2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım sağlıkla kucağına aldın ya geri kalan her şey teferruat. Her doğum farklı, hepsi kişiye özel. Hayırlı olan buymuş kollarında bebeğin ikiniz de iyisiniz çok şükür Allah analı babalı büyütsün inşallah kuzunu.

Canım evet çok kötü bir durum şu an başına gelen ama bunda muhakkak bir hayır vardır öyle düşünüp rahatla. Rabbim doktoruna da şifa versin inşallah tez zamanda.

Canım evet çok kötü bir durum şu an başına gelen ama bunda muhakkak bir hayır vardır öyle düşünüp rahatla. Rabbim doktoruna da şifa versin inşallah tez zamanda.
Amin inşallah canım iyi olsun da artık ben dogumdan gectım zaten

Evet canım devlet Dr çok cins
Allah ellerine düşürmesin bakalım bugün çok iyiyim hiç sancim yok hayırlısı olsun hakkımızda

Evet canım devlet Dr çok cins
Allah ellerine düşürmesin bakalım bugün çok iyiyim hiç sancim yok hayırlısı olsun hakkımızda
Ay canım durumlarimiz benzer. Bana da erken doğum riski dediler simdi günüm aşacak Geçen ay üç farklı doktor üç farklı kilo söylediler

Kızlar bende doktordan çıktım doktorum herşey yolunda suyu iyi 26 ocağa kadar bekleriz dedi.zaten 26 ocakta 40 hafta biticek.haftaya yine cagirdi.belki randevuden önce bebek gelir supriz sonuçta doğum dedi.

Cok saol cnm geldik dr dan sonuclar yarına cıkacak ama dr da aynı seyi soyledi en gec 3 yıla kadar ilac kullanır sonra normale doner dedi

Ay canım durumlarimiz benzer. Bana da erken doğum riski dediler simdi günüm aşacak Geçen ay üç farklı doktor üç farklı kilo söylediler
Hepsi değişik canım Rabbim sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin kötü insanlardan korusun
Doğum yaptım kizlar biz iyiyiz hepinize iyi dogumlar diliyorum
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün darısı başımıza inşallah

Ben evlenirken de gelınlıkcı yandı bı kac gun kala gelınlıgım yandı burda da boyle bı sanssızlık benı buldu
sağlık olsun canım benim hakkinizda hayırlısı olsun inşallah bebisin sağlıkla kucagina almak nasip olsun

kizlar bebisleriniz ne durumda.hic bisey hamilelikte dusundugum gibi olmuyor malesef.lohusalik baska bir durum zaten.dun aksam 3 saate yakin hungur hungur agladim.bebegim ilk zamanlar gece uyumuyordu hep emmek istiyordu.simdi gunduzde durmuyo aglamaya alisti sanirim oyle bi agliyo ki dersin bi yeri kirildi.dun yarikirkimiz cikti ayakta sallamaya kucakta gezdirmeye basladik bile (gogus acimda fena.kucagima bile aldigimda goguslerim aciyor (siz nasil bas ediyosunuz bebeklerinizle.dun gece saat 12ydi annemle banyo yaptirdik uyusun diye (

Canım çocuk büyütmek kolay degil ki neden ağlıyor acaba kolik mi gazı mi var aç mı diye düşünürsün 1 2 yaşına kadar zor valla ondan sonra iyice rahatliyorsun sağlıklı olsunda geçer bu günler annesi

benimkiler gazli bebekti kucagimda sabahlara kadar gezdiriyorduk gazdan mi acaba inşallah iyi olsun sağlıkla huzurla büyütün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…