Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Kızlar bir ay sonunda bebişimi gördüm. 1660 gram olmuş boyu da sanırım 38 cm 😊 şeker yüklemesi yapmışmıydık dedi bende istemediğimi söyledim. Doktor birşey demedi.

Maşallah subhanallah nasıl
Güzel bir bebek sağlıkla doğsun anneciğine babacığına kavuşsun inşallah🥰

Ooyyy masallahh Allah'ım nazarlardan saklasinn tombik yanaklarını yerim☺️☺️☺️ bizimkide bukadar olmusnudur acaba 😅 kaç Gr olmuş canım bu haftalarda

Maşallah kuzuma ne güzel görüntü almış doktorun ❣️

Teşekkür ederiz teyzeleri 🥰 evet valla güzel görüntüler yakaladı doktor saolsun 9 tane resim verdi 😅
42 cm 1730 gr çıktı canım ölçümlerde. Biraz iri bir bebiş dedi doktor. Ama eşimde bende uzunuz zaten iri olacağı belli yani 😂

Son düzenleme:
Kızlar 28+2yiz bugün. Bebekte ara ara kasılmalar var ve adet sancısı gibi sancım oluyor. Bazen çok şiddetli bazen duruyor. Hatta belimede vuruyor sancı. Korktum açıkçası. Normalmidir bu haftada bu durum yoksa tetikte mi olmalıyım?

Kızlar 28+2yiz bugün. Bebekte ara ara kasılmalar var ve adet sancısı gibi sancım oluyor. Bazen çok şiddetli bazen duruyor. Hatta belimede vuruyor sancı. Korktum açıkçası. Normalmidir bu haftada bu durum yoksa tetikte mi olmalıyım?
Canım Dr bana kasılma toplanma olursa hemn gel nst ye gir dedi.sende bı gitsen mi acaba.garantiye alırsın

Normal olmayabilir. Kontrolünüz ne zaman? Eğer aradaki fark fazlaysa bence içinizin rahat etmesi için doktora gidin.

Canım Dr bana kasılma toplanma olursa hemn gel nst ye gir dedi.sende bı gitsen mi acaba.garantiye alırsın
Ay bilemedimki. Ara ara sertleşme kasılma oluyodu ama acısız. Bugün sadece sol tarafıma sancı giriyo şiddetli sonra hafifleyip geçiyo. Aynı adet sancısı gibi soldan belimede vuruyo.

Mastitle nasıl başa çıkıyordunuz? Çok saçma ve acılı bir şey ya. Perişan oldum. Saat başı süt sağ dediler. 2 saatte bir sağıyorum ama bu sefer uyumaya hiç vaktim kalmıyor
Beyaz lahana yaprağını buzlukta biraz bekletip göğüse sarmak iyi geliyordu. Ama benm de iki kere çok şiddetli olmuştu çare doktora gidip ilaç kullanmakta bulmuştum. İnsallah bu sefer yaşamam 🙈
Kızlar bebişin duruş şekli son haftalar değişir mi acaba şuan makat gelişli ama 2 3 haftadır aynı şekilde duruyor 30 un içindeyiz dönmezse mecbur sezeryan oluyor galiba. etrafımdaki doğum yapanların çoğuda sezaryen oldu öncesinde normal olanlarda ikincide isteyerek sezaryen olmuş eskisi gibi değil bi hafta içinde toparlandım ayağa kalktım diyorlar genelde, ailemde şehir dışından gelecek acaba acil bi durum olmazsa planlı sezaryen düşünmek daha mı mantıklı olur ki ıkınamazsam diyede hafiften tırsıyorum biraz🤦🏼‍♀️
2,5 yıl önce sezaryen olan ve canı aşırı tatlı olan biri olarak söylüyorum 2 günde normal hayata dönüyorsun. Çok ağrım oldu da diyemem. Kişiden kişiye tabiki farklılık gösterebilir. Normal doğuma saygım büyük yapanlara helal olsun ama ben maalesef sağlık sebepleriyle sezaryen olmak durumunda kalmıştım tercihimi sorarlarsa yine sezaryen derdim. Tabiki normal doğumun adı üstünde normal olanı o ama ben tercih hakkım da olsa etmeyecektim. Bence doğuma yakın doktorunuzla birlikte karar verin. Önce sizin ve bebeğin sağlığı 🌸

12 sinde randevum 🥺
Kritik haftalardayız geçen akıntım normale göre çok daha fazlaydı, ben de suyum geldi diye korktum doktora gittim. Değilmiş şükür. Ama işte gebelik eşittir kaygılar. Üstelik başınız sağ olsun zor bir dönemden geçiyorsunuz. Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun.

Kritik haftalardayız geçen akıntım normale göre çok daha fazlaydı, ben de suyum geldi diye korktum doktora gittim. Değilmiş şükür. Ama işte gebelik eşittir kaygılar. Üstelik başınız sağ olsun zor bir dönemden geçiyorsunuz. Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun.
Allah razı olsun. 🙏 zaten endişemin %90 ı bu yüzden. Çok zor anlar yaşıyorum ve bebeğimin etkilenip erken gelmesinden korkuyorum. Umarım korktuğum gibi değildir kızımı okula hazırlayıp bırakayım geçmezse en kötü doktorumu arar sorarım 😔

Ya ne güzel maşallah ona 🥰💜 devlet hastanesinde verdikleri usg kağıdında bebeği bile göremez olduk artık 😂
valla baya fotoğraf kâğıdına bastırdılar baya net , bak böyle

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 19
Ay bilemedimki. Ara ara sertleşme kasılma oluyodu ama acısız. Bugün sadece sol tarafıma sancı giriyo şiddetli sonra hafifleyip geçiyo. Aynı adet sancısı gibi soldan belimede vuruyo.
Doktorum bana düzenli olursa bakmak gerekir demişti ama adet sancısı gibi sancı eşlik etmiyordu

Evet sabah açlık böyle çıkıyor
Akşamları yürüyüş yapıyor musun benim de şekerim var diyetisyen ve dahiliye kontrolündeyim.Eğer diyetimi aksatırsam şekerim çıkıyor.Hem doktorum hem diyetisyen akşamları en az yarım saat yürümemi önerdi.Hatta kadın doğum doktorum yapabiliyorsam günde 2 kere bu şekilde yürümemi söyledi.

X