- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
- 83
Amin canım hepimiz inşallah sağlıkla alırız kucağımızaüç gun sonra takvimin doluyor canım benim
inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım hepimiz inşallah sağlıkla alırız kucağımızaüç gun sonra takvimin doluyor canım benim
inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsun
Canlar merhaba sezeryan doğumda alttan hiç muayene ediliyormu birde birşey takılıyor muş o nasıl oluyor adı aklıma gelmedi şimdi lavabo ihtiyacı için
Benim gittiğim hastanede de bu ay zamlanmış fiyatlar ama biz gidip konuştukDogum parasına da yılbası zammı gelmis moralim de bozuk bugun![]()
yesa sesin solugun pek cikmiyor nasilsin bakalim agri sanci varmi ?
Valla bu saatten sonra hastanede degısemıcem dogum da konusmayı denıcem esıme de diyemedim birden bire 300 fark gelmis bı de benim durumum sıkısık esim işsiz emekliBenim gittiğim hastanede de bu ay zamlanmış fiyatlar ama biz gidip konuştuk
Gebeliğin başından beri geldiğimizi doğumun yakın olduğunu ve bu farkı ödemek istemediğimizi söyledik tamam dediler. Bi şansınızı deneyin derim
Benimkı erkek ama beklıyorum canım daha 40 a kadar Dogmaz sanırım bu gidisleOcak bebekleri nazlı cıktı gercekten özellikle kızları kimisi gününü bekliyor kimisi gününü gecti ama keyfi yerinde takılıyor ayın 15nden sonra patır patır dökülcekler bence artık
Bize Ocak ayının ilk haftası doğum yapanlardan fark almayacağız dedilerValla bu saatten sonra hastanede degısemıcem dogum da konusmayı denıcem esıme de diyemedim birden bire 300 fark gelmis bı de benim durumum sıkısık esim işsiz emekli
Bana takılmadı canım. :)Canlar merhaba sezeryan doğumda alttan hiç muayene ediliyormu birde birşey takılıyor muş o nasıl oluyor adı aklıma gelmedi şimdi lavabo ihtiyacı için
Benim öyle cok oluyo. Sanırım kalkarken olan baskıdan dolayı. Çünkü dr suyun iyi dediKızlar bişiy sorucam biraz özel olucak kusura bakmayın ama. Bu sabah tuvalete kalktım. Ayıptır soylemesi kücük tuvaletimi uaptım bitti kalkacskken tekrar yine tuvalet geldi digerinden biraz daha az. Ama emin olamadım korktum tuvaletmiydi yoksa suyum mu geldi diye bebegim harekt ediyo allaha şükür yarın 40haftalık olucagız ve doktor randevumuz var ama ben emin olamadıö ne yapsam boyle bişiy başına gelen varmı acaba?
Oylemi diyosun cnm bende ilk defa oldu da emin olamadım oyuzden sormak istedim yarın randevum var zaten allah onları bize bagıslasın sag saglım kucagımıza alana kadar rahatlamıycaz heraldeBenim öyle cok oluyo. Sanırım kalkarken olan baskıdan dolayı. Çünkü dr suyun iyi dedi
Amin cnm. Benim bi suredir böyle. Simdi doguma 2 gün kaldi Allah in izniyle. Hatta öksurunce bile bazen kaçtığı oluyor. Onuda söyledim, idrardır dedi dr. Cunku suyun iyi dedi. Ama yinede kntrolde druna söyle icin rahat etsinOylemi diyosun cnm bende ilk defa oldu da emin olamadım oyuzden sormak istedim yarın randevum var zaten allah onları bize bagıslasın sag saglım kucagımıza alana kadar rahatlamıycaz heralde
Yaptıktan sonra biraz daha beklemen lazım canım malum kaslar baskı falan derken oluyor öyle şeylerKızlar bişiy sorucam biraz özel olucak kusura bakmayın ama. Bu sabah tuvalete kalktım. Ayıptır soylemesi kücük tuvaletimi uaptım bitti kalkacskken tekrar yine tuvalet geldi digerinden biraz daha az. Ama emin olamadım korktum tuvaletmiydi yoksa suyum mu geldi diye bebegim harekt ediyo allaha şükür yarın 40haftalık olucagız ve doktor randevumuz var ama ben emin olamadıö ne yapsam boyle bişiy başına gelen varmı acaba?
İnş hayırlısıyla saglıkla bebişini kucagına alırsın cnm allah hepimize o gunleri göstersin inş doktor sürekli kontrol ediyo zaten suyunu bu güne kadar hep iyi dedi suyu. Yarında inş hayırlı haberlerle gelirimAmin cnm. Benim bi suredir böyle. Simdi doguma 2 gün kaldi Allah in izniyle. Hatta öksurunce bile bazen kaçtığı oluyor. Onuda söyledim, idrardır dedi dr. Cunku suyun iyi dedi. Ama yinede kntrolde druna söyle icin rahat etsin
Haklısın cnm. insan korkuyor işteYaptıktan sonra biraz daha beklemen lazım canım malum kaslar baskı falan derken oluyor öyle şeyler