• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Başınız sağolsun rabbim sana ailene sabırlar versin.İnşallah bebişin sağlıkla gelecek ❤️

Başın sağ olsun arkadaşım 🌹 Rabbim ailene sana sabırlar versin mekanı cennet olsun inşallah 🙏🏻
Bebeğin de Rabbime emanet merak etme hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle . Biz ne kadar iyi beslenmesek de bebişlerimiz büyüyor 🌹

Amin güzel arkadaşlarım. Allah hepinizden razı olsun. 🙏

orchagoci orchagoci cnm nasılsın , bebişler nasıl?
Çok teşekkürler. İyi olabildiğimiz kadar. Şükür diyelim. Biraz kilo verdiler. Olurmuş. Hala stabil durumları. Bir şey demek için erken diyorlar. Umarım her şey yoluna girecek 🙏🏻 sizler nasılsınız nasıl geçiyor?

Herkese merhaba tekrardan. Bir süredir mesajları okuyamadım. Malesef babacığımı kaybettik. Çok zor süreçlerden geçtim geçiyorum. Rabbim öncelikle herkese, tüm sevdiklerine ve bebişlerine sağlıklı uzun ömür nasip etsin. Bir süredir ne beslenme ne uyku ne mental olarak iyi bakamıyorum bebeğime. Rabbime emanet. Perşembe kontrolümüz vardı 27+4 tük o gün 1100 gram 36 cm dedi doktorumuz. Plasentam hala aşağı yerleşimli mniicik bir ucu rhaim ağzına değiyor. Bu yüzden sezaryenim riskli olacak. Net tanı 12 kasımda devlet hastanesinde koyulacak. Doktorum oradakiler sana eğitim araştırma yada üniversite hastanesinde doğum yapmak zorundasın diyebilir dedi. Hayırlısı Rabbimden. Bizde son durum bu. Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum.

Bu arada cinnabon cinnabon bizim ismimizde Can❣️
Allah rahmet eylesin babanıza mekanı cennet olsun inşallah , rabbim size ve ailenize sabır versin 🙏

Bebişte çok iyi boyu kilosu 27+4 te bizimde 1108 gr 36 cm di 🥰

Son bir uyku gurusu kaldı onuda aldım mı bitmiş oluyor liste 😅 darısı başınıza inşallah 🌸
Senin çok var mı daha
Uyku gurusu ben de almak istiyorum indirim vs görürsen beni de etiketleyebilir misin 😊 Ben Owli düşünüyorum ama kaç tog alsam ona da karar veremiyorum😂

Çok teşekkürler. İyi olabildiğimiz kadar. Şükür diyelim. Biraz kilo verdiler. Olurmuş. Hala stabil durumları. Bir şey demek için erken diyorlar. Umarım her şey yoluna girecek 🙏🏻 sizler nasılsınız nasıl geçiyor?
İnşallah her şey yoluna girecek sağlıkla çıkacaksınız hastaneden 🙏🏻
Biz iyiyiz canım çok şükür her şey yolunda , siz iyi olursanız daha da iyi olacağız 🌸
Uyku gurusu ben de almak istiyorum indirim vs görürsen beni de etiketleyebilir misin 😊 Ben Owli düşünüyorum ama kaç tog alsam ona da karar veremiyorum😂
Tamam canım indirim görünce etiketleyeceğim ☺️ uyku gurusu sadece owlide var 0.3 ve 0.5 tog olarak. Ben 0.5 alacağım

Kızlar bişey merak ediyorum bebişlere kimsenin bilmediği ikinci bi isim koyulması gerekiyormuş kötü niyetli kişilerden korunması için diye bişey gördüm biliyo musunuz bunu, koyuluyorsa hoca kulağna mı okuyor o zamn 3. kişi biliyor yine nasıl oluyo bu iş bilen var mı🤗
Bı gün oğlum eşim ben yolda yürürken nur yüzlü bı amca durdurdu bizi.tanimiyoruz amcayi.bize dedi ki çocuğunuza kimsenin bilmediği bı göbek adı koyun.buyu muska tutmaz dedi.ama hiç kimse bilmicek anne baba dışında dedi.sonra çekti gitti biz eşimle şok olduk.nasil olacak bilmediğimizden koyamadik ama aklımızda.

