Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sonunda bebek arabamı aldım. Arabayı almaktan çok buna harcadığım mesaiden kurtulduğum için de mutlu olabilirim 😁
Hadi hayırlısı olsun 😂😂 farklı marka ama görüntüsü benimkine çok benziyooor

detaylu ultrasona gidenler böbreklerde genişleme ile ilgili bilginiz var mı? bu ay sonu detaylı var ama dr böbreklerde genişleme olduğunu bol su içmem gerektiğini geçebileceğini söyledi? hiç bilen duyan var mı?
Merhabalar benim oğlumda da detaylı ultrasonda böbrek genişleme demişti erkek bebeklerde olabiliyor doguma kadar geçiyor demişti ama doğduktan sonra yine vardı hafif genişleme ultrason takibi 6 ayda bir demislerdi geçti bir yılın sonunda çok şükür sizinde geçici birseydir umarım takipli devam ederseniz sıkıntı cikmaz insallah🤗

Kızlar herkese merhabalar ❤️❤️❤️ çok uzun zamandır giremiyorum buraya umarım hepinizin gebeliği sağlıklı ilerliyordur.. ayrıntılı ultrasonları yaptırdınız mı? Bir diğer ve önemli sorum ise tetanoz aşısı 💉 yaptırdınız mı? Normalde 20. Haftada yaptırmak gerekiyor ama ben unuttum 21+6 olduk ama 34. Haftaya kadar da yapılabiliyormuş sanırım. Konuyla ilgili bilgisi olan ve aşı yaptıran var mıdır?

Kızlar sonunda bebek arabamı aldım. Arabayı almaktan çok buna harcadığım mesaiden kurtulduğum için de mutlu olabilirim 😁
Güle güle kullan 💐 çok haklısın bende sipariş verince artık bakmaktan kurtulduğuma sevindim 😄

Kızlar herkese merhabalar ❤️❤️❤️ çok uzun zamandır giremiyorum buraya umarım hepinizin gebeliği sağlıklı ilerliyordur.. ayrıntılı ultrasonları yaptırdınız mı? Bir diğer ve önemli sorum ise tetanoz aşısı 💉 yaptırdınız mı? Normalde 20. Haftada yaptırmak gerekiyor ama ben unuttum 21+6 olduk ama 34. Haftaya kadar da yapılabiliyormuş sanırım. Konuyla ilgili bilgisi olan ve aşı yaptıran var mıdır?
Bana sağlık ocağındaki hemşire 22. Hafta gelin o zaman yapıyoruz dedi. Ben hatta o hafta gidemeyeceğim daha geç gidicem

İkisini de yaptırdım tetanoz u bilmiyorum ama ayrıntılı 24. Haftaya kadar diye biliyorum cnm

X