- 6 Kasım 2017
- 279
- 400
- 33
Benim kaynanam ve eltim birlikte yaşıyorlar yan sokakta ben evde yalnız doğum bekliyorum.herseyime kendim koşuyorum.ruyamda yalnız doğuma gittim diye anlattım.saka gibiler yalnız gitme sakın bizi ara ben gelirim dedi KV sonra eltim girdi lafa ben gidiyim yanında diye sonra ikisi başladı tartışmaya yok ben gidiyim ben gidiyim diye.Bide döndüler bana sen seç kim gelsin dediler.bende tüm mahalle de gelse çocuk benden çıkacak dedim.bi anda kıymete bindim hala gulesim geliyor
Kızlar suyum geldi hastaneye gidiyorum dua edin bana bende size edecem inşallah
İnşaallah tez zamanda geçsin
Ve bana bunu diyen insanın kızı yani görümcem hamilelik boyunca ve hamileligin den sonra fosur fosur sigara içen birisi
Ve gelmiş Bana annelikten dem vuruyorlar
Hem bel fıtığı ameliyatı hem çatı darlığı yüzünden oldum sezeryan yani önemli olan bebeğimin ve benim sağlığım değil mi neden riske atayım
Bide bebeğim en ufak ağladığında koşuyor geliyor sanki bebeği dövüyoruz gibi
Oysa ki annem yanımda yani
Sırf gelecek diye bebeğim aglayinca daha bir sinirleniyorum
Evet bende yan yatarken bile boğuluyorum. Hatta eşim 2-3 gecedir horladigimi bile söyledi nasil utandım
canım benim HOSGELDİN iyiki geldin :)Herkese merhaba, benim de tahmini doğum tarihim 29 Ocak. Keşke daha önce forumla tanışsaydım. Ne kadar güzel paylaşımlarda bulunmuşsunuz, heyecanlarınızı ortak yaşamışsınız. Doğum yapan annelerimizi tebrik ediyorum. Yapacak olanlara da kolay doğumlar diliyorum. 2 gündür baya eski sayfalara gittim. Maalesef birbirimizin hayatına özeline saygı duyamıyoruz, herkes kendi yaptığı ve bildiğini en doğru sayıp sürekli akıl vermeye çalışıyor, kendi fikrini başkalarına empose etme derdinde. Sözüm lohusalık döneminde müdahele etmeye calışan akraba tanıdık vb şahıslara. Sürekli müdaheleye maruz kalan anneler lütfen hayatınızın en güzel anlarında kafaya takıp bu günleri kötü hatırlamayın. Bu insanlar maalesef sadece lohusa döneminde değil, akraba ilişikilerinde değil heryerdeler, iş hayatında, komşuluk ilişkilerinde, sokakta heryerde var. Değişmelerini bekleyemeyiz biz bakış açımızı değiştirmeliyiz. Bence mutluluğın sırrı kimseden onay almadan yaşamakta. Müdahele etmeye çalışan insanlara cevap vermeden, yanlış gördüğü hareket veya fikirlerini savunmaya gecmeden, değer verip açıklama ihtiyacı görmeden ben iyiyim böyle demekte. Israrcıysa herkes kendi işine baksın diyebilmekte. Bilemiyorum belki şartlar farklıdır veya henüz yaşamadım belki lohusa psikolojisi de kafanıza takmayı sağlıyordur ama lütfen kafaya takıp kendinizi üzmeyin. Hayatta en değerli şey insanın kendisinden başka birşey değil. Yarın doğum yapacak arkadaşlar yazılarınızı görünce heyecanlandım, dualarımız sizinle. Eminim hersey çok güzel olacak. Sevgiler
bende dün gece horlamisim galiba esim burnum tikali zannedip gece burnuma sprey sıktı bende hiç caktirmadim burnum tikali değil demedim :)Evet bende yan yatarken bile boğuluyorum. Hatta eşim 2-3 gecedir horladigimi bile söyledi nasil utandım
Sütün yok demede ne dersen deee
Amin cnm. SaolasinAnnesi çok az kaldı dayan allah yardımcın olsun hamile kimi görsem aynı duayı ediyorum ben kurtuldum sizleri de allah kurtarsın
Canım bende o durumdayım 40 +5 oldum Allahım hayırlısı ile normal yoldan kendi isteğiyle sağlıkla gelsin çok istiyorum.. yarın benimde kontrolüm var. Doktor cuma günü kontrolde pazartesi fitille doğumu başlatalım istersen dedi. ( eski sezeryanliyim diye suni veremiyor) ben kabul etmedik şimdi yakın takip gideceğiz. Ama dünden beri saçma sapan bir evham aldı beni yok kakasini yaparsa yok sancim gelmiyor niye . Ama kararliyim sıkıntı yok ise bekleyeceğim sonucda çocuğun bir vakti var değil mi ya..Selam kızlar 40+4 oldum ama bebegimin basi hala yerlesmedi.Yarın hastaneye gidiyorum. 9 da son kez muayene olucam eğer bebeğimin başı hala yerleşmemişse doktor epidural sezeryan ile alıcak...Dualarinizi eksik etmeyin...
