Herkese merhaba, benim de tahmini doğum tarihim 29 Ocak. Keşke daha önce forumla tanışsaydım. Ne kadar güzel paylaşımlarda bulunmuşsunuz, heyecanlarınızı ortak yaşamışsınız. Doğum yapan annelerimizi tebrik ediyorum. Yapacak olanlara da kolay doğumlar diliyorum. 2 gündür baya eski sayfalara gittim. Maalesef birbirimizin hayatına özeline saygı duyamıyoruz, herkes kendi yaptığı ve bildiğini en doğru sayıp sürekli akıl vermeye çalışıyor, kendi fikrini başkalarına empose etme derdinde. Sözüm lohusalık döneminde müdahele etmeye calışan akraba tanıdık vb şahıslara. Sürekli müdaheleye maruz kalan anneler lütfen hayatınızın en güzel anlarında kafaya takıp bu günleri kötü hatırlamayın. Bu insanlar maalesef sadece lohusa döneminde değil, akraba ilişikilerinde değil heryerdeler, iş hayatında, komşuluk ilişkilerinde, sokakta heryerde var. Değişmelerini bekleyemeyiz biz bakış açımızı değiştirmeliyiz. Bence mutluluğın sırrı kimseden onay almadan yaşamakta. Müdahele etmeye çalışan insanlara cevap vermeden, yanlış gördüğü hareket veya fikirlerini savunmaya gecmeden, değer verip açıklama ihtiyacı görmeden ben iyiyim böyle demekte. Israrcıysa herkes kendi işine baksın diyebilmekte. Bilemiyorum belki şartlar farklıdır veya henüz yaşamadım belki lohusa psikolojisi de kafanıza takmayı sağlıyordur ama lütfen kafaya takıp kendinizi üzmeyin. Hayatta en değerli şey insanın kendisinden başka birşey değil. Yarın doğum yapacak arkadaşlar yazılarınızı görünce heyecanlandım, dualarımız sizinle. Eminim hersey çok güzel olacak. Sevgiler