünü yapiyor ama gelde bunu ana yüreğine dinlet
Ultrasyon 37 diyor bir sorunun yok senin daha çok var falan dedi salak işte ya sat'a göre değil mi dedim senin sat yanlıştır dedi 10 gün önceki kayıtta bile 39 çıkmıştım bir hafta önde olarakNası 37 hafta anlamadım ben canim
Nasılsın canım doğum oldu mu sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımKızlae benim suyum geldi gazla birlikte yoldayız hastaneye gidiyoruz ne olur dualarinizı esirgemeyin
Hayir canim suni verilmedi. Hastanedeyiz henuz. Aslinda ben taburcuyum ama bebek.yogunbakima.alindi beslenem guclugu ve enfeksiyondan. O yuzden bende bi hun daha kaldim onunla. Yarin ya birlikte cikcaz yada oglum.kalicak ben eve
Sancı da yok muydu ne diye gittin hastaneye o zamanHi
cbiri olmadi canim gece normal sanci vardi ben dedim bu sancida getirmez haftaya dogururum dedim yarini dogurdum :) ne yaparsak yapalim o zamanini biliyo canim hic onemseme kendi gelicek
Ben iki gündür hastanedeyim normal Doğum için ama hala açılmam az katater Taktılar omunla bile 3 cm oldu ne olur dua edin bize sancım var çok canım yanıyor bu kadar zor beklemiyordum
Üzülme canım inşallah atlatır doktorun Allah herkese şifa versin doğumda olanlara ağrısız sancısız kurtarsın inşallahKızlar moralim cok bozuk galiba doktorum beyin kanaması gecırmıs bı hastasından duydum ona mı üzülsem kendime mı bilemedim 5 yıllık doktorum kac saattir dusunmekten uyuyamadım adam da daha gencecik insallah iyi olur ama ben nası doktor hastane bulucam simdi aglıcam resmen yarın ılk ısım hastaneyi aramak olacak ama sabah olmuyo bı turlu
Maşallah canım sende gidiyorsun sağlıkla bir avazda gelmistir inşallahKızlar benim de nişanım geldi bu sabah az az da suyum geldi şuan yavastan sancılarım da basladı bırazdan doktora gidicez ne okur dua edin bizede hayırlısıyla kızımızı kucagıma alayım
Gerçekten mı 37 sini yoksa 37 mı görünüyor benimde randevum var bakalım ne dicekGünaydın kızlar doktordan geliyorum 37 haftalık olmuşuz daha 3 haftadan fazla var doğuma dedi Dr bey çok biliyor yaolan sancılarım da sinirden sıfır çıktı turp gibiyim maşallah başa aldım gebeliği herhalde
Ultrasyon 37 diyor bir sorunun yok senin daha çok var falan dedi salak işte ya sat'a göre değil mi dedim senin sat yanlıştır dedi 10 gün önceki kayıtta bile 39 çıkmıştım bir hafta önde olarak
Troidin mi yüksek çıktı kuzumKızlar bugün ebe sağlık ocağından aradı t4 ve tsh değerleri yüksek. çıkmış böyle bir durumla karşılaşan oldu mu cok endişeliyim: (
Yok canım 39+6 bitti bugün bakalım artık sadece hareketleri takip edecem Allah'a emanetGerçekten mı 37 sini yoksa 37 mı görünüyor benimde randevum var bakalım ne dicek
Evet canım inşallah bakalım bu hafta bekleyecezO geleceği vakti biliyordur canım beklemeye devam:)
Bebeğin ki yüksek çıkmış canım tekrar gel topuk kanı alalım demiş benim başıma gelmedi hiç fikrim yokTroidin mi yüksek çıktı kuzum
Evet ya ins yarın bu saatlerde atlatmış olucaz
İnşallah sağlıkla hayırla gelmiştir bebekler kızlar nasılsınız durumunuz nasılAyy inş cnm. Yürüyüş yapmis bile oluruz
Gecmis olsun dilara umarim en kisa surede evinizde saglicakla olursunuzHayir canim suni verilmedi. Hastanedeyiz henuz. Aslinda ben taburcuyum ama bebek.yogunbakima.alindi beslenem guclugu ve enfeksiyondan. O yuzden bende bi hun daha kaldim onunla. Yarin ya birlikte cikcaz yada oglum.kalicak ben eve
benim kizimda olmustu tsh 27 cikmisti sonra her ay duzenli olculdu.giderek dustu hic ilac kullanmadik.onemli olan tespitinin yapilmasi canim , dusmese bike duzenli ilac kullanarak 1 2 ay icinde kontrol edilen bisey ......eltimin 3. Bebektede oldu ilk aydan sonra bir daha yuksek olculmedi hiç endiselenilecek bir durum degil korkma......Kızlar bugün ebe sağlık ocağından aradı t4 ve tsh değerleri yüksek. çıkmış böyle bir durumla karşılaşan oldu mu cok endişeliyim: (
Evet canımTroidin mi yüksek çıktı kuzum
İnşallah canım bugun tekrar bakılacak inşallah normal cıkar: (B
benim kizimda olmustu tsh 27 cikmisti sonra her ay duzenli olculdu.giderek dustu hic ilac kullanmadik.onemli olan tespitinin yapilmasi canim , dusmese bike duzenli ilac kullanarak 1 2 ay icinde kontrol edilen bisey ......eltimin 3. Bebektede oldu ilk aydan sonra bir daha yuksek olculmedi hiç endiselenilecek bir durum degil korkma......