Selam kızlar 40+4 oldum ama bebegimin basi hala yerlesmedi.Yarın hastaneye gidiyorum. 9 da son kez muayene olucam eğer bebeğimin başı hala yerleşmemişse doktor epidural sezeryan ile alıcak...Dualarinizi eksik etmeyin...
Canım inşallah gönlüne göre olur.Normal doğum en iyisi keşke olsa benimde.Yarin sabah ilk muayene edicek bebeğin kafası inmişse suni sanci denerim dedi.Ama hala yukarıdaysa direk sezeryana alicam dedi. Çünkü bu zamana kadar tam kanala yerleşmemişse belki de bir problem vardır diyince ben de endişelendim biraz.Allahtan hayırlısı bakalım...hulagul bu arada sana suni niye teklif etmedi ki
Ya bir de senin doktor 41 e kadar beklerim demişti 4 gün daha bekleyiversin belki gelir sancin ya 3gun de 3 gün. Emin ol sezeryan da kolay değil o da bir dogum sonucta biraz zorla bence canım.
benim suniyi deneyecek duruma göre sezeryan da olabilir. Suyum baya azalmış yoksa benim doktor beklemeyi düşünüyodu. Hayırlısı olsun inşallah kolaycacık doğururuz bizdeEvet canım sen
bugün doğurdun doğurdun yoksa alttaki takvim siliniyo aynı benimki gibiHic gozden kacacak gibi diilim. Gununu doldurab sayili insanlardanim sanirim
Kolay bir doğum olmamış belli Allah yardımcın olsun canim ağrın sizin bir an önce azalsın insallah yanında biri kalabiliyor mu yanlizmisin bebek nasıl süt vermene izin veriyorlar mi antibiyotikten sebep.. Allah kolaylik versin guzel seyler disunmeye calis gececek emin ol eve geçince daha da rahatlarsın kaç kilo doğdu bebiş
Hangi ülkedesin masalcim
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin sana çok şükür bebeğin sağlıklı hepsi geçer inşallah
Canım geçmiş olsun. Süreç sıkıntılı geçmiş ama bebeğinin sağlıklı olması ve senin de iyi olman hepsine değecek. Allah analı babalı büyütsün
canım benim gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sanada geçmiş olsun
inşallah hersey yolundadir iyisinizdir sağlıkla musmutlu büyütün inşallah miss kokulunu ..
bebegin kac kilo doğdu canım onu merak ediyordum
Canım merhaba. hayırlı olsun bebeğin sağlıkla büyüt inşsllah:) doğumun sırasında şekerle ilgili bi problem oldu mu? Sancılar sırasında yükselme gibi vs. Ve şu an nasıl şeker durumunİnşallah canım. Yok yanımda refakatçi kalamıyor kimse. Çok şükür çıktık hastaneden. Herşey yolunda. Evet emziriyorum. Bebeğimde 3600 doğdu.
Almanyadayım canım.
İnşallah canım. Çok teşekkür ederim.
Çok sağol canım. Evet biraz sıkıntılı geçti ama bebeğim yanımda ya o bana yetiyor.
İnşalllah canm. Evet herşey yolunda eve geçtik. 3600 doğdu canm.
Hayirli olsun canim saglikla buyusun kuzun :)Kizlar Meltemimi kucagima aldim. 07.01.2018 15:10 da normal dogumla dunyaya geldi. Pozitif dogum hikayemi sizlerle musait zamanda paylasacagim ins. Ama once emme sorununu cozmeliyiz ☺