2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
kizlar benim kilo almam son ayda durdu bir ayda 1 kilo aldim ayda 3 kilo aliyordum
acaba sizinki sislik mi oldu dogumla birlikte gider inşallah..
Ay ne güzel canım bilmiyorum valla dün tartildim şok oldum sözde dikkat ediyordum bunda ama neyse bitti zaten

Biz bugün 1 haftalık olduk kızlar kontrole gittik herşey yolunda dediler çok şükür. Bende de arada bir lohusa depresyonu vuruyor ama kendi kendime geçecek deyip duruyorum annem geliyor arada bir yoksa kendi halimdeyim :) ilk 4 gün full annem benımleydi ama şimdi kendim halletmeye çalışıyorum hemde alışmaya :KK43: ama bazen bir boşluk hissi kaplıyor içimi..
Maşallah canım size bırak gitsin annen ya tadını çıkar kızınla ilgilen altını aç uyut falan evcilik gibi oh mis kokla yerime bol bol ❤️

Ağrılardan duramıyorum artık ya sağ bacağım yok gibi :cry:
Canım ya o ağrılar hepimizde var artık son haftalarımız normal gayet. Bel, sırt, kaburga, bacak, orası burası şurası... hepimiz dökülüyoruz genellikle. Çok da yakınmamak lazım :) ki muhtemelen üç-dört güne doğumun olacak senin ve rahatlayacaksın :)

Aynen canım hareketleri kontrol et 41 42 çok riskli ya plesanta yaşlandı artık bebek zorlanır Allah korusun inşallah bu hafta bitmeden hepimize sürpriz yaparlar :dua:

Inşallah canım. Bana başlatmayı teklif etti kabul etmedim sonuçta deneyecek ya olmaz başlamaz işe sezeryana alınmak istemiyorum :dua::cry:

Inşallah canım. Bana başlatmayı teklif etti kabul etmedim sonuçta deneyecek ya olmaz başlamaz işe sezeryana alınmak istemiyorum :dua::cry:

Tıp okuyan, işin uzmanı olan bizler değiliz bence doktorun teklifini bir daha gözden geçirebilirsin. Doğum sırf normal gerçekleşsin diye 42 hafta riskini göze almak bilemiyorum ama benim kesinlikle cesaret edeceğim bir şey değil. Tevekkül önemli evet buna sonuna kadar katılıyorum ama bazen hakim olmadığımız konularda işi ehline bırakmalı diye düşünüyorum. Doktorumun kızı doğum yaptı geçenlerde, normal doğumu çok çok istiyordu bu yüzden 40.hafta sonuna kadar beklediler ama artık gelmeyince daha fazlası risk olur diyerek sezaryenle doğuma aldılar ki kızın kendisi de doktor. Her an hastanede takip altında olabilme şansı varken bu riski alamadı. Ciddi anlamda dua ediyorum sizin için. Doğumunuz bir an önce başlasın inşallah.

Tıp okuyan, işin uzmanı olan bizler değiliz bence doktorun teklifini bir daha gözden geçirebilirsin. Doğum sırf normal gerçekleşsin diye 42 hafta riskini göze almak bilemiyorum ama benim kesinlikle cesaret edeceğim bir şey değil. Tevekkül önemli evet buna sonuna kadar katılıyorum ama bazen hakim olmadığımız konularda işi ehline bırakmalı diye düşünüyorum. Doktorumun kızı doğum yaptı geçenlerde, normal doğumu çok çok istiyordu bu yüzden 40.hafta sonuna kadar beklediler ama artık gelmeyince daha fazlası risk olur diyerek sezaryenle doğuma aldılar ki kızın kendisi de doktor. Her an hastanede takip altında olabilme şansı varken bu riski alamadı. Ciddi anlamda dua ediyorum sizin için. Doğumunuz bir an önce başlasın inşallah.
Söyledilerine tamamiyle katılıyorum. Çünkü oğlum da normal diye diye beklemekten kakasini yutmuştu. Ve 1 hafta yoğun bakımda kaldi yavrum:KK43:

Arkadaşlar bana sürekli ağlama krizleri geliyor herkesi suçluyorum ama herkesi.. Hakli miyim bilmiyorum. Hiç tahammülum yok. Şuan yanımda annem kalıyor en çok ona yükleniyorum. En son herkes evine gitsin dedim tabi kaile almadılar gitseler napicam bu uykusuz çocukla orası da meçhul. Lohusa depresyonu dedikleri bu mu anlamıyorum. Sürekli gergin melahat modunda dolaşıyorum. Çok üzgünüm.
Aynen cnm logusa deprasyondasin.bende öyle olmustum. Bebek görmeye gelenlere düsman olmustum mantığa bak. En cokta senin gibi benim icin kalan annem ve rahmetli babami kırmıştım. Ve kendimden nefret ediyorum hatirladikca

