2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Csnım aktardan sabun şeklinde kakao yağı al krem falan fayda etmedi bana çareyi onunla buldum bebeğe de bir zararı Yok hemen düzeliyor göğüsler dene derim

öyle güzel yazmissinki kendimi bunlari yaparken hayal ederek okudum maşallah sübhanallah size
rabbim hayırlısı ile sağlığıyla büyütsün inşallah

Bizde şimdi doktordayız yine beklemedeyiz. Perşembe yine gel dedi. Peesembe günü 40hafta olacak. gerekirse bi hafta daha bekleriz dedi. Bizim kızlar nazlı cıktı valla ya. Hastabeye gelince ozellikle nts ye yatınca hareket etmiyo doktorda yuzunu hiç gostermiyo ama evde masallah bi saniye durmuyo. Hastaneyi sevmiyor sanırım

Bende her gidisimde yüzünü görürüm diye gidiyorum hiç göstermiyor öyle merak ediyorum ki eerken doğar mı diye korkarKen şimdi de gelmesi için bol bol dua ediyorum .İnşallah sizin yavrunuz da zamanında sağlıklı gelir

Aynen bende gelmesi icin dua ediyorum. Saglıkla gelsinler de zaman onemli deyil sagolun. İnş hepimizin yavrukarı saglıkla sıhatle dünyaya gelir inş

Al benden de o kadar bugün kontrolüm vardı. Kafasını dayamış ama nts de sanci bile yok dedi. Perşembe bir daha çağırdı çünkü benim adet tarihimi ileri atmıştı doktor bu yüzden bir hafta daha bekleyebilirim en fazla dedi. Yoksa pazartesi yatis ve suni sancı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…