- 4 Mayıs 2017
- 1.148
- 1.773
- 29
Gelsin artik basba birsey istemiyorum migdem cok eksiyo agrilar kasilmAlar baskilar allahim bir avazda kurtarsin bizi anlamayalim bile okadar agri oldu bari dogururken rahat edelim saka bir yana allah ne takdir ettiyse o olur ins hayrlsyla yarin gidelim belkide dogurur donerizYarin ikimizinde kontrolu var. Hayirli haberler alırız inş.
Uyu csnım uyu sonra İnan arıyorsun o uyumadığın günleri he ama herseye değer o mis koku varya onu içine çektiğin zaman ne uyku kalıyor ne başka birşeyIns. Cnm. Allah razi olsun. Yarın son kontrol var. Bugün uyumamak için bir nedenim var hic yoksa :)
Dogru diyosun ah keşke uyuyabilsem. Bebişim iyice aşağıda cok rahatsizlik veriyoUyu csnım uyu sonra İnan arıyorsun o uyumadığın günleri he ama herseye değer o mis koku varya onu içine çektiğin zaman ne uyku kalıyor ne başka birşey
Basından beri takip ediyorum ama sen daha bilgilisin tabi :)Ne bi kaç kişisi
Sırf ben 15 kişi sayarim:)
Ki daha ocak 7. Bayaaa bayaaa vardır
Allh yardimcin olsun canim korkma allahiz izniyle hemen biticek yawrun kucagina geldiginde :)Kızlar suyum geldi hastaneye gidiyorum dua edin bana bende size edecem inşallah
Annesi çok az kaldı dayan allah yardımcın olsun hamile kimi görsem aynı duayı ediyorum ben kurtuldum sizleri de allah kurtarsınDogru diyosun ah keşke uyuyabilsem. Bebişim iyice aşağıda cok rahatsizlik veriyo
Allah bir avazda kurtarsın rabbim yardımcın olsun iyi haberlerini bekliyoruzKızlar suyum geldi hastaneye gidiyorum dua edin bana bende size edecem inşallah
inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsun canım benimİyi geceler kızlar,heyecan dorukta yarin 7.30 8.00 gbi hastanede olacağım allahın izniyle o gün geldi artik,değişik duygular hissediyorum heyecan,korku,sevinç
Spinal sezeryan olucam dualarinizi esirgemeyin iyi ki varsiniz en kısa surede görüşmek üzere saglicakla kalın ...
Doğum yapacaklarin Rabbim yardımcısı olsun,kucağına alanlar bir omur boyu mutlu mesut büyütsün
allahım kurtarsın inşallah canım benim biravazda kurtulursun inşallah..Kızlar suyum geldi hastaneye gidiyorum dua edin bana bende size edecem inşallah
Ay aynıymış tarihimizde ins sağlıcakla kucağına al:)Ay inşallah ya ben ilkinde yaşadım suni sancıyı korkuyorum o yüzden
Ay inş. Belki doguma alirlar diye çantalar kapida duruyoo. Okadar istiyorum yaniGelsin artik basba birsey istemiyorum migdem cok eksiyo agrilar kasilmAlar baskilar allahim bir avazda kurtarsin bizi anlamayalim bile okadar agri oldu bari dogururken rahat edelim saka bir yana allah ne takdir ettiyse o olur ins hayrlsyla yarin gidelim belkide dogurur doneriz
Rabbim bi avazda kurtarsın canım kolay bi doğumun olur inşallah dualarımızdasın sağlıcakla al kucağınaKızlar suyum geldi hastaneye gidiyorum dua edin bana bende size edecem inşallah
:) :)Ay inş. Belki doguma alirlar diye çantalar kapida duruyoo. Okadar istiyorum yani
Ayy tabi ki gececek.sağlikla buyutun bebeginizi.
Off daha ne laflar soylenecek.her bilen soyleyecek.hatta az sonra ben bile tecrubelerimi yazacagim burda.
Bazen tepki verin,bazen duymazdan gelin.
Tadini cikarin.cunku cok cabuk deciyor bu gunler
Canım diğer hafta gider ama tekrardan gelecekler hemde cümbür cemaatTabiki geçecek cnm.
Cnm nezaman gidcek bu kv. Biz catladik burda. Ama gecicek üzülme. Senin yaran iyilesek, bebegin yeni dünyasina alısacak, esinde anası olmayına meeee' ler. Yasamış biri olarak sabır...
Hadi hayirlisi Rabbim bir avazda kolaycacacik dogum yapmayi nasip etsin guzel haberlerini bekliyoruzKızlar suyum geldi hastaneye gidiyorum dua edin bana bende size edecem inşallah
Benim de yarın sabah kontrolüm var, yoruldum da artık özellikle nefes darlığından.. Bakalım doktorlarımız ne diyecek çok merak ediyorummm