- 6 Şubat 2017
- 2.801
- 6.402
hadi gözün aydın allah'ım analı babalı büyütsün saglikla mutlu musmutlu büyütün inşallah miss kokulunu..Saol kuzum cok sukur cuma aksam evimize geldik darisi tum kardeslerimize olsun sen ne durumdasin
Tesekkur ediyoruz canim hic inmiyo o derece hastanede o yatakta cok az yatti koydukca beni istedi
Dualarimiz sizinle kizlar hadi bakim bir avazda.
Biz persembe sabah kizimiza kavustuk epidural sezeryan olduk 5 dakika bile surmedi bi baktim karsimda biz sok. Ertesi gun aksamda ciktik sutumuzde eve gelince bi cop sesi duyduk sonra ertesi gun yavas yavas geldi kizlar kuzuma yetiyordur insallah. Humana cayi iciyorum onun cok faydasi oldu. Biz altini almayi giydirmeyi ogrendik ama yikamadik gobek dusunce sey edecez guzelce sildik bide zeytin yagladik gurese hazir bide kizlar altini her almada degilde artik bazrn buyukte bazen kucukte zeytinyagliyorum onun zarari olurmu su bez gelen yerlerede suruyorum en buyuk korkum gobus kordonu az kanamis aklim cikti doktorumu aradim kuruyo annesi korkma dedi he birde uc yaralarimiz hayirli olsun ahahah ucun ust kismini cekio sonra ora kabuk baglio krem suruyorum her kremden sonra anliomu ne zorla alio yuzunu kiristiriyo yikayip siliyorumda halbuki siz napiosunuz ay nasil ozlemisim sizi cenem dustu ahaha
rabb2biz bekleyenlere de kucagimiza almayı nasıp etsin inşallah
rabbim tum isteyenlere nasip etsin