2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
su hani korse varya bende almak istiyorum ama bir bedensiz her bedene olur diyor kimisindede bedenler var secmem gerek hangisini almalı acep birde 19 tl yede var 35 tlyede 14 tl yede ne yapmalıyım oneriniz nedir
27 gun oldu ama 4. sezeryan olmasından sanırım agrılarımda var belki bu korse sıkı tutarda karnımı daha rahat yururum
Valla ben bimden aldım ilkinde eski bı korse giydim yine de karnım hıc kalmadı maksat tutması cok iyi olmasına gerek yok

Kızlar emzirmeden sonra çatlayan yara olan ve sutyene değince ağrıyan uçlar için göğüs ucu bariyer jel buldum aynı kalkan görevi görüyor sürdüğünüz gibi göğsü bir tabaka kaplıyor sutyene yapışmasını engelliyor eczanede gördüm hemen aldım tavsiye ederim :)
Ay adı ne Canım mahvoldu göğüslerim bağıra bağıra emziriyorm

benim aklima hiç gelmedi onceden biliyordum eklem romatizmasi kalbe vuruyordu kapakta sorun vardi kontrole hic gitmedim
kalp ritim bozukluğu hamilelikte gelisti
kalp ilacina basladim doğum dan hemen sonra sorun yasaya bilirmisim onun için kardiyoloji yoğun bakimi olan hastaneye yonlendirdiler
inşallah sorunsuz gecer dogumum kucagima alirim bebişimi
inşallah tüm bekleyenler sağlıkla alırız bebislerimizi kucagimiza inşallah
Geçmiş olsun canım sağlıkla alalım hepimiz kuzularımızı...

Herkese merhabalar,
Doğumumuzu yaptık, ikimizde gayet iyiyiz :) benim epidural olarak başlayan sezeryanım genel anesteziye döndü ama çok şükür bir sıkıntı olmadan atlattık. Oğluşum da gayet iyi, sütüm geldi emiyor. İyiyiz mutluyuz :) Herkese rahat sakin mutlu keyifli doğumlar diliyorum

Back