2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Üzülme canım inşallah atlatır doktorun Allah herkese şifa versin doğumda olanlara ağrısız sancısız kurtarsın inşallah
Net bilgi bıle alamadım canım 2 saat uyku uyudum adamın yuzu karsımdan gıtmıyo inan burda bıle dgl ankaraya yollamışlar benim doguma yetısmesı imkansız oldu resmen baska hastaneden randevu aldım orası da nasıldır bilmiyorum

Kızlar bugün ebe sağlık ocağından aradı t4 ve tsh değerleri yüksek. çıkmış böyle bir durumla karşılaşan oldu mu cok endişeliyim: (
Kardeşimin bebekken 16 çıktığı bile oldu. Erken teşhis ve erken tedavi çok önemli. Birşey olmaz inşaallah. Şimdi kardeşim 3 yaşında zekasında bir sorun yok ve bir yıldır ilaç kullanmayı bıraktı. Sadece altı ayda bir kontrole gidip değerlerine bakılması gerekiyor o kadar.

Net bilgi bıle alamadım canım 2 saat uyku uyudum adamın yuzu karsımdan gıtmıyo inan burda bıle dgl ankaraya yollamışlar benim doguma yetısmesı imkansız oldu resmen baska hastaneden randevu aldım orası da nasıldır bilmiyorum
Doktorun icin uzuldum senin icinde sansizlik olmus herseyde bir hayir vardir canim.......

Günaydın kızlar doktordan geliyorum 37 haftalık olmuşuz daha 3 haftadan fazla var doğuma dedi Dr bey çok biliyor ya :KK70: olan sancılarım da sinirden sıfır çıktı turp gibiyim maşallah başa aldım gebeliği herhalde o_O
Benim de tam tersi oldu 1 nisandı normalde 8 nisan a çekmişti tarihi en son gittiğimde 39 haftalık olan ben pat diye 40 dedi çok bekletmeyelim dedi. 3 günde 1 kontrole çağırdı ikinci kontrolde suyu iyi bekleyelim ama istersen suni ile başlatabiliriz doğumu dedi. Ben beklemeyi seçtim ama hiç gelecek gibi değil kızım. Doktorlar baya gariplesebiliyor sanırım:)

Hayirlisi olsun canım inşallah doğum kolay olur iyi bir doktor ebe rastgelir hayırlısıyla

Benim de tam tersi oldu 1 nisandı normalde 8 nisan a çekmişti tarihi en son gittiğimde 39 haftalık olan ben pat diye 40 dedi çok bekletmeyelim dedi. 3 günde 1 kontrole çağırdı ikinci kontrolde suyu iyi bekleyelim ama istersen suni ile başlatabiliriz doğumu dedi. Ben beklemeyi seçtim ama hiç gelecek gibi değil kızım. Doktorlar baya gariplesebiliyor sanırım:)
Hayırlısı olsun canım geleceği günü iyi biliyor bebisler inşallah fazla bekletmeden sağlıkla gelirler

Hayırlısı olsun canım geleceği günü iyi biliyor bebisler inşallah fazla bekletmeden sağlıkla gelirler
senin takvim bitti canım benim biz hergun senden haber bakiyoruz
senin gunune gün eklemis doktor ..
son olarak kız sigmayacak yerine ve mejbur yolu bulup gelecek ....
rabbim kurtarsin bir avazda inşallah
inşallah kucagina almak nasip olsun
inşallah hepimizde biz bekleyenlerde bebislerimizi kucagimiza saglikla aliriz

