2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar offf 2 gün kaldi ve bi korku panik sardi beni nlour yardim. Nasil yatacam o ameliyat masasina spinal olcak bide. Ilk defa oglumdan ayri kalcam evinden. Inanin elimde olsa kalsin karnimda. Sanurim kafayi yemek üzereyim.Ltfen biraz destek verin
canım benim sağlıkla bebeğin kucagina nasıp olsun inşallah..
simdiden lohusa moduna girmissin sen bir aglayip bir güleceksin ama enguzeli ikiside sağlıklı ve yaninda olacak
sabırla duayla ikigun gececek hatta 40 ciksinki normal gunlerine donersin herşey çok güzel olacak

canım benim sağlıkla bebeğin kucagina nasıp olsun inşallah..
simdiden lohusa moduna girmissin sen bir aglayip bir güleceksin ama enguzeli ikiside sağlıklı ve yaninda olacak
sabırla duayla ikigun gececek hatta 40 ciksinki normal gunlerine donersin herşey çok güzel olacak
Canim benim bitanem. Iyiki varsınız. Negüzel bir yer burasi. Bu saatte kimi arayip icini dökcen dimi. Bide eşim gece vardiyasında bugun. Allah razi olsun sizden.

Canim benim bitanem. Iyiki varsınız. Negüzel bir yer burasi. Bu saatte kimi arayip icini dökcen dimi. Bide eşim gece vardiyasında bugun. Allah razi olsun sizden.

4 yaşında kızım var hastane çantamızı hazırlarken ona da pşjama koydum çünkü Benimlr kalacaktı ama Doğum sonrası kalmamasının dağ doğru olduğunu düşünüp babaannesi ile eve yolladım yani 4 yıl sonunda ilk kez gece ayrı kaldık çok zor ama sonu güzel öyle düşün böyle şeyler ayırsın bizi

4 yaşında kızım var hastane çantamızı hazırlarken ona da pşjama koydum çünkü Benimlr kalacaktı ama Doğum sonrası kalmamasının dağ doğru olduğunu düşünüp babaannesi ile eve yolladım yani 4 yıl sonunda ilk kez gece ayrı kaldık çok zor ama sonu güzel öyle düşün böyle şeyler ayırsın bizi
Allah evlatlarini bagişlasin cnm. Cok tskkur ederim destegin icin

Hayirli sabahlar butun gebis ve ye anne olan arkadaslara.. bunalimlari kolayca atlattiginiz evlatlara kolay adapte oldugunuz bi gun olur ins. Insanin elinde olmuyor kimse bilerek zaten kimseyi kirmak istemez hele ki annesini babasini.. hepsi gececek ins. Rabbim etrafimizdaki insanlari anlayislilardan eylesin bizide sakin mutlu huzurlu insAllah.:anne:

Bide ben annenin daha kirki cikmadan gelen misafirlere gicik oluyorum bi anne bebege alissin yaralari gecsin cocuk cok kucuk disardan hastalik gelmesin biraz toparlasin ikiside oyle gidersin arkadas kaciyolarmi sanki :kızgın:

günaydın kızlar hayırlı sabahlar
ben gece 3 den sonra uyuyabildim tabiki 8 olmadan uyandim bukadar uyudum ona seviniyorum ..
wc ihtiyacimda iyice sıklaştı artik zannediyorum çok sikistim ama az az

Günaydın herkese :) Bende 12 kilo almışım.
Hafiften girip çıkan ağrılar hissettirmeye başladı kendini yürürken özellikle.. Çok şükür ki uyuyabiliyorum geceleri.. Ama Hakkaten son günler geçmiyormuş :)

Okadar suçluyorumki kendimi. Zavalli babam. Şimdi hicbirsey onu getiremez. Sen farkındasin bitanem ben deprosyonda oldugumu bile anlayamayacak kadar şımarmışım meğer...
Kizkar bu simariklik degil kendinizi suclamayin elde olmayan duygu karmasasi hamilelik lohusalik cok zor yukler bazen oluyor eminim baban sana kirilmamis durumunu anlayisla karsilamistir babalar anneler kocaman affedici kalplere sahiptir

Tıp okuyan, işin uzmanı olan bizler değiliz bence doktorun teklifini bir daha gözden geçirebilirsin. Doğum sırf normal gerçekleşsin diye 42 hafta riskini göze almak bilemiyorum ama benim kesinlikle cesaret edeceğim bir şey değil. Tevekkül önemli evet buna sonuna kadar katılıyorum ama bazen hakim olmadığımız konularda işi ehline bırakmalı diye düşünüyorum. Doktorumun kızı doğum yaptı geçenlerde, normal doğumu çok çok istiyordu bu yüzden 40.hafta sonuna kadar beklediler ama artık gelmeyince daha fazlası risk olur diyerek sezaryenle doğuma aldılar ki kızın kendisi de doktor. Her an hastanede takip altında olabilme şansı varken bu riski alamadı. Ciddi anlamda dua ediyorum sizin için. Doğumunuz bir an önce başlasın inşallah.

Allah razi olsun arkadaşım. Doktorum illa başlatmalıyız risk var vs gibi bir konuşma yapmadı sadece beklemek istemez isen dedi 41 den sora risk artar dedi. Ben istemeyince de biraz daha yakın takip ilr gidelim o zaman dedi. Yanı ben tıbba karşı ya da doktora zıt gitmedim. Tabi ki bazi riskler artiyor 41 den sonra 42 den sonra daaha da artiyor. Tevekkul den kastım bir sıkıntı yok iken Allah a emanet edip beklemek zamanını. Elbet vakti var miad aşımını bazı doktorlar 41 bazıları 42 bazıları da hiç anlam veremediğim halde 40 sonrası diye tabir ediyor. Doğum normal olsun olmasın en başta hayırlısı olsun ama zamanı var hepsinin 42 yi geçirmem zaten doktor da musade etmez. Bence bir problem olmadığı takdir de risk herkese gore degisir , bazı doktor sınır 40 koyuyor gerçekten mantıksız internette bile cogu site de 38 41 42 dogum araligi. 40 da fogum olmadi diye 40+2 de mudahale ... ben hastaneme uzak oturuyorum. Nst için geldiğim doktorum 41 de suyu gelmiş şancı olmadığı için suni verilmiş o da olmayınca sezeyan olmuş benim de yaptığım bu asli da farklı birşey değil. Kisaca doktor kontrolünde riske ( gerçek bir risk ) girmeyerek doğumuma sahip çıkıyorum doğurtulmak değil doğurmak istiyorum müdahalesiz bir şekilde :dua::KK54: nasıp işi ama ölür olmaz Allah bilir

Hayirli sabahlar butun gebis ve ye anne olan arkadaslara.. bunalimlari kolayca atlattiginiz evlatlara kolay adapte oldugunuz bi gun olur ins. Insanin elinde olmuyor kimse bilerek zaten kimseyi kirmak istemez hele ki annesini babasini.. hepsi gececek ins. Rabbim etrafimizdaki insanlari anlayislilardan eylesin bizide sakin mutlu huzurlu insAllah.:anne:

Bide ben annenin daha kirki cikmadan gelen misafirlere gicik oluyorum bi anne bebege alissin yaralari gecsin cocuk cok kucuk disardan hastalik gelmesin biraz toparlasin ikiside oyle gidersin arkadas kaciyolarmi sanki :kızgın:
Ben 40 i cikmadan cok yakinlar haric misafir kabul etmiyecegimi soyledim ..cok haklisin.....cocuk gelince ne uyku duzeni kaliyor ne ev duzeni bi de misafirke ugras sacma sapan adetler bence

X