Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tünaydın hanimlar 🌸
Benim bebiş iki gündür inanılmaz hareketli ve idrar kesemde özellikle yatarken (pozisyon farketmeksizin) bir baskı var, dün gece huzursuz uyumama sebep oldu. Uykusuz geceler başlıyor gibi 😴

Kızlar detaylı ultrason a kaçıncı haftada girdiniz? 20+5 uygun olur mu yoksa 21. Haftayı tamamlamak gerekir mi?
20+4 de girdm bugün çok şükür her şeye baktı her şeyi gördü inceledi. Sadece makat bu haftada net detaylı incelenemiyor dedi. 1 dahaki ay normal doktoruna geldiğinde bana da uğra makatına da bakalım dedi.

Ben 21 de girecektim doktorun yurt dışında semineri mi ne çıkmış bir hafta sonraya attı 🤦🏻‍♀️ 22+3 te girmiş olcaz bana da geç geldi merakla bekliyorum
Bana da 20+5 erken mi acaba dedim 21 in içinde mi girsem diyorum. Bazen kalbi vs tam oluşmamış oluyor ya ekstra tekrar girmek istemiyorum

Kızlar 14 eylül cumartesi günü panorama natera fetal dna testi verdim. ancak hala sonuç çıkmadı. Arıyorum çıkacak vs diye sallıyorlar. yok pazartesi yok salı yok çarşamba derken bugün oldu. hala sonuç yok? yani amerikaya göndericez vs dediler diye yaptırdım ama hiç gram kurumsallık yok dolandırdılar mı ne yaptılar anlamadım ya kadına her gün yazıyorum çıktı mı çıktı mı diye. kafayı yemek üzereyim artık.

kadının whatsapa girdiği zamanları takip ediyorum bildiğin atacak mı atmayacak mı diye vallaki kafayı yedim
Nasil yaptirdiniz biz de ulasmaya calisiyoruz da firmanin iletisim bilgisini bulamiyoruz Turkiyedeki

Benimde bugün 21+2 günlük hareketleri baya yoğun artık ama bende mide yanması başladı birde sabahlari hafif bulantı ve açlık ama böyle midem kazınircasina resmen. Kilolu hamile kaldım zaten toplam da 2 kilo civarı filan aldım.

Dün ki gibi düşmemiş ama gene bi tık düşmüş. Buradan hiç bişi almadım bu arada, nasıldır bilemem

Kızlar yorumlarınızda ihtiyacım var. Ultrason değerlerim çok iyiydi ama kan değerlerimde sorun çıktı.. Bu hafta fetal dna vericem. Haftaya detaylı ultrason yaptırıcam. Değeri böyle olup gebeliği sağlıklı ilerleyen bildiğiniz duyduğunuz var mı?
Eki Görüntüle 3493272
Kızlar hepinize iyi haftasonları diliyorum 💖
İkili testimin riskli gelmesi sebebiyle fetal dna testi yaptırdım. Şükürler olsun ki bebeğim sağlıklıymış 💖 İkili testin sonucunu aldığımdan beri o kadar stresli ve kötü bir hafta geçirdim ki anlatamam.. Bu mesajı yazarken bile yaşadığım stres ve mutluluğun etkisiyle ağlıyorum 🥹 Bir daha gebe kalırsam kesinlikle yaptırmayacağım 👍 Cinsiyeti doktora atmışlar ama hiç merak etmiyorum sağlıkla gelsin yeterli benim için 💖😍🥰🫶

Pazaramada çok güzel ilk alışveriş kampanyasi vardi ama pek guvenilir gelmedi bana baya yorumlarını vs okudum musteriler cok memnun kalmamış. Alacak olan varsa iyi araştırsın 🌸
Aaa o zaman boşversinler 😌 bizim müdürümüz kahve makinesi almıştı sorun yaşaşmamıştı ama ben şahsen yapmadığım için bilemicem🥲

Benimde aynı şekilde idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Ama ondan daha korkutucu olan protein görüldü idrarda. Sayısına bakıldı 97 çıktı. Doktor sonuca göre hastaneye yatırırız seni dedi. 97 iyi mi kötü mü bilmiyorum doktor çarşambaya kadar yok kafayı yiyeceğim
Merhaba şuan ben de aynı sıkıntıyı yaşıyırom idrar yolu enfeksiyonu var yani zaten öyle olduğunu anladığım için sağlık ocağına gitmiştim idrar tahlilinde hem enfeksiyon hem protein kaçağı çıktı. Siz şuan ne durumdasın acaba

X