Bı gün oğlum eşim ben yolda yürürken nur yüzlü bı amca durdurdu bizi.tanimiyoruz amcayi.bize dedi ki çocuğunuza kimsenin bilmediği bı göbek adı koyun.buyu muska tutmaz dedi.ama hiç kimse bilmicek anne baba dışında dedi.sonra çekti gitti biz eşimle şok olduk.nasil olacak bilmediğimizden koyamadik ama aklımızda.
Aaaa çok ilginç. İlla kulağına okunmasımı gerekiyor göbek adının ? Bizim bebeğin ismini eşimin babası okuyacak , onun ağzı durmaz söyler herkese 😂

Herkese merhaba tekrardan. Bir süredir mesajları okuyamadım. Malesef babacığımı kaybettik. Çok zor süreçlerden geçtim geçiyorum. Rabbim öncelikle herkese, tüm sevdiklerine ve bebişlerine sağlıklı uzun ömür nasip etsin. Bir süredir ne beslenme ne uyku ne mental olarak iyi bakamıyorum bebeğime. Rabbime emanet. Perşembe kontrolümüz vardı 27+4 tük o gün 1100 gram 36 cm dedi doktorumuz. Plasentam hala aşağı yerleşimli mniicik bir ucu rhaim ağzına değiyor. Bu yüzden sezaryenim riskli olacak. Net tanı 12 kasımda devlet hastanesinde koyulacak. Doktorum oradakiler sana eğitim araştırma yada üniversite hastanesinde doğum yapmak zorundasın diyebilir dedi. Hayırlısı Rabbimden. Bizde son durum bu. Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babacığınin.allah sabır versin sana da ailene de cnm.😢
Aaaa çok ilginç. İlla kulağına okunmasımı gerekiyor göbek adının ? Bizim bebeğin ismini eşimin babası okuyacak , onun ağzı durmaz söyler herkese 😂
Canım onu kayinpeder dışında biri ya eşin okusun yalnızken,yada tanımadığınız bı cami hocasından rica edin.o sizi tanimaz nasilsa.bizde okuyamadik oğlumuza daha.bi kaç bsy daha anlatmıştı ama geçmiş gun aklımda değil.ama düşünsene tanımadığın biri seni yolda cevirip çocuğun iyiliği için bunları söylüyor ve bizim hiç haberimiz yoktu bile.mesela şimdi bebeğin net ismini netlerde paylasiyoruz esimizin kendimizin isimlerini de biliyorlar.kotu niyetli,bize kötülük yapmak isteyen insanlar büyüyü muskayi kolaylikla yapabilir mis.zaten bunlar yapılırken anne baba ismi bide büyü yapilacagin ismi yeterli olurmus.ayy aman Allah korusun 🤲🫣

Kizlar aklınızda bulunsun.hastaneye kucuk havlulardan götürün.sicak suda ıslatıp göguslerinize koymak için.inanilmaz süt getiriyor.tecrubeyle sabit.oglumda makinami goturmedim havlu götürdüm.kardesim sıcak suyla yıkayıp yıkayıp goguzlerime koymuştu ve maşallah sütüm baya gelmişti .bide çoğu kişinin göğsü doğum öncesinde yara olduğu için makina kullanmakta zorlanabilir o yüzden de iyi olur.

