Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar detaylı ultrason yaptırdınız mı ?
Benim haftaya özelde fiyatı 4600 tl.
Rahim ağzı uzunluğuna detaylıda bakılıyormuş. Bunu karından mı baktılar vajinal mi baktılar. Vajinal bakılmasından korkuyorum umarım karından ölçülebilir. Siz
de bi durumlar nasıl ?
Üni hastanesinde yaptırdım canım rahim ağzı uzunluğuna karından ultrasonla baktılar Zaten devlette takip eden de sürekli bakıyor . Sadece sürekli bize bildirim yapmıyorlar bence Ben bir kere sorunca söylemişti mesela Çok farklı bir ölçüm tekniği yok yani Rutinde bakılıyor
Kulaktan alacaktım ama sizce bu nasıl?
Bu bende var canım üst üste bazen ölçümler birbirini tutmuyor falan Temassız alma bence

Gerçekten kasım bizi fena batırdı 😄 bende lierac almıştım hemen bitti. Çünkü doktorum basenlerine de sür dedi. Basenleriminde maşallahı var😄 şimdi bebac acı badem sütü sürüyorum. Bir arkadasım önermişti aklınızda olsun fiyatı da uygun.
Benim de lieracım bitmek üzere sadece duş sonrası kullanıyorum artık bir de bir yerim kaşınırsa 😅 anneme aldırmıştım kendimle birlikte onları da batırdığım için dikkatli kullanıyorum 😝 arada karnıma zeytinyağı sürüyorum ben gazım şişkinliğim olunca da iyi geliyor

Kızlar detaylı ultrason yaptırdınız mı ?
Benim haftaya özelde fiyatı 4600 tl.
Rahim ağzı uzunluğuna detaylıda bakılıyormuş. Bunu karından mı baktılar vajinal mi baktılar. Vajinal bakılmasından korkuyorum umarım karından ölçülebilir. Siz de bi durumlar nasıl ?
Rahim ağzı kısalığı vajinal yollarla bakılıyor hatta benim baktılar doktoruma sordum vajinalden bakılır o karından değil demişti

Teşekkür ederim canım bilgi için 🤍 mayanın dediğini alıcam ama 11.11 i bekliyorum 😄
Ben ateş ölçeri 1 tane kulaktan 1 tane de kol altı aldım. İkisi de Braun, biz hastanede de temassız olanları sevmiyoruz ortam ısısından dahi etkilenebiliyor 🤗 En sağlıklı ölçüm her zaman kol altı ölçüm olduğu için benim en önem verdiğim o 🥰

Rahim ağzı kısalığı vajinal yollarla bakılıyor hatta benim baktılar doktoruma sordum vajinalden bakılır o karından değil demişti
Hatta bende kısalık var perinat doktoru vajinalden bakalım ki net sonuç görelim kaç olduğunu dedi cuma yine gidicem geçen haftada kendi doktoruma sordum alttan bakılınca daha net oluyor sıkıntı yoksa bakmıyoruz alttan demişti belki de benim var diye tam mm görmek için baktılar ilkinde de hep alttan baktılar

Ben ateş ölçeri 1 tane kulaktan 1 tane de kol altı aldım. İkisi de Braun, biz hastanede de temassız olanları sevmiyoruz ortam ısısından dahi etkilenebiliyor 🤗 En sağlıklı ölçüm her zaman kol altı ölçüm olduğu için benim en önem verdiğim o 🥰
Bunu bilmiyordum. Kulaktan ölçümü önerdiler hep kol altı daha mı önemli

Bunu bilmiyordum. Kulaktan ölçümü önerdiler hep kol altı daha mı önemli
Kulaktan ölçüm de çok önemli o yüzden onu da aldım ama benim en önem verdiğim kol altı ölçüm. Çünkü kulak içi ölçüm yarım derece hatta 1 dereye kadar yüksek gösterebilir örneğin diş çıkarma döneminde baş ateşi daha yüksek çıkar ama vücut sıcaklığı önemlidir çoğu zaman. O yüzden 2 derece kullanılacaksa bence kulak içi ve kol altı olmalı 🥰🥰

Mahsun kırmızıgül - yıkılmadım ayaktayım 😆😆😆
ayakta da sayılmam aslında kdjff
Gerçekten kasım bizi fena batırdı 😄 bende lierac almıştım hemen bitti. Çünkü doktorum basenlerine de sür dedi. Basenleriminde maşallahı var😄 şimdi bebac acı badem sütü sürüyorum. Bir arkadasım önermişti aklınızda olsun fiyatı da uygun.
artık ekonomik yöntemlere geçtik desene ahha
Uyuyup uyanıp bişeyler alıyorum psikolojim bozuldu djsjsjs
Ama az kaldı gibi sanki 🙄
en önemli şey önce hallet bence, İSİM sdfsdgs

Bugün bir arkadaş anne yanı çanta sormuştu. Ben dün sipariş verdim bugün geldi çanta çok kullanışlı gözüküyor tek dezavantajı boş hali bile biraz ağır ama sağlam, kaliteli birşey belli 😄

#reklamdeğil

Bugün bir arkadaş anne yanı çanta sormuştu. Ben dün sipariş verdim bugün geldi çanta çok kullanışlı gözüküyor tek dezavantajı boş hali bile biraz ağır ama sağlam, kaliteli birşey belli 😄

#reklamdeğil

Anne yanı çanta ne ya yatak baktığım için hatlar karıştı ahahshhsha. Bebek bakım çantası demek istedim 😄

Kulaktan ölçüm de çok önemli o yüzden onu da aldım ama benim en önem verdiğim kol altı ölçüm. Çünkü kulak içi ölçüm yarım derece hatta 1 dereye kadar yüksek gösterebilir örneğin diş çıkarma döneminde baş ateşi daha yüksek çıkar ama vücut sıcaklığı önemlidir çoğu zaman. O yüzden 2 derece kullanılacaksa bence kulak içi ve kol altı olmalı 🥰🥰
Çok teşekkür ederim 🤍

X