2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
ya benim ki de gelmiyor, sali gunu kontrolum var dr belirti yoksa persembe suni sanci veririm dedi.. olmadi sezeryan olacak cunku ben 41.hafta yA kadar beklemek istemiyorum, eger gelmez ise 40+1 de alinmis olacak.. size tarih verdiler mi?
Bana da 41 bitene kadar bekleriz dedi ama bende korkuyorum o kadar beklemeye perşembe ya da cuma tekrar gidecem bakalım kısmet artık

maşallah sübhanallah bebisine rabbim sağlıkla buyumesini nasip etsin inşallah

Kizlar Meltemimi kucagima aldim. 07.01.2018 15:10 da normal dogumla dunyaya geldi. Pozitif dogum hikayemi sizlerle musait zamanda paylasacagim ins. Ama once emme sorununu cozmeliyiz ☺
gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla musmutlu büyütün inşallah miss kokulunu

Günaydın kızlar, yavv harbiden kız önden gelir dediler yok, kız çocuğu annesi karnı yuvarlak olur dediler benim dik, kız çocuğu annenin güzelliğini alır cildi bozar dediler Allah a şükür cildimde bozulmadı :) beklemeye devam 10 ocak da karar vercez doktorla oturup, benim bebiş kafa aşada bazen sağa dönük bazen sola, daha kanala girmedi ama sağlığıyla gelsin başka bişey istememde netcez böle :)

Hosbulduk Birumut55 , ne güzel 3. Çocuk. Benim daha ilk, normal planliyorum. Şu an için bir sıkıntı gorunmuyor , hayirlisi bakalim önemli olan saglikla gelsinler tüm bebislerimiz.Günün kesinlestiginde haber ver çok heyecanli Acaba masaj falan iyi gelir mi ki ayaklarına doktor birşey dedi mi ?

syan hastanedeyim bir saat rotarli gidiyor
çıkınca haber verecegim inşallah..
doktorumda bunlar hamilelik sıkıntısı
sut ic
dus al
masaj yaptir dedi ben bunlari zaten yapiyorum
sabirla duayla bugunler de gececek inşallah
onemli olan bebislerimizi kucagimiza saglikla alsak kucaklasak inşallah..
demek ilk bebek ilk heyecan hersey çok guzel olacak miss kokulunu kucagina aldiginda dunyanin en guzel bebegi senin olacak ilk annelik duygusuyla :)

Selam kızlar, doktordan geldik, nstde sancı 50nin üzerine çıkmadı. Keyfi yerinde bizim kızın. 3.234 gr olmuş, pelvisin çok müsait normal doğum yapacaksın umarım dedi doktorum ama 40 hafta bittikten sonra bekleme taraftarı değil. Cumartesiye kadar kendiliğinden gelmezse son bir kontrol, sonra 16 Ocakta yatacakmış gibi gel dedi. O güne kadar gelmezse 16 Ocakta önce fitil verecekmiş, o da işe yaramazsa suni sancı. Umarım bunlara gerek kalmaz da kendi sancımla doğurabilirim.

Sağlıcakla gelsin inşallah

hadi hayırlısı ile saglikla gelsin kucagina inşallah
inşallah güzel haberlerini alırız duamda kalbimde seninle minnak yavrunu kucagina almak nasip olsun
Saol kuzum cok sukur cuma aksam evimize geldik darisi tum kardeslerimize olsun sen ne durumdasin
Allah sağlıkla, kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yavrunu
Tesekkur ediyoruz canim hic inmiyo o derece hastanede o yatakta cok az yatti koydukca beni istedi
Dualarimiz sizinle kizlar hadi bakim bir avazda.
Biz persembe sabah kizimiza kavustuk epidural sezeryan olduk 5 dakika bile surmedi bi baktim karsimda biz sok. Ertesi gun aksamda ciktik sutumuzde eve gelince bi cop sesi duyduk sonra ertesi gun yavas yavas geldi kizlar kuzuma yetiyordur insallah. Humana cayi iciyorum onun cok faydasi oldu. Biz altini almayi giydirmeyi ogrendik ama yikamadik gobek dusunce sey edecez guzelce sildik bide zeytin yagladik gurese hazir bide kizlar altini her almada degilde artik bazrn buyukte bazen kucukte zeytinyagliyorum onun zarari olurmu su bez gelen yerlerede suruyorum en buyuk korkum gobus kordonu az kanamis aklim cikti doktorumu aradim kuruyo annesi korkma dedi he birde uc yaralarimiz hayirli olsun ahahah ucun ust kismini cekio sonra ora kabuk baglio krem suruyorum her kremden sonra anliomu ne zorla alio yuzunu kiristiriyo yikayip siliyorumda halbuki siz napiosunuz ay nasil ozlemisim sizi cenem dustu ahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…