İnşallah hayırlısı olsun Allah kolaylık versinbenim suniyi deneyecek duruma göre sezeryan da olabilir. Suyum baya azalmış yoksa benim doktor beklemeyi düşünüyodu. Hayırlısı olsun inşallah kolaycacık doğururuz bizde
Bana da 41 bitene kadar bekleriz dedi ama bende korkuyorum o kadar beklemeye perşembe ya da cuma tekrar gidecem bakalım kısmet artıkya benim ki de gelmiyor, sali gunu kontrolum var dr belirti yoksa persembe suni sanci veririm dedi.. olmadi sezeryan olacak cunku ben 41.hafta yA kadar beklemek istemiyorum, eger gelmez ise 40+1 de alinmis olacak.. size tarih verdiler mi?
Oo ne güzel bir haber masallah canım sağlıkla al kucağına benden önce davrandin kıskandım vallaKızlar suyum geldi hastaneye gidiyorum dua edin bana bende size edecem inşallah
Tembel bizimkiler ancak sağa sola dönüp dursunlarAllh yardimcin olsun canim korkma allahiz izniyle hemen biticek yawrun kucagina geldiginde :)
Suan sancim var bakalim ewet tembeller sozde kizlar erken gelirmis gelsin ozamanTembel bizimkiler ancak sağa sola dönüp dursunlar
maşallah sübhanallah bebisine rabbim sağlıkla buyumesini nasip etsin inşallahİnşallah canım. Yok yanımda refakatçi kalamıyor kimse. Çok şükür çıktık hastaneden. Herşey yolunda. Evet emziriyorum. Bebeğimde 3600 doğdu.
Almanyadayım canım.
İnşallah canım. Çok teşekkür ederim.
Çok sağol canım. Evet biraz sıkıntılı geçti ama bebeğim yanımda ya o bana yetiyor.
İnşalllah canm. Evet herşey yolunda eve geçtik. 3600 doğdu canm.
gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla musmutlu büyütün inşallah miss kokulunuKizlar Meltemimi kucagima aldim. 07.01.2018 15:10 da normal dogumla dunyaya geldi. Pozitif dogum hikayemi sizlerle musait zamanda paylasacagim ins. Ama once emme sorununu cozmeliyiz ☺
hadi hayırlısı ile saglikla gelsin bebisleriniz de bizde arkanizdan doguralim inşallah..Günaydın artık doğurmak istiyorum diyen annelere çok yorulduk ya ardarda gelsin artık bu nazlı bebisler
canım benim HOSGELDİN iyiki geldin :)
tarihlerimiz ayni seninle benim sezeryanla olacak dogumum yarin günü verecek belli olacak 18 ve 21 arasinda birgün verilecek ..
senin ilk bebek mi
normal mi gelecek bebegin
inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsun..
ben maalesef geceleri uyuyamiyorum ayaklarim yaniyor sinir stres basiyor yatamiyorum suan ayaklarim kıpır kipir esimin yanindan sessizce kalkip geceleri oturuyorum ...
rabbim nasip ederse bu 3. dogumum olacak
ablalarida bende sabirsizlikla bekliyoruz minik mucizemi ..
inşallah biz bekleyenlerde bebislerimizi kucagimiza saglikla aliriz inşallah
syan hastanedeyim bir saat rotarli gidiyorHosbuldukBirumut55 , ne güzel 3. Çocuk. Benim daha ilk, normal planliyorum. Şu an için bir sıkıntı gorunmuyor , hayirlisi bakalim önemli olan saglikla gelsinler tüm bebislerimiz.Günün kesinlestiginde haber ver çok heyecanli Acaba masaj falan iyi gelir mi ki ayaklarına doktor birşey dedi mi ?
Sağlıcakla gelsin inşallahSelam kızlar, doktordan geldik, nstde sancı 50nin üzerine çıkmadı. Keyfi yerinde bizim kızın. 3.234 gr olmuş, pelvisin çok müsait normal doğum yapacaksın umarım dedi doktorum ama 40 hafta bittikten sonra bekleme taraftarı değil. Cumartesiye kadar kendiliğinden gelmezse son bir kontrol, sonra 16 Ocakta yatacakmış gibi gel dedi. O güne kadar gelmezse 16 Ocakta önce fitil verecekmiş, o da işe yaramazsa suni sancı. Umarım bunlara gerek kalmaz da kendi sancımla doğurabilirim.
Cok kullanışlı duruyo
Saol kuzum cok sukur cuma aksam evimize geldik darisi tum kardeslerimize olsun sen ne durumdasinhadi hayırlısı ile saglikla gelsin kucagina inşallah
inşallah güzel haberlerini alırız duamda kalbimde seninle minnak yavrunu kucagina almak nasip olsun
Tesekkur ediyoruz canim hic inmiyo o derece hastanede o yatakta cok az yatti koydukca beni istediAllah sağlıkla, kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yavrunu
Dualarimiz sizinle kizlar hadi bakim bir avazda.Kızlar günaydın, dogum yapanlara hayırlı olsun bugün dogum yapacak olanlara da şimdiden Allah yardım etsin hayırlı dogum nasip etsin. Ben bgun kontrolden sonra hastaneye geçeceğim ve suni sancı ile dr um dogumu başlatacak cok heyecanlıyım duygusalım biraz karmaşık duygularım bugünlerimize şükürler olsun. İnşallah sağlıkla alırız hepimiz bebeklerimizi kucagımıza. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar.
Hadi hayırlısı olsun canımSuan sancim var bakalim ewet tembeller sozde kizlar erken gelirmis gelsin ozamanbenim oglum 40+4 te dogdu bakalim bu nezaman dogar :)