Bende söylediklerine sonuna kadar katılıyorum çok riskli o kadar beklemek allah korusun yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmiş arkadaş ben olsam bende riske atmazdım

Csnım bende senin gibiyim birazdan bebegi görmeye misafir gelecek bir ton ağladım kimseyi istemiyorum diye odam dan çıkmıyorum annem geliyo kızım içeri de insanlar var hadi diye geçecek ben inanıyorum
Lohusa depresyonuna girdiginizi dusunuyorsaniz mutlaka destek alin ben kizimda girdim destek almadim cok uzadi destege ihtiyaciniz oldugunu esinize hissettirin.....

canım benim bol bol salavat getir
tövbe istifar getir bak nekadar mülâyim olacaksin
evde ben ilahiler aciyorum sinir stresten kurtulmak için birzaman sonra rahatliyorum

Canım sakin kalmaya çalış. Hamilelik, doğum, yeni hayata alışma bunların hepsi bir bunalım sebebi zaten. Kimisi daha ağır kimisi daha hafif atlatıyor. Önemli olan kendini bırakmaman. Bu geçici bir süreç bunu kendine sürekli hatırlat. Evde annen de varsa sen günlük yürüyüşlere çık yine kendini zorlamadan. Tek başına yürümek dinginleştirecektir seni. Üzgün olma, mutlu olacağım günlere yakınım diye telkin et kendini. Duygularımızın çoğunu biz düşüncelerimizle oluşturuyoruz. Hepsi geçecek inan bunlara mı üzülmüşüm diyeceksin.
Biliyorsun sıkıntılı hamilelik geçirdim. Düşünsene iki bayramı, bir yılbaşını, onca güneşli günü evde geçirdim. Çoğu işimi başkaları yaptı, zaman zaman muhtaçlık hissi de yaşadım. Bebeğimin eşyalarını bile dokunamadan, gezemeden seçtim. Duvarlara bakıp uzun uzun düşündüğüm çok zamanım oldu. Ama dedim ki hep “geçecek.” Ki lohusalık dönemi var daha ama diyorum ki geçecek. Bahara kadar geçecek. Çiçekli günlerde daha mutlu olmuş olacağız.
O yüzden “geçecek” canım seni yıpratmasına izin verme olumsuz duyguların.

Csnım bende senin gibiyim birazdan bebegi görmeye misafir gelecek bir ton ağladım kimseyi istemiyorum diye odam dan çıkmıyorum annem geliyo kızım içeri de insanlar var hadi diye geçecek ben inanıyorum

Aynen cnm logusa deprasyondasin.bende öyle olmustum. Bebek görmeye gelenlere düsman olmustum mantığa bak. En cokta senin gibi benim icin kalan annem ve rahmetli babami kırmıştım. Ve kendimden nefret ediyorum hatirladikca
Sagolun arkadaşlar geçecek biliyorum bir an geliyor mantıklı düşünüyorum bir an geliyor aynen dediginiz gibi eve gelenlere düşman oluyorum. Geçen gelen misafirlerin yanına bende çıkmadım. IHLAMUR CAYIM IHLAMUR CAYIM özellikle senin yazın beni çok etkiledi canım çünkü daha dün babamla kendi evimde tartıştım üstelik saçma bir sebepten kırdım onu. Allaha bin şükür evlatlarımız sağlıklı en büyük zenginlik belki de şımarıklık ediyorumdur bu kadar desteğe. Allahım güç kuvvet versin hepimize

Sagolun arkadaşlar geçecek biliyorum bir an geliyor mantıklı düşünüyorum bir an geliyor aynen dediginiz gibi eve gelenlere düşman oluyorum. Geçen gelen misafirlerin yanına bende çıkmadım. IHLAMUR CAYIM IHLAMUR CAYIM özellikle senin yazın beni çok etkiledi canım çünkü daha dün babamla kendi evimde tartıştım üstelik saçma bir sebepten kırdım onu. Allaha bin şükür evlatlarımız sağlıklı en büyük zenginlik belki de şımarıklık ediyorumdur bu kadar desteğe. Allahım güç kuvvet versin hepimize
Okadar suçluyorumki kendimi. Zavalli babam. Şimdi hicbirsey onu getiremez. Sen farkındasin bitanem ben deprosyonda oldugumu bile anlayamayacak kadar şımarmışım meğer...

Okadar suçluyorumki kendimi. Zavalli babam. Şimdi hicbirsey onu getiremez. Sen farkındasin bitanem ben deprosyonda oldugumu bile anlayamayacak kadar şımarmışım meğer...
Üzülme canım eminim ki baban bunu fark etmiştir içinde bir kırgınlık olmamıştır. Mekanı cennet olsun inşallah.

X