- 8 Mart 2013
- 1.342
- 1.322
- 32
Ay ben baskasına soylerlerken duydum duymaz olsaydım geldım geleli canım sıkkınaay bende perşembe günü kontrole gidecegim arastirayim bu konuyuda iyiki paylaştın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ben baskasına soylerlerken duydum duymaz olsaydım geldım geleli canım sıkkınaay bende perşembe günü kontrole gidecegim arastirayim bu konuyuda iyiki paylaştın
Aramızda 10 gun var olsun o kadarİnşallah canım benim sancılarım 70lerde ya
Hastaneye ödenen para canımDoğum parası hangisi canım
Evet olsun napalım kilo o kadar önemli degil saglık olsun.bebişler ve bizim içinSen beni gecmıssın :)
Csnım hergün aynı değilim ama genel olarak böyleyim eşim sağolsun destek oluyor ama onu da üzdüğümü düşünmeye başladımLohusa depresyonuna girdiginizi dusunuyorsaniz mutlaka destek alin ben kizimda girdim destek almadim cok uzadi destege ihtiyaciniz oldugunu esinize hissettirin.....
Aynen gerı verilir saglıklı olsunlardaEvet olsun napalım kilo o kadar önemli degil saglık olsun.bebişler ve bizim için
Benim toplam ALdıgım kilo 21 benim kadar alan var mı baska doguma kadar da alırım belki
Cnm senin gene iyo yazdim aşağı bana simdi olaniah kizlar yine uyku yok bana kivrandim yatakta yatamadım ayaklarim delirtti beni mahvetti sikinti basti beni gun sayiyim gel 19 gel
Deyildir cnm. Dogum sancisi ara ara sonra sıklaşan agri oluyorBelimle kasigimda agri başladı kızlar ama surekli ağrıyor vurup gecmiyor. Doğum belirtisi degilfir dimi
Kızlar offf 2 gün kaldi ve bi korku panik sardi beni nlour yardim. Nasil yatacam o ameliyat masasina spinal olcak bide. Ilk defa oglumdan ayri kalcam evinden. Inanin elimde olsa kalsin karnimda. Sanurim kafayi yemek üzereyim.Ltfen biraz destek verin
Allah razi olsun cnm. Ilk defa böyle olduCanim hep güzel yanlarini düşün. Oğlun abi olcakmis hem ne güzel :) onlarin oynayacagi zamanlari düşün.
Aaaaa oğluma bakip bakıp agliyorum. Iki gün seni nsl bırakcam diye. Geldiler bana
Bak bu msajina bile agliyorum. Cok güzel yazmıssınCok duygusallasmissin canim. Cok iyi bir anne olduğun belli