2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım bebekler çabuk alışıyor rutine ve sonra değiştirmek gerçekten zor oluyor. Benim çevremden üç aile sayabilirim yanında alıştırdığı için sonradan çok zorlanan. Ki bunlardan biri 2yaşında çocuğu ağlama krizlerine gire gire bıraktı diğeri 1,5 hala anne memesiyle uyuyor kadın resmen emzik görevinde. O yüzden alıştırma bırak yatağını yerini bilsin,sevsin. Evet şimdi sürekli emzirmek için kalkıp tekrar yatırmak zor geliyordur ama öteki türlüsü daha zor oluyor sonradan.
Canım zor gelmesinden değilde korkuyorum kusarda görmem diye ondan: (

Canım zor gelmesinden değilde korkuyorum kusarda görmem diye ondan: (
Ya o korku bizim de eşimle ciddi anlamda kabusumuz şimdiden. Doktorum kendi torunundan yola çıkarak bana reflü yatağı mutlaka almalısın deyince ben de aldım. Bir nebze daha rahat olurum diye umuyorum. Sen de öyle bir şey yapabilirsin canım. Yatak eğimli olduğu için, için daha rahat eder

Merhaba kizlar bugun sabah kalkdigimda kulodum islakti , agrim vs olmadigi, cocukda hareketli oldugi icin onemsemedim, ustunden 3 saat gectikden sonra acik pembe kan olmustu ic camasarim yataga gececek kdr ama yine bende agri yk bu kez korktum bastim hastaneye ebe doktoro haber ederken nisan rahatsizligi ile hast geldi bilg verdi nst ye taktilar sanci cikmadi yine alttan baktilar acilma yok , alttan baktikdan sonra aksam bu saate kdr saat 11 den hastanede kaldim kanamalarm devam etti, simdi eve geldim , kanama sebebi alttan bakmalariymis bugune dkr bi kere daha kanamisti yarim saatte gecmisti, neden boel oldu anlamiyorum,

Merhaba kizlar bugun sabah kalkdigimda kulodum islakti , agrim vs olmadigi, cocukda hareketli oldugi icin onemsemedim, ustunden 3 saat gectikden sonra acik pembe kan olmustu ic camasarim yataga gececek kdr ama yine bende agri yk bu kez korktum bastim hastaneye ebe doktoro haber ederken nisan rahatsizligi ile hast geldi bilg verdi nst ye taktilar sanci cikmadi yine alttan baktilar acilma yok , alttan baktikdan sonra aksam bu saate kdr saat 11 den hastanede kaldim kanamalarm devam etti, simdi eve geldim , kanama sebebi alttan bakmalariymis bugune dkr bi kere daha kanamisti yarim saatte gecmisti, neden boel oldu anlamiyorum,
Canim benim nişan geldikten sonra çatı muayenesi yaptılar. Leke şeklinde olan kanamam muayeneden sonra yoğun oldu. Bi hafta kadar da sürdü korkulacak hiç birşey yok normalmis

Ya o korku bizim de eşimle ciddi anlamda kabusumuz şimdiden. Doktorum kendi torunundan yola çıkarak bana reflü yatağı mutlaka almalısın deyince ben de aldım. Bir nebze daha rahat olurum diye umuyorum. Sen de öyle bir şey yapabilirsin canım. Yatak eğimli olduğu için, için daha rahat eder
Ben de yan yatis yastığı aldım resimlerd3 pek güvenli görünmüyordu ama elime alınca içim rahat etti göründüğünden daha yüksek bebegin dönme ihtimali yok

Bugun 40 oldum tam bende korktum cok cuma zaten suni sanci verilcek cok sagol rahatladim cevabinla
Ben de korkmuştum o ara hastanedeydim dakika başı ebelere söylüyordum adet gibi ped degistiriyordum. En son bana böyle bir anda foş diye aşırı kan bosalmadigi takdirde korkmana gerek yok dediler.

Inşallah kolayca ve saglikla kucagina alırsın yavrunu

Ben de korkmuştum o ara hastanedeydim dakika başı ebelere söylüyordum adet gibi ped degistiriyordum. En son bana böyle bir anda foş diye aşırı kan bosalmadigi takdirde korkmana gerek yok dediler.

Inşallah kolayca ve saglikla kucagina alırsın yavrunu
Nişanın geldiyse doğumun yakındır inşallah :) Allah bir an önce sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını ❤️

Bende bugun kontrolden geldim.rahim duvarim incelmis bebek asagi inmis sezeryan gunum 15i pazartesiye cekildi sezeryana kadar yatak istirati verdi. Ben pazartesiye kadar yatis arkadaslar....
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım film izle, kitap oku. Zaten çok yoğun geçirmiştin hamilelik günlerini.

Kızlar size bişey sorcam bebeğinizle birlikte mi uyuyosunuz yoksa beşiğine mi yatırıyosunuz bebeğim kustuğu için korkup yanımda yatırıyorum yani eşimle ayrı yatıyoruz simdilik sorun yok ama alışırda beşiğinde yatmaz diye korkuyorum eşimle de cok fazla ayrı yatmak evliliği yıpratır mı diye korkuyorum siz ne düşünüyosunuz ne zman beşiğe alıştırmalıyız
Canim ben esimle aylardır ayrı yatıyorum bebek doğdu şimdide horladigi için ayrı yatıyoruz. Araya soğukluk gireceğine inanmıyorum ben. Bebekle aynı yatakta yatma canım ama alternetif olarak yatak yanına beşik koyabilirsin.

Çok sağol canımm depend bir paket koydum valize ama emin olamıyordum yeter mi diye hastanede yetsin de eve gelince alınır zaten. Kızını ve seni çok öpüyorum dünyaya alışmaya çalışmak hiç kolay değil annesi ❤️
1 paket yeterli canım o zaman :) Bizde kızımla sizi öpüyoruz ve haberlerinizi bekliyoruz :)

Nişanın geldiyse doğumun yakındır inşallah :) Allah bir an önce sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını ❤️
Teşekkür ederim canım güzel dilegin için ben de öyle düşünmüştüm ama 29undan bu yana başka bir belirtim yok. Bi ara su azalmıştı hareketler azalmıştı onlar düzeldi. Bekliyoruz bakalım hepimiz için hayırlısı insallah :KK200::anne:

Teşekkür ederim canım güzel dileğim için ben de öyle düşünmüştüm ama 29undan bu yana başka bir belirtim yok. Bi ara su azalmıştı hareketler azalmıştı onlar düzeldi. Bekliyoruz bakalım hepimiz için hayırlısı insallah :KK200::anne:
Topiğimizin kızları nazlı çıktı :KK200::KK200: güzel vakitte sağlıkla inşallah ❤️

X