2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Dogru diyorsun canım ama artik hamileliğin hic bi güzel yanini göremiyorum. Kendimi cok cirkin hissediyorum. Üstelik bugun gobegimin her yeri catlamis birden nasil boyle oldu anlayamadim o kadar da az kalmisken.

Kızlar moralim cok bozuk galiba doktorum beyin kanaması gecırmıs bı hastasından duydum ona mı üzülsem kendime mı bilemedim 5 yıllık doktorum kac saattir dusunmekten uyuyamadım adam da daha gencecik insallah iyi olur ama ben nası doktor hastane bulucam simdi aglıcam resmen yarın ılk ısım hastaneyi aramak olacak ama sabah olmuyo bı turlu

Ben iki gündür hastanedeyim normal Doğum için ama hala açılmam az katater Taktılar omunla bile 3 cm oldu ne olur dua edin bize sancım var çok canım yanıyor bu kadar zor beklemiyordum

Allah yardimcin olsun canim inşallah cok bekletmez bebeğin seni. Kolay bi doğumun olur çektiğin bütün acilari unutursun

Gozun aydin cnm gecmis olsun oglunla sana nice guzel gunler hastaneden ciktiniz mi ? Suni mi verildi
Hayir canim suni verilmedi. Hastanedeyiz henuz. Aslinda ben taburcuyum ama bebek.yogunbakima.alindi beslenem guclugu ve enfeksiyondan. O yuzden bende bi hun daha kaldim onunla. Yarin ya birlikte cikcaz yada oglum.kalicak ben eve

Hayir canim suni verilmedi. Hastanedeyiz henuz. Aslinda ben taburcuyum ama bebek.yogunbakima.alindi beslenem guclugu ve enfeksiyondan. O yuzden bende bi hun daha kaldim onunla. Yarin ya birlikte cikcaz yada oglum.kalicak ben eve

Beslenme güçlüğü ve enfeksiyon doğumdan sonra mi oldu acaba. İkinize de cok geçmiş olsun canim

Ben iki gündür hastanedeyim normal Doğum için ama hala açılmam az katater Taktılar omunla bile 3 cm oldu ne olur dua edin bize sancım var çok canım yanıyor bu kadar zor beklemiyordum
Lutfen rahat ol. Aciyi dusunme sonuca odaklan surekli comel kalk.ve merdiven varsa in cik. Acilmayi hizlandirir.bebegin suyu gelmismi yada patlattilar mi doğum belirtisi neydi ki iki gun bekliyorsun.allahvyardim etsin.

Günaydın kizlar,bugün tam 5 günlük olduk ve yeni vakit buldum yazmak için...
Pzt.günü kavustum oglusuma spinal sezeryan ile çok şükür herşey yolunda alışmaya çalışıyoruz birbirimize Kızımın hareketleri değişti bize karşı tek derdim o,elimizden geldiği kadar bebekle dgl kızimla ilgileniyorum ama bilemedim
Doguranlara gozu aydın ,bekleyenlere allah yardim etsin bir avazda kurtulun isallh artik konular bebisler olmuş galiba vay be...nerelerden nerelere şükürler olsun

Hakkinda hayirlisi olsun cnm , kolaycacik atlatirsin insAllah illa normal olsun diye diretmek de cok dogru degil tabi
Aynen sağlıkla doğduktan sonra kızım benim ne oldugumun cok bi önemi yok aslında ama artık ne yalan cok sabırsızım oazartesi gelsin istiyorum biranönce kucagıma almak öpmek koklamak istiyorum

Aynen sağlıkla doğduktan sonra kızım benim ne oldugumun cok bi önemi yok aslında ama artık ne yalan cok sabırsızım oazartesi gelsin istiyorum biranönce kucagıma almak öpmek koklamak istiyorum
artik hepimizde ayni duygular icindeyiz rabbim biz bekleyenlere de kucagimiza almayı nasıp etsin inşallah..
inşallah hepimizde sağlıkla alırız bebislerimizi kucagimiza..

Kızlar bugün ebe sağlık ocağından aradı t4 ve tsh değerleri yüksek. çıkmış böyle bir durumla karşılaşan oldu mu cok endişeliyim: (

Günaydın kızlar doktordan geliyorum 37 haftalık olmuşuz daha 3 haftadan fazla var doğuma dedi Dr bey çok biliyor ya olan sancılarım da sinirden sıfır çıktı turp gibiyim maşallah başa aldım gebeliği herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…