Ay Allah kolaylık versin canım ben korktum şimdi ama yaaaaCanım tabiki normal. Ben de zorlanıyorum bugün bir hapsurdum canım çok yandı. Kalkarken destek verecek biri varsa kaldırmasını istiyorum ama kendimde kalkabiliyorum. Egilmemeye ozen gosteriyorum ama muhakkak yerden 1 2 kez birsey aliyorum ki alissin diye. yani aneliyatsiz bir hayat gibi degil. Afersin wc de kolay olmuyor ama geçecek öyle düşün :)
Aldım canım benzeri birseyi azonce 1 hafta sonra ancak kullanırım :)evet canim cirt cirtli.mutlaka korse kullanmalisin bence.korse varken cok daha rahat hareket ediliyor.
Hayır canım korkma dayanilmicak birşey değil ki :) sen uykusuzluktan kork :)Ay Allah kolaylık versin canım ben korktum şimdi ama yaaaasezaryen kolay olur diye düşünüyordum
benim de 37 de dondu. son hafta bile donen oluyormus. don't worry..Benim 35te döndü canım tecrübeli bir ebe bulabilirsen masajla dönderiyorlar doktorlar öyle bir şey yok diyor ama benimki hep tersti şimdi düzgün çok şükür
Canim sen 38+5te doğum yaptın değil mi darısı başıma :)
O daha büyük dert uykusuzluğa hiç dayanamamHayır canım korkma dayanilmicak birşey değil ki :) sen uykusuzluktan kork :)
herkes farkli dusunebilir ama ben 11 gibi sezaryan oldum aksam 5-6 gibi korseyi taktim nerdeyse yatarken bile cikartmayacagim o derece rahat ettiriyo.bence bir an once dene :))isim olarak ne koydunuz meraklardayim:)kizceni benim icinde kokla annesiAldım canım benzeri birseyi azonce 1 hafta sonra ancak kullanırım :)
hadi hayırlısı ile saglikla gelsin kucagina inşallahKizlarrr biz yarin sabah kizimiza kavusuyoruz 8 de kucagimda olur kuzum duanizi eksik etmeyin.
canım benim korsenin markasi nedir merak ettim dogumdan sonra bende alacagimherkes farkli dusunebilir ama ben 11 gibi sezaryan oldum aksam 5-6 gibi korseyi taktim nerdeyse yatarken bile cikartmayacagim o derece rahat ettiriyo.bence bir an once dene :))isim olarak ne koydunuz meraklardayim:)kizceni benim icinde kokla annesi
Aynı soruyu ben soracaktım :)herkes farkli dusunebilir ama ben 11 gibi sezaryan oldum aksam 5-6 gibi korseyi taktim nerdeyse yatarken bile cikartmayacagim o derece rahat ettiriyo.bence bir an once dene :))isim olarak ne koydunuz meraklardayim:)kizceni benim icinde kokla annesi
canım benim korsenin markasi nedir merak ettim dogumdan sonra bende alacagim
sağol canım benim allah razı olsun çok teşekkür ederimmarka olarak bilmiyorum medikalciden aldik.fotosunu ekledim canim.
Canım mutlaka bunda bir hayır vardır. Güzel doğumlar diliyorum sana dualarım seninle.Hayırlı geceler kızlar
Bu aksam doktorumun cuma günü gideceğini öğrendim
Başka bir yere tayini çıkmış
Tabi ben soka girdim pazartesi doğum olacaktı ve ben bir kaç günde yeni doktoru nasıl bulup güvenecektim
Ağlamaktan helak oldum
Sonra doktoruma yazdım oda yarın gel dedi
Yani bu sabah sezeryan olacağım bende
Aslında doktorum cuma olsun demişti onun istediği zamana denk gelcek gibi 37+6 da kucağıma almış olacağım
Erken mi diye tedirginim
Ana doktorum iyi birisi bir kaç günde yeni birini bulup güvenmek benim.için bir hayli zor olacaktı
Umarim en doğru kararı almışızdır dua edin kızlar korkuyorum
Çok ani gelişti hersey
canım benim birkac gun sıkıntı olmaz icini rahat tut stres yapma hersey guzel olacak rabbim senide bebeğini de korusun inşallah kucagina almak nasip olsun güzel haberlerini alırız duamda kalbimde seninle inşallahHayırlı geceler kızlar
Bu aksam doktorumun cuma günü gideceğini öğrendim
Başka bir yere tayini çıkmış
Tabi ben soka girdim pazartesi doğum olacaktı ve ben bir kaç günde yeni doktoru nasıl bulup güvenecektim
Ağlamaktan helak oldum
Sonra doktoruma yazdım oda yarın gel dedi
Yani bu sabah sezeryan olacağım bende
Aslında doktorum cuma olsun demişti onun istediği zamana denk gelcek gibi 37+6 da kucağıma almış olacağım
Erken mi diye tedirginim
Ana doktorum iyi birisi bir kaç günde yeni birini bulup güvenmek benim.için bir hayli zor olacaktı
Umarim en doğru kararı almışızdır dua edin kızlar korkuyorum
Çok ani gelişti hersey