2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Merhaba kizlar. Son anda kanala kaffasini yerlestiren oglum sayesinde 40+1de kendi sancimla epidural normal dogum yaptm. Gece 11 bucukta dogdu oglum. Minnacik ufacik bisey. 2700 gr 49 cm. Allah herkese yavrusunu hayirla kucagina almayi nasip etsin
GöZünaydın canım allah analı babalı büyütsün maşşallah size

Onun için de yeni bir hayat başlamış olacak gayet normal duyguları ve bunu ifade edebilmesi ne güzel bir davranış Allah mutlu etsin ailecek sizi. Ben 8yaşımda abla oldum görsen çocuğum gibi seviyorum her şeyimi anlatırım o da aynı şekilde. Güzel bir bağları olsun inşallah ❤️
Evet canım ayın 18inde ama açıkçası önce gelir mi tedirginliği var içimde.
aramizda takvimde birgün var dogumdada birgün benimde 19 u canım benim inşallah biz bekleyenlerde bebislerimizi kucagimiza saglikla aliriz :)

Merhaba kizlar. Son anda kanala kaffasini yerlestiren oglum sayesinde 40+1de kendi sancimla epidural normal dogum yaptm. Gece 11 bucukta dogdu oglum. Minnacik ufacik bisey. 2700 gr 49 cm. Allah herkese yavrusunu hayirla kucagina almayi nasip etsin
gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla musmutlu büyütün inşallah miss kokulunu

Evet kizlar gece sancilarim 5 dk da bir olmaya basladi gece 5 de hastaneye geldik nst ye baglandim agri cikti merak edenlere nts resmini de eke ekledim, cati yapildi bebek kanala girmis 2 cm acilma varmis doktor yatis verdi dualarini esirgemeyin, bu arada 40+2 yim

Eklentiler

• IMG_9004.JPG
    IMG_9004.JPG
    100,6 KB · Görüntüleme: 107
Evet kizlar gece sancilarim 5 dk da bir olmaya basladi gece 5 de hastaneye geldik nst ye baglandim agri cikti merak edenlere nts resmini de eke ekledim, cati yapildi bebek kanala girmis 2 cm acilma varmis doktor yatis verdi dualarini esirgemeyin, bu arada 40+2 yim
Allah bir avazda kurtarsin canim allahin izniyle hemen dogurup bebegini kucagina alicaksin

Az kaldı sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini. Dualarım seninle.

Çok sağol canımm depend bir paket koydum valize ama emin olamıyordum yeter mi diye hastanede yetsin de eve gelince alınır zaten. Kızını ve seni çok öpüyorum dünyaya alışmaya çalışmak hiç kolay değil annesi ❤️
Canım bende dapent kullandım
Ya o korku bizim de eşimle ciddi anlamda kabusumuz şimdiden. Doktorum kendi torunundan yola çıkarak bana reflü yatağı mutlaka almalısın deyince ben de aldım. Bir nebze daha rahat olurum diye umuyorum. Sen de öyle bir şey yapabilirsin canım. Yatak eğimli olduğu için, için daha rahat eder
Reflü yatağı mantıklı canım bakayım bende bir 3 aydan sonra azalıyormus artık risk ama o zamana bir gelsek hayırlısı ile :)

Canim ben esimle aylardır ayrı yatıyorum bebek doğdu şimdide horladigi için ayrı yatıyoruz. Araya soğukluk gireceğine inanmıyorum ben. Bebekle aynı yatakta yatma canım ama alternetif olarak yatak yanına beşik koyabilirsin.
Canım yatak yanı beşiğim var ama yinede içim rahat etmedi eşim sabah 6 da kalkıyor simdilik bebek cok uyanıyor diye de aynı yatakta yatmadım ama bakalım nasıl olacak eşim pek rahatsız gibi durmuyor ama ben arıyorum sanırım: (

Maşallah ya hayırlı doğumlar Allah yardımcın olsun :emir_bebek: darısı bebişlerini bekleyen bütün annelere :KK200:

X