Kızlar merhaba, ancak vakit bulabildim, doğum hikayemi çok pozitif olmasa da paylaşayım. Bu arada ben de kızım da şu an iyiyiz,bugün taburcu oluyoruz. Pazartesi gece birden fazla bir kanamam oldu tuvalete gittiğimde, önce peçetedekini nişan sandım ama sonra tuvaleti görünce apar topar acile gittik. Nöbetçi doktor baktı, ne nişan, ne su değil dedi, bebek de iyi ama yatırıp yakın takibe alıcaz dedi, sonra kendi doktorumla konuştuk, böyle bir kanama istediğimiz bir durum değil, daha fazla beklemeyelim, fitille sancını başlatalım dedi (nstde çok az sancı çıkmıştı, kendim de hissetmiyordum). Sabaha karşı 5gibi fitil yapıldı, ondan önce ebe açılmama baktı yarım cm en fazla dedi. Fitilden sonra ağrılarım başladı, 2-3 saatte bir doktor ve ebe açılmama bakmak için muayene etti, 1 cm den fazla açılma olmadı ki çok şiddetli sancılar çektim, en son akşam 5 için tekrar konuşalım dedik, yine açılma olmadı, doktorum sabaha kadar bekleyelim istersen dedi, suni sancı verebilirim ya da kendi sancın için bekleyebiliriz dedi. Ben çok düşündüm, ağladım, kararsız kaldım önce ama o kadar süre açılma olmazsa sonrasında üzerine sezaryen olmak işkence gibi olacak diye düşündüm ki 12 saat bile zor geldi, akşam saat 5te hâlâ 1 cm açıklıkla sezaryene girdim. Normal doğumu o kadar çok isteyen ben ısrarcı olmamak gerektiğini anladım. Şimdi dikiş yeri acısı ve normal sezaryen sıkıntıları hariç iyiyim. Kızım çok hareketli, aslında emme refleksi çok kuvvetli ama sınırın biraz üzerinde kilo verdi 3 günde, o yüzden günde 4 kez mama takviyesi başladık bugün, benim sütüm artınca keseceğiz. Bizde süreç böyle ilerledi, her doğum, her hamilelik ve her bebek farklı, bunu kendi doğum sürecinizi yaşarken çok iyi anlıyorsunuz. Bu arada doğum yapan arkadaşlar olduysa takip edemedim, geçmiş olsun ve Allah analı babalı büyütsün, çok güzel, tarifsiz bir duygu kesinlikle :) Doğumunu bekleyen arkadaşlara da kolay doğumlar ve güzel bir süreç diliyorum ama en sonunda bebeğinizi gösterdiklerinde ve emzirince her şey değişiyor, hiç sıkıntı çekmemiş gibi oluyorsunuz, tamamen ona odaklanıp nasıl onu dünyaya adapte edebilirim ve ona en çok nasıl faydalı olabilirim gibi dertleriniz oluyor, hepinize sevgiler :)
Canım sağlıkla kucağına aldın ya geri kalan her şey teferruat. Her doğum farklı, hepsi kişiye özel. Hayırlı olan buymuş kollarında bebeğin ikiniz de iyisiniz çok şükür ❤️ Allah analı babalı büyütsün inşallah kuzunu.

Canım evet çok kötü bir durum şu an başına gelen ama bunda muhakkak bir hayır vardır öyle düşünüp rahatla. Rabbim doktoruna da şifa versin inşallah tez zamanda.

senin takvim bitti canım benim biz hergun senden haber bakiyoruz
senin gunune gün eklemis doktor ..
son olarak kız sigmayacak yerine ve mejbur yolu bulup gelecek ....
rabbim kurtarsin bir avazda inşallah
inşallah kucagina almak nasip olsun
inşallah hepimizde biz bekleyenlerde bebislerimizi kucagimiza saglikla aliriz
Evet canım devlet Dr çok cins
Allah ellerine düşürmesin bakalım bugün çok iyiyim hiç sancim yok hayırlısı olsun hakkımızda

Kardeşimin bebekken 16 çıktığı bile oldu. Erken teşhis ve erken tedavi çok önemli. Birşey olmaz inşaallah. Şimdi kardeşim 3 yaşında zekasında bir sorun yok ve bir yıldır ilaç kullanmayı bıraktı. Sadece altı ayda bir kontrole gidip değerlerine bakılması gerekiyor o kadar.
Cok saol cnm geldik dr dan sonuclar yarına cıkacak ama dr da aynı seyi soyledi en gec 3 yıla kadar ilac kullanır sonra normale doner dedi

X