- 18 Mayıs 2017
- 1.134
- 2.080
Bi de kızlar erken gelir derlerTopiğimizin kızları nazlı çıktı güzel vakitte sağlıkla inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi de kızlar erken gelir derlerTopiğimizin kızları nazlı çıktı güzel vakitte sağlıkla inşallah
Rica ederim csnım insallah ise yarar sende rahatlarsınCok saolasın canım bende esinşe ayrı yatmak istemiyorum mamayı denicem canım cok saol tavsiyelerin için :)
Evet canim evde de zaman gecmiyor calisirken su gibi akiyordu ama yorgunum doktorumda gözde biraz dinlen oyle dogur ne olur dedi hoca hakliAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım film izle, kitap oku. Zaten çok yoğun geçirmiştin hamilelik günlerini.
Evet canım dinlen, gevşe, rahatla. Yoğun günlerimiz başlayacak nasılsa :) kızın da heyecanlıdır şimdi di miEvet canim evde de zaman gecmiyor calisirken su gibi akiyordu ama yorgunum doktorumda gözde biraz dinlen oyle dogur ne olur dedi hoca hakli
Kizlar 10 dk da bir kasilmalarim oluyor kasigimda ne zaman a kadar takip etmeliyim
Canım doktorunu bilgilendirdin mi?Ama uzun surmuyor 1 2 dk suruyor sanci suresi
Nst de sancı çıkmadığında da var mıydı kasılmaların?Ama uzun surmuyor 1 2 dk suruyor sanci suresi
Kafasi karisikmis biraz tedirgin sanki son gunlerde senin sezeryan gunun ayin 18 i degil miEvet canım dinlen, gevşe, rahatla. Yoğun günlerimiz başlayacak nasılsa :) kızın da heyecanlıdır şimdi di mi
Onun için de yeni bir hayat başlamış olacak gayet normal duyguları ve bunu ifade edebilmesi ne güzel bir davranış Allah mutlu etsin ailecek sizi. Ben 8yaşımda abla oldum görsen çocuğum gibi seviyorum her şeyimi anlatırım o da aynı şekilde. Güzel bir bağları olsun inşallahKafasi karisikmis biraz tedirgin sanki son gunlerde senin sezeryan gunun ayin 18 i degil mi
Nst de cikmadi hicNst de sancı çıkmadığında da var mıydı kasılmaların?
Canım bilemedim açıkçası. O an kasılmaların olduğu halde mi çıkmadı orayı anlamadım ama doktorunu bilgilendir bence. Ilık duş alıp rahatlamaya çalış ama 10dk sancı aralığı çok değil gibi geldi bana. Bir de doğum gerçekten çok kişisel bir olay. Sancı çekmeden açılması 4-5 cm olan da var. Sancı çekip açılması olmayan da...Nst de cikmadi hic
Suni sanciya gerek kalmadı Allah bir avazda doğurmak nasip etsin bence de doktor unu bilgilendirmelisin sana özel bir durum olabilirKizlar 10 dk da bir kasilmalarim oluyor kasigimda ne zaman a kadar takip etmeliyim
Hahah güldürdün beni :) hayırlı zamanda gelicek annesi rahat ol uyu sen şimdi :)
Bebisler gelmiyor vallaa bekliyeceğiz hayırlı zamanda saglıkla gelsinler napalımSabaha karsi ancak uyuyabiliyorum canim. Biliyorum bugunleri cok araycm ama yok gelmiyor. Bebiş de gelmiyor zaten erken doğum tehlikem vardi nasil dua ettiysek hic gelesi yok
Aynen aynen ne zaman gelecek bu tembeller39+4 oldum bile halen karnimda kizcem