2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
kizlar gorumcem kapi susu yaptirdi afisler yazilar

zümra elif dedik aylardir
elif zümra yazdirmis süslerine
iadede yok boyle yazacak artik..
önemli olan sağlıkla gelsin kucagimiza biz yine zümra elif deriz
Nüfus cüzdanına yine Zümra Elif diye yazdır bence canım. Sırf süslerde yanlış diye o şekilde yazdırmana gerek yok ki. Sesleneceğin ismi yazdır yani sonra çocuk okul hayatının ilk yıllarında karmaşa yaşıyor.

Canlar merhaba sezeryan doğumda alttan hiç muayene ediliyormu birde birşey takılıyor muş o nasıl oluyor adı aklıma gelmedi şimdi lavabo ihtiyacı için

Canlar merhaba sezeryan doğumda alttan hiç muayene ediliyormu birde birşey takılıyor muş o nasıl oluyor adı aklıma gelmedi şimdi lavabo ihtiyacı için

Sonda. :) ben rutin herkese takılıyor diye biliyordum takılmayan arkadaşlar varmış burada konusu geçmişti.

Belirli sezeryansa (gün saat belli) alttan muayene yok

Ama doğum süreci başlamış sonra sezeryana dönülmesi gibi durumlarda bakiyorlarmis

Merhabalar
Bende şubat görünümlü ocak annesiyim
Sezeryan olacağı için 26 ocakta dünyaya gelecek inşallah oğlum
Çok bulantılı kolay olmayan bi hamilelikti ama geçti gitti çok şükür
Geri sayıyoruz artık
Allah herkese hayırlı kolay doğumlar nasip etsin
Duygularım karışık karmaşık
Nolcak ne biticek nasıl olcak diye düşüne düşüne geçiricez 15 günü :)

Dogum parasına da yılbası zammı gelmis moralim de bozuk bugun :63:
Benim gittiğim hastanede de bu ay zamlanmış fiyatlar ama biz gidip konuştuk
Gebeliğin başından beri geldiğimizi doğumun yakın olduğunu ve bu farkı ödemek istemediğimizi söyledik tamam dediler. Bi şansınızı deneyin derim

Benim gittiğim hastanede de bu ay zamlanmış fiyatlar ama biz gidip konuştuk
Gebeliğin başından beri geldiğimizi doğumun yakın olduğunu ve bu farkı ödemek istemediğimizi söyledik tamam dediler. Bi şansınızı deneyin derim
Valla bu saatten sonra hastanede degısemıcem dogum da konusmayı denıcem esıme de diyemedim birden bire 300 fark gelmis bı de benim durumum sıkısık esim işsiz emekli

Ocak bebekleri nazlı cıktı gercekten özellikle kızları kimisi gününü bekliyor kimisi gününü gecti ama keyfi yerinde takılıyor ayın 15nden sonra patır patır dökülcekler bence artık
Benimkı erkek ama beklıyorum canım daha 40 a kadar Dogmaz sanırım bu gidisle

Kızlar bişiy sorucam biraz özel olucak kusura bakmayın ama. Bu sabah tuvalete kalktım. Ayıptır soylemesi kücük tuvaletimi uaptım bitti kalkacskken tekrar yine tuvalet geldi digerinden biraz daha az. Ama emin olamadım korktum tuvaletmiydi yoksa suyum mu geldi diye bebegim harekt ediyo allaha şükür yarın 40haftalık olucagız ve doktor randevumuz var ama ben emin olamadıö ne yapsam boyle bişiy başına gelen varmı acaba?

Valla bu saatten sonra hastanede degısemıcem dogum da konusmayı denıcem esıme de diyemedim birden bire 300 fark gelmis bı de benim durumum sıkısık esim işsiz emekli
Bize Ocak ayının ilk haftası doğum yapanlardan fark almayacağız dediler
Bende şubatta martta doğurmayacağım bende eski fiyattan istiyorum dedim bir listeleri var hemen oraya not aldılar eski fiyattan
Bu saatten sonra eski fiyatı öder çıkarım 400 lira zam gelmiş
Özel hastanede pazarlık şansınız oluyo mutlaka
Şimdiden konuşun bence

X