- 4 Ağustos 2015
- 91
- 106
- 40
Ayni dertten muzdaribim ve tek yapabildigim iyi gelen bol su icmekKizlar ellerim ayaklarim cok sisiyor beni cok rahatsiz ediyor bunun icin yaptiginiz birsey var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayni dertten muzdaribim ve tek yapabildigim iyi gelen bol su icmekKizlar ellerim ayaklarim cok sisiyor beni cok rahatsiz ediyor bunun icin yaptiginiz birsey var mi
Ayni dertten muzdaribim ve tek yapabildigim iyi gelen bol su icmek
Onu bilemedim bak simdi, oyle diyolarya su icin odeme iyi gelir bende iciyorum bol bolBende cok içiyorum acaba bu yüzden cok sisiyor olabilir mi
Hayirli olsun canim saglikla buyut pasayi :)Merhaba kizlar. Son anda kanala kaffasini yerlestiren oglum sayesinde 40+1de kendi sancimla epidural normal dogum yaptm. Gece 11 bucukta dogdu oglum. Minnacik ufacik bisey. 2700 gr 49 cm. Allah herkese yavrusunu hayirla kucagina almayi nasip etsin
Tesekkur ederim canim♡Hayirli olsun canim saglikla buyut pasayi :)
GöZünaydın canım allah analı babalı büyütsün maşşallah sizeMerhaba kizlar. Son anda kanala kaffasini yerlestiren oglum sayesinde 40+1de kendi sancimla epidural normal dogum yaptm. Gece 11 bucukta dogdu oglum. Minnacik ufacik bisey. 2700 gr 49 cm. Allah herkese yavrusunu hayirla kucagina almayi nasip etsin
Cook tebrik ederim, Allah anali babali buyutsunMerhaba kizlar. Son anda kanala kaffasini yerlestiren oglum sayesinde 40+1de kendi sancimla epidural normal dogum yaptm. Gece 11 bucukta dogdu oglum. Minnacik ufacik bisey. 2700 gr 49 cm. Allah herkese yavrusunu hayirla kucagina almayi nasip etsin
aramizda takvimde birgün var dogumdada birgün benimde 19 u canım benim inşallah biz bekleyenlerde bebislerimizi kucagimiza saglikla aliriz :)Onun için de yeni bir hayat başlamış olacak gayet normal duyguları ve bunu ifade edebilmesi ne güzel bir davranış Allah mutlu etsin ailecek sizi. Ben 8yaşımda abla oldum görsen çocuğum gibi seviyorum her şeyimi anlatırım o da aynı şekilde. Güzel bir bağları olsun inşallah
Evet canım ayın 18inde ama açıkçası önce gelir mi tedirginliği var içimde.
gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla musmutlu büyütün inşallah miss kokulunuMerhaba kizlar. Son anda kanala kaffasini yerlestiren oglum sayesinde 40+1de kendi sancimla epidural normal dogum yaptm. Gece 11 bucukta dogdu oglum. Minnacik ufacik bisey. 2700 gr 49 cm. Allah herkese yavrusunu hayirla kucagina almayi nasip etsin
Allah bir avazda kurtarsin canim allahin izniyle hemen dogurup bebegini kucagina alicaksinEvet kizlar gece sancilarim 5 dk da bir olmaya basladi gece 5 de hastaneye geldik nst ye baglandim agri cikti merak edenlere nts resmini de eke ekledim, cati yapildi bebek kanala girmis 2 cm acilma varmis doktor yatis verdi dualarini esirgemeyin, bu arada 40+2 yim
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın canımMerhaba kizlar. Son anda kanala kaffasini yerlestiren oglum sayesinde 40+1de kendi sancimla epidural normal dogum yaptm. Gece 11 bucukta dogdu oglum. Minnacik ufacik bisey. 2700 gr 49 cm. Allah herkese yavrusunu hayirla kucagina almayi nasip etsin
Az kaldı sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini. Dualarım seninle.Evet kizlar gece sancilarim 5 dk da bir olmaya basladi gece 5 de hastaneye geldik nst ye baglandim agri cikti merak edenlere nts resmini de eke ekledim, cati yapildi bebek kanala girmis 2 cm acilma varmis doktor yatis verdi dualarini esirgemeyin, bu arada 40+2 yim
Evet canım peş peşe sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah Son bir hafta :)aramizda takvimde birgün var dogumdada birgün benimde 19 u canım benim inşallah biz bekleyenlerde bebislerimizi kucagimiza saglikla aliriz :)
Csnım hayırlı uğurlu olsun gözün aydınMerhaba kizlar. Son anda kanala kaffasini yerlestiren oglum sayesinde 40+1de kendi sancimla epidural normal dogum yaptm. Gece 11 bucukta dogdu oglum. Minnacik ufacik bisey. 2700 gr 49 cm. Allah herkese yavrusunu hayirla kucagina almayi nasip etsin
Canım bende dapent kullandımÇok sağol canımm depend bir paket koydum valize ama emin olamıyordum yeter mi diye hastanede yetsin de eve gelince alınır zaten. Kızını ve seni çok öpüyorum dünyaya alışmaya çalışmak hiç kolay değil annesi
Reflü yatağı mantıklı canım bakayım bende bir 3 aydan sonra azalıyormus artık risk ama o zamana bir gelsek hayırlısı ile :)Ya o korku bizim de eşimle ciddi anlamda kabusumuz şimdiden. Doktorum kendi torunundan yola çıkarak bana reflü yatağı mutlaka almalısın deyince ben de aldım. Bir nebze daha rahat olurum diye umuyorum. Sen de öyle bir şey yapabilirsin canım. Yatak eğimli olduğu için, için daha rahat eder
Canım yatak yanı beşiğim var ama yinede içim rahat etmedi eşim sabah 6 da kalkıyor simdilik bebek cok uyanıyor diye de aynı yatakta yatmadım ama bakalım nasıl olacak eşim pek rahatsız gibi durmuyor ama ben arıyorum sanırım: (Canim ben esimle aylardır ayrı yatıyorum bebek doğdu şimdide horladigi için ayrı yatıyoruz. Araya soğukluk gireceğine inanmıyorum ben. Bebekle aynı yatakta yatma canım ama alternetif olarak yatak yanına beşik koyabilirsin.
Maşallah ya hayırlı doğumlar Allah yardımcın olsun darısı bebişlerini bekleyen bütün annelereEvet kizlar gece sancilarim 5 dk da bir olmaya basladi gece 5 de hastaneye geldik nst ye baglandim agri cikti merak edenlere nts resmini de eke ekledim, cati yapildi bebek kanala girmis 2 cm acilma varmis doktor yatis verdi dualarini esirgemeyin, bu arada 40+2 yim