- Emoji Skoru
- 17
- Puanlar
- 8
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim kan değerlerine de baktir derim ve yaşadığın şeyler normal cnm an gelir dünyanın en mutlu insanı olursun an gelir bir umutsuzluk çöker normal yaniDoğum yapmış ve hasretle bebeğini bekleyen arkadaşlar evde sıkılarak bebeğin gelmesini bekliyorum fakat psikolojik olarak kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Ya bı unutkanlık geliyor kafamı toplayamiyorum.yada bı korku basıyor ,kimsenin umrunda değilmişim gibi bı yalnızlık arkasından bı ağlama krizi.bebeginizi kucağınıza alınca geçiyor mu bunlar yada sadece ben mı boyleyim kendimi iyi hissedeceğim birşeyler önerin lütfen
Ben varim canimmmm. Heyecan doruktaYarın bende inş sezaryene giricem varmıydı başka yarın sezaryen olacaklar?
Ne mutlu canım yarın cennet kokuluna kavuşacaksın InsallahKızlar yarın büyük gün. Hepimize dua edicem. Bugün ne yerdeyim ne gökte
Aynı durumu bende yasiyorum canım tek basına değilsinDoğum yapmış ve hasretle bebeğini bekleyen arkadaşlar evde sıkılarak bebeğin gelmesini bekliyorum fakat psikolojik olarak kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Ya bı unutkanlık geliyor kafamı toplayamiyorum.yada bı korku basıyor ,kimsenin umrunda değilmişim gibi bı yalnızlık arkasından bı ağlama krizi.bebeginizi kucağınıza alınca geçiyor mu bunlar yada sadece ben mı boyleyim kendimi iyi hissedeceğim birşeyler önerin lütfen
nasıl aşicaz bu durumu lohusa olmadan depresyonu mu geldi ki bizeAynı durumu bende yasiyorum canım tek basına değilsin
selamlar,
uzun zamandır takip ediyorum. 37+4 le ocak annesiyim inşallah.
35. haftada kaşınmaya başladım. genleşmedendir diye önemsemedim. ama doktoruma söylediğimde karaciğer testleri istedi. alt değerim üst sınır 55 iken 58 çıktı. bu arada kaşıntılarım dayanılmaz hale geldi. gebelik kolestazı olabilir diye yakın takibe alıcaz dedi. 1 hafta sonraki kan değerim 62 ye yükseldi. ilaç kullanmaya başladım ama kaşıntılarıma hiç çare olmadı. göbeğmin üzerinde her yerimde yaralar olmaya başladıen on salı günü kontrolümde alt değerim 45e düştü ama kaşıntılarım hiç geçmediği için doktorum riske atamayız değerlerin düşük ama semptomların yüksek. gebelik kolestazının sebbei bilinmiyor ve bebeğe etkisi takip edilemiyor o yüzden riske atamam zaten 38 in içindesin cuma da gel bakalım pazartesi yatış verelim dedi.
ben bir yandan üzüldüm çünkü doğal yollarla gelmesini istiyorum kızımın ama dieğr yandan da vakit geçmiyor artık. sezaryen olmak istemiyorum dedim. sezeryan yapmıcam ki suni sancıyla normal doğum oalcak dedi.
bir yandan da okuyorum şimdi moda buymuş, doktorlar suniyle doğumu başlatıp aa gelmedi diip sezaryene alıyorlarmış.
o kadar sancı çekip sonra kesilmek de çok sinir bozucu olur. bakalım pazartesiye kadar inşallah kendi gelir kızımın.
Canım suni sancı kötü bişey değil iyi düşün iyi olsun inşallah senin ve bebeğin için en sagliklisi olurselamlar,
35. haftada kaşınmaya başladım. genleşmedendir diye önemsemedim. ama doktoruma söylediğimde karaciğer testleri istedi. alt değerim üst sınır 55 iken 58 çıktı. bu arada kaşıntılarım dayanılmaz hale geldi. gebelik kolestazı olabilir diye yakın takibe alıcaz dedi. 1 hafta sonraki kan değerim 62 ye yükseldi. ilaç kullanmaya başladım ama kaşıntılarıma hiç çare olmadı. göbeğmin üzerinde her yerimde yaralar olmaya başladıen on salı günü kontrolümde alt değerim 45e düştü ama kaşıntılarım hiç geçmediği için doktorum riske atamayız değerlerin düşük ama semptomların yüksek. gebelik kolestazının sebbei bilinmiyor ve bebeğe etkisi takip edilemiyor o yüzden riske atamam zaten 38 in içindesin cuma da gel bakalım pazartesi yatış verelim dedi.
ben bir yandan üzüldüm çünkü doğal yollarla gelmesini istiyorum kızımın ama dieğr yandan da vakit geçmiyor artık. sezaryen olmak istemiyorum dedim. sezeryan yapmıcam ki suni sancıyla normal doğum oalcak dedi.
bir yandan da okuyorum şimdi moda buymuş, doktorlar suniyle doğumu başlatıp aa gelmedi diip sezaryene alıyorlarmış.
o kadar sancı çekip sonra kesilmek de çok sinir bozucu olur. bakalım pazartesiye kadar inşallah kendi gelir kızımın.
İlk doğum mu olacak canım sanciya cevap verirsen sezaryne gerek kalmaz ki inşallah sağlıkla gelir doktoruna güven bence
Ins. Canim benim.Ne mutlu canım yarın cennet kokuluna kavuşacaksın Insallah
selamlar,
inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsun canım benim nasıl olursa olsunda rabbim bebeğini de senide korusun inşallahselamlar,
inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsun güzel haberlerini alırız inşallahYarın bende inş sezaryene giricem varmıydı başka yarın sezaryen olacaklar?
canım benim yarin kacta hastane de olacaksin duamda kalbimde seninle minnak bebisinle..Kızlar yarın büyük gün. Hepimize dua edicem. Bugün ne yerdeyim ne gökte
Çok geçmiş olsun canım. Ben de sanırım aynı hastalığı taşıyorum. Çünkü son 2 haftadır kaşınmaya başladım ve son günlerde dayanılmaz bir hal aldı bu kaşıntılar. Baştan ben de çatlaklarla ilgilidir sandım ama artık vücudumun her yeri kaşınmaya başlayınca alerji falan mı diye düşünmeye başlamıştım. Allah’tan durumunu paylaşmışsın, şimdi hemen araştırmaya başladım, belirtiler uyuyor bana da, hemen doktoruma danışacağım.
Ama zaten ben ikiz bebek bekliyorum o yüzden önümüzdeki hafta için Doğuma gün verildi. Acaba 1 haftadan daha da öne çeker mi doğumu bu sebeple bilemedim.
Tekrar durumunu paylaştığın ve öğrenmeme vesile olduğun için çok teşekkür ediyorum. Allah acil şifalar versin, Sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah.