2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Sende gaziantepte idin degilmi hangi hastaneye gidiyorsun antepte isen

Canim bebeginin durumu nasil en son ne zaman gittinne dedi doktorun
iki hafta önce gittim kalbi falan hala ayni gelişimde en son geri idi çarşamba günü tekrar gidicem 3hafta geride cikiyor kilomuzda 1800 du inşallah bu gidişimde gelişimi düzelmiştir çok hareketli bir bebek genelde nette gelişme geriliği olan bebekler hareketsiz olur sakin olur diyo ama bilmiyorum hayirlisi

Benim oğlumda 2 bazen 3 hafta geri çıkıyordu ilk defa bu hafta 10 güne düştü bide 15 gün önce 2 kilo demislerdi bu hafta gittiğimde 3 kilo dedi doktor. İnşallah senin de öyle olur canım.
Bide hareketleri azalmaya basladi benimkinin normalmis az kaldi ya doğuma. Seninde öyle olursa korkma canım.
Kalbi icin delikten mi supheleniyorlar ne diyorlar

Cnm melegime kavustum cok şükür. Benim rahimde yapışma olmuş. Cok kritik şeyler atlatmisim. Şimdi kontrol altindayim

Sezeryandan sonra mi yapisma olmuş canım. Cok geçmiş olsun. Bebeğin nasıl iyi mi. Gözün aydin Allah anali babalı büyütsün :)

Cnm melegime kavustum cok şükür. Benim rahimde yapışma olmuş. Cok kritik şeyler atlatmisim. Şimdi kontrol altindayim
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün
Aa doğumda mi anlaşıldı çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Benimkide bazen 3 hafta bazen 2 hafta oluyor zaten inşallah bu. Defa uyumlu çıkarda kilo almış Olur dr zayıf olursa koveze koyarim dedi kalbinde de sivi var ondan dolayı canım bu arada saol sordugun için bebeğinin iyi olmasına çoksevindim

Kizkar bugun bi arkadasim bebek.dogar dogmaz 1 kaşik nar suyu icirin asla gaz olmaz dedi kendi bebeginde denemiz bu konuda bilgisi olan var mi ?

Gezinirken nette gördüm ise yarar gibi geldi sizinlede paylasmak istedim isinize yarar belki

Eklentiler

• Screenshot_2018-01-12-22-58-42.jpg
    77,4 KB · Görüntüleme: 95
oyy canım benim geçmiş olsun
gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah
sağlıkla musmutlu büyütün inşallah miss kokulunu
onemli olan yaninda olmasi
inşallah sende bebeğinde iyisinizdir..
rabbim senide bebeginide korusun
ailenle mutlu huzurlu olun inşallah

Beslenme güçlüğü ve enfeksiyon doğumdan sonra mi oldu acaba. İkinize de cok geçmiş olsun canim
Enfeksiyon benden gecen bisey gebelik boyunca enfeksiyonum.hic bitmedi benm. Bitiremedik. Oda bebege gecmis. Deger en yuksek 4 olmaliyken 29 cikti cikarmadilar hastaneden o kaldi ben eve geldm sut sagip goturuorum smdi. Beslenme guclugu zaten alinmasinin asil sebebiydi. Memeyi tutmuyodu mamayi kusuyodu. Ama onu cozduler smdi memeyi tutmasa da sagilani yada mamayi cikarmiyo.
Gecmis olsun dilara umarim en kisa surede evinizde saglicakla olursunuz
Tesekkur ederim canim. Sende saglikla kavusursun insallah

Çok geçmiş olsun geçecek arkadaşım... Bebeğinle eve gelip of uyumuyor diye yakınacaksın İnşallah...
Benimkide aynı solunum -enfeksiyon - sarılık derken 11 gün kaldı şimdi maşallah cok iyi ... Darısı başına canım...

Kızlar bizde bu gün oglen onikide bebişimizi sezeryan la kucagımıza aldık dua eden iyi dileklerde bulunan herkese teşekkürler. Allaha şükür heesey yolunda darısı bekliyen tüm annelerin başına inş
Maşallah Allah analı babalı büyütsün... Sana da geçmiş olsun...

Merhaba arkadaşlar pazartesi günü spinal sezaryenle bebeğimi kucağıma aldım çok şükür darısı bekleyen annelerin başına inşallah. Bebek doğduğundan beri sayfayı pek takip edemiyorum durumum idare eder çok şiddetli baş ağrısı yaşıyorum ne yapsam bir türlü geçmedi halim çok fena. Spinal sezaryen olupta benim gibi baş ağrısı yaşayan var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…