- 6 Kasım 2017
- 279
- 400
- 33
La havle cek cnm son zamanlarda imzamizdada yazdigina gore gereksiz sinir stres olabiliyoruz sanirim bide ister istemez bi cok kisi dogum oldu mu diye soruyor uykularimiz kacik biyerlerimiz agriyor vs vs son zamanlar da zor bide kucahimiza alma istegi ama bence en cok etrafdan gelen baskilar sonucunda sanki dogurmak bizim elimizde de biz dogurmuyo gibi hissediyoruz bilinc altimizda ..
Kendini farkli seylerle mesgul etmeye calis elini karnina koy sev yavrunu , ayni bedende gecirdigimiz son gunlerimiz aslinda ozliycez...
Ben iki gündür hastanedeyim normal Doğum için ama hala açılmam az katater Taktılar omunla bile 3 cm oldu ne olur dua edin bize sancım var çok canım yanıyor bu kadar zor beklemiyordum
Hayir canim suni verilmedi. Hastanedeyiz henuz. Aslinda ben taburcuyum ama bebek.yogunbakima.alindi beslenem guclugu ve enfeksiyondan. O yuzden bende bi hun daha kaldim onunla. Yarin ya birlikte cikcaz yada oglum.kalicak ben eveGozun aydin cnm gecmis olsun oglunla sana nice guzel gunler hastaneden ciktiniz mi ? Suni mi verildi
Hayir canim suni verilmedi. Hastanedeyiz henuz. Aslinda ben taburcuyum ama bebek.yogunbakima.alindi beslenem guclugu ve enfeksiyondan. O yuzden bende bi hun daha kaldim onunla. Yarin ya birlikte cikcaz yada oglum.kalicak ben eve
Hayir canim düzenli deildi dakika tuttugumda belli bi aralikla gelmedigi icin yalanci sancidir diye düşünmüştüm hatta.Gece belinize vuran sanci duzenlimiydi acaba? Bndr geceleri belim ve kasigimin agrisindan uyumakta zorlaniyorum ama doktora bu konuda bisey soylememistim
Lutfen rahat ol. Aciyi dusunme sonuca odaklan surekli comel kalk.ve merdiven varsa in cik. Acilmayi hizlandirir.bebegin suyu gelmismi yada patlattilar mi doğum belirtisi neydi ki iki gun bekliyorsun.allahvyardim etsin.Ben iki gündür hastanedeyim normal Doğum için ama hala açılmam az katater Taktılar omunla bile 3 cm oldu ne olur dua edin bize sancım var çok canım yanıyor bu kadar zor beklemiyordum
canım benim allahım bir avazda kurtarsın inşallahBiz hastanedeyız suyum geldi ama sancıların şiddeti okadar fazla deyılmiş dua edin kızlar normsl dogumla csrcabuk bebişimi kucagıma alayım hayırlısıyla
Aynen sağlıkla doğduktan sonra kızım benim ne oldugumun cok bi önemi yok aslında ama artık ne yalan cok sabırsızım oazartesi gelsin istiyorum biranönce kucagıma almak öpmek koklamak istiyorumHakkinda hayirlisi olsun cnm , kolaycacik atlatirsin insAllah illa normal olsun diye diretmek de cok dogru degil tabi
artik hepimizde ayni duygular icindeyiz rabbim biz bekleyenlere de kucagimiza almayı nasıp etsin inşallah..Aynen sağlıkla doğduktan sonra kızım benim ne oldugumun cok bi önemi yok aslında ama artık ne yalan cok sabırsızım oazartesi gelsin istiyorum biranönce kucagıma almak öpmek koklamak istiyorum
Amin canım aminn artık aynı bedende son günler allahın izniylee sağlıkla gelsinler minnak mucizelerartik hepimizde ayni duygular icindeyiz rabbim biz bekleyenlere de kucagimiza almayı nasıp etsin inşallah..
inşallah hepimizde sağlıkla alırız bebislerimizi kucagimiza..
Yok canım hiç ağrım yok turp gibi oldum Masallah benimkinin niyeti yok gelmeyeiyi aksamlar canım benim agrilarin nasil devam ediyormu ?..
benim bugun boyunca kasiklarda agrim devam ediyor alt bolgeye vuruyor bakalim 19 unu bulacakmiyiz biz bu ağrıyla
Günaydın kızlar doktordan geliyorum 37 haftalık olmuşuz daha 3 haftadan fazla var doğuma dedi Dr bey çok biliyor yaolan sancılarım da sinirden sıfır çıktı turp gibiyim maşallah başa aldım gebeliği herhalde