- 13 Nisan 2017
- 1.489
- 1.440
Cok sevindim. Desene beraber şafak sayicaz. Szrynmi cnm senindeaa benim de 12 ocak, günlerimiz aynı, insalah saglikla gelir bebeklerimiz
aynen sezeryan olacak kismetse canim.Cok sevindim. Desene beraber şafak sayicaz. Szrynmi cnm seninde
Al benden de o kadar bugün kontrolüm vardı. Kafasını dayamış ama nts de sanci bile yok dedi. Perşembe bir daha çağırdı çünkü benim adet tarihimi ileri atmıştı doktor bu yüzden bir hafta daha bekleyebilirim en fazla dedi. Yoksa pazartesi yatis ve suni sancıSelam kızlar, doktordan geldik, nstde sancı 50nin üzerine çıkmadı. Keyfi yerinde bizim kızın. 3.234 gr olmuş, pelvisin çok müsait normal doğum yapacaksın umarım dedi doktorum ama 40 hafta bittikten sonra bekleme taraftarı değil. Cumartesiye kadar kendiliğinden gelmezse son bir kontrol, sonra 16 Ocakta yatacakmış gibi gel dedi. O güne kadar gelmezse 16 Ocakta önce fitil verecekmiş, o da işe yaramazsa suni sancı. Umarım bunlara gerek kalmaz da kendi sancımla doğurabilirim.
Spinal benimde. Ilkmi cnm seninaynen sezeryan olacak kismetse canim.
Ay çok sağol hemen bende yarın aldirayim eşimeCsnım aktardan sabun şeklinde kakao yağı al krem falan fayda etmedi bana çareyi onunla buldum bebeğe de bir zararı Yok hemen düzeliyor göğüsler dene derim
BiEşey değil canım insALah sana da iyi gelirAy çok sağol hemen bende yarın aldirayim eşime
evet, spinal. ilk olacak bakalim insallahSpinal benimde. Ilkmi cnm senin
Maşallah canım inşallah kendi gelir ya bende bekliyorum bu hafta bakalım gelmezse perşembe gidip yatiracam kendimiSelam kızlar, doktordan geldik, nstde sancı 50nin üzerine çıkmadı. Keyfi yerinde bizim kızın. 3.234 gr olmuş, pelvisin çok müsait normal doğum yapacaksın umarım dedi doktorum ama 40 hafta bittikten sonra bekleme taraftarı değil. Cumartesiye kadar kendiliğinden gelmezse son bir kontrol, sonra 16 Ocakta yatacakmış gibi gel dedi. O güne kadar gelmezse 16 Ocakta önce fitil verecekmiş, o da işe yaramazsa suni sancı. Umarım bunlara gerek kalmaz da kendi sancımla doğurabilirim.
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallahkizlar günümüz belli oldu 19 ocak Allah'ımızin izniyle inşallah....
iki kişilik odalar 2 gün kaliniyor muss
artik icim rahat perşembe günü son kontrole gidiyorum
Çok şükür canım hayırli evlat olur inşallahHepinizden allah razı olsun arkadaşlar şükür dogum yaptım bebegim kucagımda Rabbim herkese yardım etsin o darda bırakmasın
Amin cnm benimikinci ama oglumda geneldi. Öyuzden cok heyecanliyim. Ama seninle ayni gün olmasina cok sevindim. Dogum hikayemizide paylasiriz ins.evet, spinal. ilk olacak bakalim insallahbir an önce cuma gelsin istiyorum
Canom sıkma canını bebeğine odaklan hepsi geçiyor inanBugün daha rahatım
Pek yan yana gelmemeye çalışıyorum
Bebeğim biraz memeyi tutarken zorlanıyor sabredemiyor basıyor ağlamayı hemen geliyor kayınvalidem oyy canım ne oldu neden ağladın sen diye bende sanki bebek konuşuyor gibi çünkü babaanneciğim ben daha 4 gunluk bebeğim derdimi ancak ağlayarak ifade ettiğim için ağlıyorum diyorum :)
Eşim normalde çok kibar ve ince biridir aslında artık nasıl olduysa bir gaflete düştü herhalde
Sabah herseye inat bütün Moral bozukluklarına rağmen sütüm var çok şükür dedim
Oda valla seni üzmek için birsey demedim ama özür dilerim felan dedi gönlü mu aldı barıştım bende :)
Normal doğumu bilmiyorum ama evet doğumum rahat geçmesine ragMen sezeryan doğum kolay olmuyor yani
Amannn insanlar konuşuyor
Annelik sezeryana normal doğuma bakmaz ki vicdan merhamet işi
Rabbim hepimize hakkıyla yapmayı nasip eylesin
Bizden önce anne planlara da biraz anlayis ve merhamet nasip eylesin
Eylesin ki bize güzel ornek olsunlar
hadi hayırlısıCnm bende şimdi geldim dr.dan 12 ocak belli oldu benimde. Sendede varmi heyecan. Ay bayılcam
senin yaziyormu spinal diye, sordunmu ben baktimda goremedim dosyamdaSpinal benimde. Ilkmi cnm senin
Anestezi doktoruyla görüştüğümde sordum cnm. Ben devlet hastanesine gidiyorum. Burda spinali tercih ediyoruz dedi. Neden genel istiyosunsenin yaziyormu spinal diye, sordunmu ben baktimda goremedim dosyamda
perşembe günü kontrole gidecegim ogun sorarim artik bende genel olsun istiyorum ..
Amin cnm. Inanki benim adamda elini koyunca duruyo.hadi hayırlısı
ay cok az kaldi .
artik sabirsizlaniyoruz bizde ,sezeryan stresi de var ustumde onun icin biran once olsun bitsin istiyorum
vee minik mucizemi kucagima almak hiç hayal edemiyorum kuzucugum ..
karnimda tepinip duruyor sigmiyor artik
oda rahatliyacak biz bekleyenlerde ... babasi elini karnima koyunca uslu oluyor acaba onun sicakliginimi aliyor ..
benim kizlar babacı kesin buda babaci olur aninda sakinlesiyor babasinin eliyle ...
rabbim hayırlısı ile sağlığıyla kucagimiza almayı nasıp etsin inşallah bebislerimizi
bende devlet ama parali yari özel diyorlar 1200 tl dogum parasi ...Anestezi doktoruyla görüştüğümde sordum cnm. Ben devlet hastanesine gidiyorum. Burda spinali tercih ediyoruz dedi. Neden genel istiyosun
:):) babaci kizlarAmin cnm. Inanki benim adamda elini koyunca duruyo.