Canım onu kayinpeder dışında biri ya eşin okusun yalnızken,yada tanımadığınız bı cami hocasından rica edin.o sizi tanimaz nasilsa.bizde okuyamadik oğlumuza daha.bi kaç bsy daha anlatmıştı ama geçmiş gun aklımda değil.ama düşünsene tanımadığın biri seni yolda cevirip çocuğun iyiliği için bunları söylüyor ve bizim hiç haberimiz yoktu bile.mesela şimdi bebeğin net ismini netlerde paylasiyoruz esimizin kendimizin isimlerini de biliyorlar.kotu niyetli,bize kötülük yapmak isteyen insanlar büyüyü muskayi kolaylikla yapabilir mis.zaten bunlar yapılırken anne baba ismi bide büyü yapilacagin ismi yeterli olurmus.ayy aman Allah korusun 🤲🫣
Ay allah korusun yaaa. Kötü insanlar çok var gerçekten eşim becerebilşr mi bilmiyorum bi söyleyeyim bakalım. Teşekkürler 🩵
Kizlar aklınızda bulunsun.hastaneye kucuk havlulardan götürün.sicak suda ıslatıp göguslerinize koymak için.inanilmaz süt getiriyor.tecrubeyle sabit.oglumda makinami goturmedim havlu götürdüm.kardesim sıcak suyla yıkayıp yıkayıp goguzlerime koymuştu ve maşallah sütüm baya gelmişti .bide çoğu kişinin göğsü doğum öncesinde yara olduğu için makina kullanmakta zorlanabilir o yüzden de iyi olur.
Ay hemen ekliyorum listeye , akşama koyalım çantaya 🌸

Nasıl bebisin durumu? Bir değişiklik var mı?
Şu an pek bir değişiklik yok canım, ciğer sorunu devam ediyor ama bir tık daha iyi diyor doktor. Tedavisini sürekli yeniliyorlar, değiştiriyorlar. Hızlı bir şekilde sonuca ulaşmaya çalışıyorlar. Artık hergün kitap okuyorum kendisine beyefendinin 🥹

İnşallah her şey yoluna girecek sağlıkla çıkacaksınız hastaneden 🙏🏻
Biz iyiyiz canım çok şükür her şey yolunda , siz iyi olursanız daha da iyi olacağız 🌸

Tamam canım indirim görünce etiketleyeceğim ☺️ uyku gurusu sadece owlide var 0.3 ve 0.5 tog olarak. Ben 0.5 alacağım
Teşekkür ettim peki dış kundak ve uyku tulumu aldın mı aldıysan nerden aldın 🙂

Kuru dut alın yanınıza yada komposto yapıp kavanozlayın. Bir de tahin helvası. Bende çok işe yaramıştı. Bol su ve düzenli sağım veya emzirme işin sırrı sanırım. Eğer emziriyorsanız bebek ihtiyaç duydukça. Sağım yapıyorsanız ortalama 2 saatte bir sağım sütünüzü arttırır ☺️

Evet ben bunu arkadaşımdan duydum. Bir bebek adını da rüyamda gördüm. O gördüğümü gizli isim olarak kulağına okutacağım. Amcanın dediği gibi muska, büyü gibi işler kişinin tam adını bilmeyince işe yaramıyormuş. Eşime de söyledim. Keşke o adı bana demeseydin, benim ağzım durmaz kesin paylaşırım milletle dedi 😁

Bebek deterjanında ecos3 diye bi marka var oda iyiymiş bide greenclean hafif kokusu olsun istiyorum deneyen var mı bu markaları
Greenclean kullandım ben ikizlerime uzun zaman güzel bir deterjan ancak öyle yoğun kokulu olmuyor kurutma makinesi kullanıyorsanız hele kokusu hiç kalmıyor çamaşırlarda Üni baby baya kalıcı ama yenidoğan için oda uygun değil maalesef parfümlü zaten kendileri öyle güzel kokuyor ki onların kokuları tüm evi sarıyor bu defa siveno aldım ☺️

Başın sağolsun arkadaşım babacığının mekanı cennet olsun rabbim sizlere sabırlar versin 😔

Back