2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah benimki kardeşini dört gözle bekliyor bakalım tepkisi ne olacak herkes kıskanır falan diyor ama görücez artık

Nası 37 hafta anlamadım ben canim
Ultrasyon 37 diyor bir sorunun yok senin daha çok var falan dedi salak işte ya sat'a göre değil mi dedim senin sat yanlıştır dedi 10 gün önceki kayıtta bile 39 çıkmıştım bir hafta önde olarak

Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda toparlar
Hayir canim suni verilmedi. Hastanedeyiz henuz. Aslinda ben taburcuyum ama bebek.yogunbakima.alindi beslenem guclugu ve enfeksiyondan. O yuzden bende bi hun daha kaldim onunla. Yarin ya birlikte cikcaz yada oglum.kalicak ben eve

Hi

cbiri olmadi canim gece normal sanci vardi ben dedim bu sancida getirmez haftaya dogururum dedim yarini dogurdum :) ne yaparsak yapalim o zamanini biliyo canim hic onemseme kendi gelicek
Sancı da yok muydu ne diye gittin hastaneye o zaman masallah valla size canım

Allah yardımcın olsun canım bir avazda kurtarsın inşallah herkesi bu ağrılar gunahlara kefalet olur inşallah

Ben iki gündür hastanedeyim normal Doğum için ama hala açılmam az katater Taktılar omunla bile 3 cm oldu ne olur dua edin bize sancım var çok canım yanıyor bu kadar zor beklemiyordum

Üzülme canım inşallah atlatır doktorun Allah herkese şifa versin doğumda olanlara ağrısız sancısız kurtarsın inşallah

Kızlar benim de nişanım geldi bu sabah az az da suyum geldi şuan yavastan sancılarım da basladı bırazdan doktora gidicez ne okur dua edin bizede hayırlısıyla kızımızı kucagıma alayım
Maşallah canım sende gidiyorsun sağlıkla bir avazda gelmistir inşallah

Gerçekten mı 37 sini yoksa 37 mı görünüyor benimde randevum var bakalım ne dicek

Hayir canim suni verilmedi. Hastanedeyiz henuz. Aslinda ben taburcuyum ama bebek.yogunbakima.alindi beslenem guclugu ve enfeksiyondan. O yuzden bende bi hun daha kaldim onunla. Yarin ya birlikte cikcaz yada oglum.kalicak ben eve
Gecmis olsun dilara umarim en kisa surede evinizde saglicakla olursunuz

B
Kızlar bugün ebe sağlık ocağından aradı t4 ve tsh değerleri yüksek. çıkmış böyle bir durumla karşılaşan oldu mu cok endişeliyim: (
benim kizimda olmustu tsh 27 cikmisti sonra her ay duzenli olculdu.giderek dustu hic ilac kullanmadik.onemli olan tespitinin yapilmasi canim , dusmese bike duzenli ilac kullanarak 1 2 ay icinde kontrol edilen bisey ......eltimin 3. Bebektede oldu ilk aydan sonra bir daha yuksek olculmedi hiç endiselenilecek bir durum degil korkma......

İnşallah canım bugun tekrar bakılacak inşallah normal cıkar: (

Kızlar merhaba, ancak vakit bulabildim, doğum hikayemi çok pozitif olmasa da paylaşayım. Bu arada ben de kızım da şu an iyiyiz,bugün taburcu oluyoruz. Pazartesi gece birden fazla bir kanamam oldu tuvalete gittiğimde, önce peçetedekini nişan sandım ama sonra tuvaleti görünce apar topar acile gittik. Nöbetçi doktor baktı, ne nişan, ne su değil dedi, bebek de iyi ama yatırıp yakın takibe alıcaz dedi, sonra kendi doktorumla konuştuk, böyle bir kanama istediğimiz bir durum değil, daha fazla beklemeyelim, fitille sancını başlatalım dedi (nstde çok az sancı çıkmıştı, kendim de hissetmiyordum). Sabaha karşı 5gibi fitil yapıldı, ondan önce ebe açılmama baktı yarım cm en fazla dedi. Fitilden sonra ağrılarım başladı, 2-3 saatte bir doktor ve ebe açılmama bakmak için muayene etti, 1 cm den fazla açılma olmadı ki çok şiddetli sancılar çektim, en son akşam 5 için tekrar konuşalım dedik, yine açılma olmadı, doktorum sabaha kadar bekleyelim istersen dedi, suni sancı verebilirim ya da kendi sancın için bekleyebiliriz dedi. Ben çok düşündüm, ağladım, kararsız kaldım önce ama o kadar süre açılma olmazsa sonrasında üzerine sezaryen olmak işkence gibi olacak diye düşündüm ki 12 saat bile zor geldi, akşam saat 5te hâlâ 1 cm açıklıkla sezaryene girdim. Normal doğumu o kadar çok isteyen ben ısrarcı olmamak gerektiğini anladım. Şimdi dikiş yeri acısı ve normal sezaryen sıkıntıları hariç iyiyim. Kızım çok hareketli, aslında emme refleksi çok kuvvetli ama sınırın biraz üzerinde kilo verdi 3 günde, o yüzden günde 4 kez mama takviyesi başladık bugün, benim sütüm artınca keseceğiz. Bizde süreç böyle ilerledi, her doğum, her hamilelik ve her bebek farklı, bunu kendi doğum sürecinizi yaşarken çok iyi anlıyorsunuz. Bu arada doğum yapan arkadaşlar olduysa takip edemedim, geçmiş olsun ve Allah analı babalı büyütsün, çok güzel, tarifsiz bir duygu kesinlikle :) Doğumunu bekleyen arkadaşlara da kolay doğumlar ve güzel bir süreç diliyorum ama en sonunda bebeğinizi gösterdiklerinde ve emzirince her şey değişiyor, hiç sıkıntı çekmemiş gibi oluyorsunuz, tamamen ona odaklanıp nasıl onu dünyaya adapte edebilirim ve ona en çok nasıl faydalı olabilirim gibi dertleriniz oluyor, hepinize sevgiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…