2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Bayildimmm cevabına hahaha ayni böyle dicem bende izninle

Sezeryan olman için bir sıkıntın olmasına gerek yok ki bireysin sen kendi seçimlerin var korkabilirsin , kendin direk sezeryan isteyebilirsin insanların bununla alakalı yapacağı tek şey saygı göstermek olur
Heee Doğum öncesi oturur sana güzelce normal Doğumun güzelliğinden bahşeder o ayrı ki senin iknalık bir şeyin yok zorunlu oldun..

Annen varken kalmasına gerek yok ki fazlalıktan başka bir şey olmaz.
evi yakınsa sabah gelsin akşama gitsin en güzeli.

Evet bende yan yatarken bile boğuluyorum. Hatta eşim 2-3 gecedir horladigimi bile söyledi nasil utandım

Ben dün gece pencere açık yatmak zorunda kaldım, astım hastaları gibi oluyorum. Aman horla nolcak, çektiğimizi biz biliyoruz. O nefes darlığı sırasında uyuyabilmek bir lüks, kaç yastıkla yatıyorum, neler yapıyorum, bana mısın demiyor..

canım benim HOSGELDİN iyiki geldin :)
tarihlerimiz ayni seninle benim sezeryanla olacak dogumum yarin günü verecek belli olacak 18 ve 21 arasinda birgün verilecek ..
senin ilk bebek mi
normal mi gelecek bebegin
inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsun..
ben maalesef geceleri uyuyamiyorum ayaklarim yaniyor sinir stres basiyor yatamiyorum suan ayaklarim kıpır kipir esimin yanindan sessizce kalkip geceleri oturuyorum ...
rabbim nasip ederse bu 3. dogumum olacak
ablalarida bende sabirsizlikla bekliyoruz minik mucizemi ..
inşallah biz bekleyenlerde bebislerimizi kucagimiza saglikla aliriz inşallah

Selam kızlar 40+4 oldum ama bebegimin basi hala yerlesmedi.Yarın hastaneye gidiyorum. 9 da son kez muayene olucam eğer bebeğimin başı hala yerleşmemişse doktor epidural sezeryan ile alıcak...Dualarinizi eksik etmeyin...
Canım bende o durumdayım 40 +5 oldum Allahım hayırlısı ile normal yoldan kendi isteğiyle sağlıkla gelsin çok istiyorum.. yarın benimde kontrolüm var. Doktor cuma günü kontrolde pazartesi fitille doğumu başlatalım istersen dedi. ( eski sezeryanliyim diye suni veremiyor) ben kabul etmedik şimdi yakın takip gideceğiz. Ama dünden beri saçma sapan bir evham aldı beni yok kakasini yaparsa yok sancim gelmiyor niye . Ama kararliyim sıkıntı yok ise bekleyeceğim sonucda çocuğun bir vakti var değil mi ya..

hulagul bu arada sana suni niye teklif etmedi ki
Selam kızlar 40+4 oldum ama bebegimin basi hala yerlesmedi.Yarın hastaneye gidiyorum. 9 da son kez muayene olucam eğer bebeğimin başı hala yerleşmemişse doktor epidural sezeryan ile alıcak...Dualarinizi eksik etmeyin...

Ya bir de senin doktor 41 e kadar beklerim demişti 4 gün daha bekleyiversin belki gelir sancin ya 3gun de 3 gün. Emin ol sezeryan da kolay değil o da bir dogum sonucta biraz zorla bence canım.

Canım inşallah gönlüne göre olur.Normal doğum en iyisi keşke olsa benimde.Yarin sabah ilk muayene edicek bebeğin kafası inmişse suni sanci denerim dedi.Ama hala yukarıdaysa direk sezeryana alicam dedi. Çünkü bu zamana kadar tam kanala yerleşmemişse belki de bir problem vardır diyince ben de endişelendim biraz.Allahtan hayırlısı bakalım...

İnşallah canım. Yok yanımda refakatçi kalamıyor kimse. Çok şükür çıktık hastaneden. Herşey yolunda. Evet emziriyorum. Bebeğimde 3600 doğdu.

Hangi ülkedesin masalcim

Almanyadayım canım.
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin sana çok şükür bebeğin sağlıklı hepsi geçer inşallah

İnşallah canım. Çok teşekkür ederim.

Canım geçmiş olsun. Süreç sıkıntılı geçmiş ama bebeğinin sağlıklı olması ve senin de iyi olman hepsine değecek. Allah analı babalı büyütsün

Çok sağol canım. Evet biraz sıkıntılı geçti ama bebeğim yanımda ya o bana yetiyor.

İnşalllah canm. Evet herşey yolunda eve geçtik. 3600 doğdu canm.

Canım merhaba. hayırlı olsun bebeğin sağlıkla büyüt inşsllah:) doğumun sırasında şekerle ilgili bi problem oldu mu? Sancılar sırasında yükselme gibi vs. Ve şu an nasıl şeker durumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…