2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım tabiki normal. Ben de zorlanıyorum bugün bir hapsurdum canım çok yandı. Kalkarken destek verecek biri varsa kaldırmasını istiyorum ama kendimde kalkabiliyorum. Egilmemeye ozen gosteriyorum ama muhakkak yerden 1 2 kez birsey aliyorum ki alissin diye. yani aneliyatsiz bir hayat gibi degil. Afersin wc de kolay olmuyor ama geçecek öyle düşün :)
Aynen canım en çok sıkıntı olan ise wc konusu ben aslında çok rahat ayağa falan kalkmıştım eve geldikten Sonra biraz sıkıntı oldu senin kaç gün oldu canım Doğum yapalı

Kızlar emzirmeden sonra çatlayan yara olan ve sutyene değince ağrıyan uçlar için göğüs ucu bariyer jel buldum aynı kalkan görevi görüyor sürdüğünüz gibi göğsü bir tabaka kaplıyor sutyene yapışmasını engelliyor eczanede gördüm hemen aldım tavsiye ederim :)

su hani korse varya bende almak istiyorum ama bir bedensiz her bedene olur diyor kimisindede bedenler var secmem gerek hangisini almalı acep birde 19 tl yede var 35 tlyede 14 tl yede ne yapmalıyım oneriniz nedir
27 gun oldu ama 4. sezeryan olmasından sanırım agrılarımda var belki bu korse sıkı tutarda karnımı daha rahat yururum
Valla ben bimden aldım ilkinde eski bı korse giydim yine de karnım hıc kalmadı maksat tutması cok iyi olmasına gerek yok

X